Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Marcus Berg (nekada jedan od vecih talenata) presao iz Hamburga u Panathinaikos.

Monaco skoro sebi sastavio odlicnu ekipu

Carvalho - Abidal

Toulalan - Moutinho - Rodriguez

Falcao - Martial

Svaku liniju su pojacali sa barem 2 odlicna igraca, jos golman neki bolji i manje vise to je to.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

kako je to moguće,zar on nije bio tamo neka ikona  :D  i to u wigan?????? @-)

Nije bio tamo neka ikona. On JE ikona.

Ma doveli RvW-a sad pa prodali Holta, vjerovatno da ne ispadne gužva u špicu. Još je isto meni drag igrač Steve Morrison vraćen u Milwall na pozajmicu. Nadam se makar da će biti još pojačanja. :D

Al kako sam tužan što neću gledati grtalicu naredne godine u Premiershipu... :(

Auf šuti, ne zazivaj snove. Kupio bi sebi dres od Holta, šorc, štucne, obuko njegove kopačke i trčo po mahali ko GRTALICA !

Jebeš me ako ne bi bio dobra opcija za 3. ili 4. napadača. Sad bez zajebancije. Pogotovo kad gubimo, ubaciš grtalicu i samo lopte na njega. Taj bi Boga dragog zagradio.

Auf šuti, ne zazivaj snove. Kupio bi sebi dres od Holta, šorc, štucne, obuko njegove kopačke i trčo po mahali ko GRTALICA !

Jebeš me ako ne bi bio dobra opcija za 3. ili 4. napadača. Sad bez zajebancije. Pogotovo kad gubimo, ubaciš grtalicu i samo lopte na njega. Taj bi Boga dragog zagradio.

A gtrtal'ca se zaglav'la  =))

Mkhitaryan bi trebao nositi broj 10.

football-italia pise da bi Milan mogao krenuti po Meneza ukoliko ne uspiju dovesti Adema Ljajica.

- Isti list navodi da Napoli planira dovesti dva Brazilca u svoje redove kako bi napali titulu naredne godine. To su Damiao i Julio Cesar.

http://www.football-italia.net/36224/napoli-target-damiao-j-cesar

Luis Suarez’s agent has held talks with Brendan Rodgers to reiterate the player wants to join a Champions League club. #BBCSport

Newcastle United boss Alan Pardew has confirmed that he wants to sign strikers Darren Bent and Loïc Rémy. (Source: SkySports)

Kako se Alan sere po svima u klubu.

600520_487955894621453_1078384167_n.png
Villa na pregledu

Dortmund complete signing of Liverpool target Henrikh Mkhitaryan from Shakhtar
Pardew targets Bent and Remy
Joveticeva vrijednost ne promenjena - prihvataju samo €25 miliona!

Kalou kaže da se iz Engleske interesuju za njega
Wigan završio posao oko Holta
AC Milan se nada dovođenju Honde

Zanimljivo će biti kad Napoli proda Cavanija. Samo se nadam da Benitez neće dovoditi Španjolce u Serie A jer je ta liga preteška za njih i ne mogu se nikako uklopiti tamo. Cesara svakako trebaju dovest, odličan golman.

Arsenal nije doveo nikoga, nije ni čudo jer su nepoželjni i opet će se morat zadovoljiti s nekim poluigračima zbog škrtice Wengera. Barcelona ostala bez jedine prave devetke u ekipi i trebaju podhitno nekog dovesti jer neće s tika-takom daleko u Europi. Real obavio solidan prijelazni rok, palac gore za Isca, palac dolje za neprodavanje Higuaina i dovođenje Illaremendija. Atletico ubo dobro s Villom koji će u superkupu igrati kontra Barcelone (nadam se da neće Atletico kompenzirati prejeftinu kupovinu skidanjem gaća na Calderonu u Primeri). 

Švabe su odlično poslovale, Klopp i Borussija po meni najbolje, zatim Bayern, ali samo zbog prodaje Gomeza.

Monaco je napravio vrhunski posao dovođenjem Toulalana, odličan equilibrium veznjak koji će uz Moutinha biti ubojita kombinacija.

I na kraju, nadam se da prijelazni rok za nas nije završio dovođenjem Ginkela i da ćemo sigurno prodati još kojeg i dovesti možda jednog ili 2 igrača.

Rano je za zakljucke jer prelazni rok nije gotov.

Federico Piovaccari Sampdoria to Steaua B.

Pedro Mendes Sporting Lisabon to AC Parma

Soufiane Bidaoui Lierse to AC Parma

Gonzalo Mathías Mastriani Borges Cerro Porteno to AC Parma

Marc-Antoine Fortune WBA to Wigan

Jose Angel AS Roma to Real Sociedad

Mauro Emanuel Icardi Sampdoria to Inter FC

Ishak Belfodil AC Parma to Inter FC

Felipe Anderson  Santos to S.S. Lazio

Nabil Ghilas Moreirense to FC Porto

Benjamin Mendy Le Havre to OL Marseille

Potrosili tacno €50m, prodali "robu" u vrijednosti €43.4m i ovaj prelazni rok zavrsili sa -6.6 miliona. Klopp odlicno potrosio pare. Niko drugacije nije ni mislio.

Ja mislim da ce Borussia Dortmund biti cak jaca nego prosle sezone...samo sto im malo Lewandowski kvari atmosferu sa svojom zeljom da pređe u Bayern.Aubameyang dobar napadac koji zna dosta sa loptom i odlican tehnicar a Mkhitaryan sjajan u sredini terena i smatram da mu nece biti potrebno mnogo da se navikne na igru Borussie.

• Autor

Monaco has announced that their transfer window is closed.

Bez obzira na Falcaa, Jamesa, Moutinha, Carvalha i Abidala sve je to malo ako žele biti vrhunska momčad.

Villareal odradio odlican posao, potpisali Dos Santosa i mislim da ce ove sezone eksplodirati u toj ekipi

Callejon iz Reala presao u Napoli

Bony u Swansea za 14 mil eura

Villareal odradio odlican posao, potpisali Dos Santosa i mislim da ce ove sezone eksplodirati u toj ekipi

Callejon iz Reala presao u Napoli

Bony u Swansea za 14 mil eura

Odlican posao Napolija a jos bolji Swansea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.