8. juli 2013.13 god. comment_133314 Marcus Berg (nekada jedan od vecih talenata) presao iz Hamburga u Panathinaikos. Monaco skoro sebi sastavio odlicnu ekipu Carvalho - Abidal Toulalan - Moutinho - Rodriguez Falcao - Martial Svaku liniju su pojacali sa barem 2 odlicna igraca, jos golman neki bolji i manje vise to je to. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133315 Grant Holt otišo u Wigan. kako je to moguće,zar on nije bio tamo neka ikona :D i to u wigan?????? @-) Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133316 kako je to moguće,zar on nije bio tamo neka ikona :D i to u wigan?????? @-) Nije bio tamo neka ikona. On JE ikona. Ma doveli RvW-a sad pa prodali Holta, vjerovatno da ne ispadne gužva u špicu. Još je isto meni drag igrač Steve Morrison vraćen u Milwall na pozajmicu. Nadam se makar da će biti još pojačanja. :D Al kako sam tužan što neću gledati grtalicu naredne godine u Premiershipu... :( Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133317 Al kako sam tužan što neću gledati grtalicu naredne godine u Premiershipu... :( Mozda ti Mou ispuni zelje i dovede ga na SB :P :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133321 Auf šuti, ne zazivaj snove. Kupio bi sebi dres od Holta, šorc, štucne, obuko njegove kopačke i trčo po mahali ko GRTALICA ! Jebeš me ako ne bi bio dobra opcija za 3. ili 4. napadača. Sad bez zajebancije. Pogotovo kad gubimo, ubaciš grtalicu i samo lopte na njega. Taj bi Boga dragog zagradio. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133322 Auf šuti, ne zazivaj snove. Kupio bi sebi dres od Holta, šorc, štucne, obuko njegove kopačke i trčo po mahali ko GRTALICA ! Jebeš me ako ne bi bio dobra opcija za 3. ili 4. napadača. Sad bez zajebancije. Pogotovo kad gubimo, ubaciš grtalicu i samo lopte na njega. Taj bi Boga dragog zagradio. A gtrtal'ca se zaglav'la =)) Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133324 Holt masina, ne kontam razlog prodaje i dalje, vjerovatno zato sto ce sada biti tu vuk i ola toivonen... Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133325 Ajde sto su ga prodali, nego sto je on pristao da ide u Championship.... Smatram da je mogao i morao bolje da bira, ako je vec odlazio. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133356 A gtrtal'ca se zaglav'la =)) Samo redovan servis i ono se zaglavit ne mere. A-a, jok. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133390 Mkhitaryan bi trebao nositi broj 10. football-italia pise da bi Milan mogao krenuti po Meneza ukoliko ne uspiju dovesti Adema Ljajica. - Isti list navodi da Napoli planira dovesti dva Brazilca u svoje redove kako bi napali titulu naredne godine. To su Damiao i Julio Cesar. http://www.football-italia.net/36224/napoli-target-damiao-j-cesar Luis Suarez’s agent has held talks with Brendan Rodgers to reiterate the player wants to join a Champions League club. #BBCSport Newcastle United boss Alan Pardew has confirmed that he wants to sign strikers Darren Bent and Loïc Rémy. (Source: SkySports) Kako se Alan sere po svima u klubu. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133393 Villa na pregledu Dortmund complete signing of Liverpool target Henrikh Mkhitaryan from Shakhtar Pardew targets Bent and Remy Joveticeva vrijednost ne promenjena - prihvataju samo €25 miliona! Kalou kaže da se iz Engleske interesuju za njega Wigan završio posao oko Holta AC Milan se nada dovođenju Honde Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133395 Zanimljivo će biti kad Napoli proda Cavanija. Samo se nadam da Benitez neće dovoditi Španjolce u Serie A jer je ta liga preteška za njih i ne mogu se nikako uklopiti tamo. Cesara svakako trebaju dovest, odličan golman. Arsenal nije doveo nikoga, nije ni čudo jer su nepoželjni i opet će se morat zadovoljiti s nekim poluigračima zbog škrtice Wengera. Barcelona ostala bez jedine prave devetke u ekipi i trebaju podhitno nekog dovesti jer neće s tika-takom daleko u Europi. Real obavio solidan prijelazni rok, palac gore za Isca, palac dolje za neprodavanje Higuaina i dovođenje Illaremendija. Atletico ubo dobro s Villom koji će u superkupu igrati kontra Barcelone (nadam se da neće Atletico kompenzirati prejeftinu kupovinu skidanjem gaća na Calderonu u Primeri). Švabe su odlično poslovale, Klopp i Borussija po meni najbolje, zatim Bayern, ali samo zbog prodaje Gomeza. Monaco je napravio vrhunski posao dovođenjem Toulalana, odličan equilibrium veznjak koji će uz Moutinha biti ubojita kombinacija. I na kraju, nadam se da prijelazni rok za nas nije završio dovođenjem Ginkela i da ćemo sigurno prodati još kojeg i dovesti možda jednog ili 2 igrača. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133416 Federico Piovaccari Sampdoria to Steaua B.Pedro Mendes Sporting Lisabon to AC ParmaSoufiane Bidaoui Lierse to AC ParmaGonzalo Mathías Mastriani Borges Cerro Porteno to AC ParmaMarc-Antoine Fortune WBA to WiganJose Angel AS Roma to Real SociedadMauro Emanuel Icardi Sampdoria to Inter FCIshak Belfodil AC Parma to Inter FCFelipe Anderson Santos to S.S. LazioNabil Ghilas Moreirense to FC PortoBenjamin Mendy Le Havre to OL Marseille Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133484 Borussia Dortmund je zavrsila kupovinu za ovaj prelazni rok potvrđeno je iz kluba. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133495 Potrosili tacno €50m, prodali "robu" u vrijednosti €43.4m i ovaj prelazni rok zavrsili sa -6.6 miliona. Klopp odlicno potrosio pare. Niko drugacije nije ni mislio. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133503 Borussia Dortmund je zavrsila kupovinu za ovaj prelazni rok potvrđeno je iz kluba. Ova prva slika je photoshop. :D Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133504 Ja mislim da ce Borussia Dortmund biti cak jaca nego prosle sezone...samo sto im malo Lewandowski kvari atmosferu sa svojom zeljom da pređe u Bayern.Aubameyang dobar napadac koji zna dosta sa loptom i odlican tehnicar a Mkhitaryan sjajan u sredini terena i smatram da mu nece biti potrebno mnogo da se navikne na igru Borussie. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133525 Monaco has announced that their transfer window is closed. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133545 Monaco has announced that their transfer window is closed. Aahahaha stavi ovo u temu humor :D Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133581 To bi značilo da nisu doveli golmana, a to znači da Subašić ostaje prvi golman u jednom od najjačih francuskih klubova i konkurenata za francuskog prvaka Prijavi
9. juli 2013.13 god. Autor comment_133589 Monaco has announced that their transfer window is closed. Bez obzira na Falcaa, Jamesa, Moutinha, Carvalha i Abidala sve je to malo ako žele biti vrhunska momčad. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133639 Villareal odradio odlican posao, potpisali Dos Santosa i mislim da ce ove sezone eksplodirati u toj ekipi Callejon iz Reala presao u Napoli Bony u Swansea za 14 mil eura Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133658 Villareal odradio odlican posao, potpisali Dos Santosa i mislim da ce ove sezone eksplodirati u toj ekipi Callejon iz Reala presao u Napoli Bony u Swansea za 14 mil eura Odlican posao Napolija a jos bolji Swansea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.