Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Izgleda da je Hulk jako blizu Monaca.. 

Monaco: Hulk-Falcao  

Moutinho, Rodriges, Hulk, Falcao ;)

Schalke ne treba da pusta Papadopulosa ispod klauzule. 

On bi bio dobro pojacanje za LFC, za Skrtela je doktor odbrane. 

Napoli odlicno radi ove sezone, doveli su Callejona i Mertensa, cime su resili vezni red. Albiol je dobar igrac, ako se navikne na ligu, bice takodje odlicno pojacanje. Nisu otkupili Rolandov ugovor(za sada), sto smatram greskom, jer bi njih dvojica cinili sasvim pristojan stoperski tandem. 

Zanima me kakvu ce formaciju igrati Rafa, cisto sumnjam da ce to biti 3-6-1... 

Nemaju ni jednag klasicnog beka, sto moze biti problem, i naravno, falice im prvi napadac.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Marquinhos uskoro službeno u PSG-u za 35 milijuna €. Popišali se Farseloni u facu. Roma očito skuplja pare  za remont i sada trebaju samo mudro utrošiti i eventualno prodati kojeg igrača, dovesti par mladaca i graditi ekipu za budućnost.

Moyes na presici potvrdio da je poslao ponudu za Cesca i da je zainteresiran, kao i Arsenal, priča se o 30 milijuna €.Na 100 muka je Farselona.

Stvarno je predsjednik PSG-a sefina. Karaj smrdljivce u bulju! Mrs!

Ako Bog da i odigra Farslona još jednu lošu sezonu, prodat će oni njega. Zeznuli su se s Ronaldinhom kad ga nisu nama prodali za masnu lovu, kad im ovi istresu milijune, nema te sile koja će ga zadržat tamo.

Ako Bog da i odigra Farslona još jednu lošu sezonu, prodat će oni njega. Zeznuli su se s Ronaldinhom kad ga nisu nama prodali za masnu lovu, kad im ovi istresu milijune, nema te sile koja će ga zadržat tamo.

Messi ce u Farceloni docekati 30u. U to nemoj ni da sumnjas. On je njihov najveci brend, najvise zaradjuju na njemu, i nece ga se odreci, pre nego sto to sponzori urade ;)

Sto se tice predsednika PSG-a, hrabra opaska, ali nista osim toga, jer prica da ce Messi zameniti Farcelonu za PSG je domen naucne fantastike. 

Nema veze, nije ni cilj dovesti Messija. I on sam zna da od toga nema ništa. Ali ovi smradovi mu vrbuju glavnog igrača odbrane evo već par godina. Normalno da im moraš nekako začepiti gubicu.

Nema veze, nije ni cilj dovesti Messija. I on sam zna da od toga nema ništa. Ali ovi smradovi mu vrbuju glavnog igrača odbrane evo već par godina. Normalno da im moraš nekako začepiti gubicu.

I sta ako oni stvarno plate klauzulu za Silvu, koji ce naravno preci u Farcelonu, a seik plati klauzulu za Messia koji odbije prelazak u PSG. Ko je onda kome zacepio gubicu ?

I sta ako oni stvarno plate klauzulu za Silvu, koji ce naravno preci u Farcelonu, a seik plati klauzulu za Messia koji odbije prelazak u PSG. Ko je onda kome zacepio gubicu ?

Onda se vrati nazad i bolduj izjavu vlasnika PSG-a, jer se i ona bazira na toj reci od tri slova ;)

To sto sam ja rekao su cinjenice, a seik moze da plasi mecku resetom do mile volje.

Pa da, tebi je Thiago Silva pajdo pa znaš bolje od njegovog agenta šta će se desiti.

Naravno da neće preći i naravno da treba ovako postupati sa tim šupcima.

wengerovo_veliko_ime_je_juan_mata_134822

Mata želja Wengera

Wengerovo veliko ime je Juan Mata

Nakon što je Arsene Wenger najavio prije nekoliko dana kako će Arsenal dovesti vrhunsko pojačanje u klub, počele su špekulacije o imenima koja bi mogla stići na Emirates.

Engleski Sportsmail tvrdi kako je fudbaler Chelseaja i španske reprezentacije Juan Mata najbliži prelasku u Arsenal.

Mata je već bio povezivan sa prelaskom u Arsenal u ljeto 2011. godine, ali je tada njihova ponuda odbijena. Ipak, Wenger sada vidi pravu šansu da pošalje ponudu za Matu koji bi tako karijeru mogao nastaviti u velikom londonskom rivalu.

Juan Mata je član Chelseaja postao 2011. godine, a za klub je odigrao 69 utakmica, te je postigao 18 golova.

Šeik duplira platu Silvi i ostaje.

Mata želja Wengera

Wengerovo veliko ime je Juan Mata

Nakon što je Arsene Wenger najavio prije nekoliko dana kako će Arsenal dovesti vrhunsko pojačanje u klub, počele su špekulacije o imenima koja bi mogla stići na Emirates.

Engleski Sportsmail tvrdi kako je fudbaler Chelseaja i španske reprezentacije Juan Mata najbliži prelasku u Arsenal.

Mata je već bio povezivan sa prelaskom u Arsenal u ljeto 2011. godine, ali je tada njihova ponuda odbijena. Ipak, Wenger sada vidi pravu šansu da pošalje ponudu za Matu koji bi tako karijeru mogao nastaviti u velikom londonskom rivalu.

Juan Mata je član Chelseaja postao 2011. godine, a za klub je odigrao 69 utakmica, te je postigao 18 golova.

Ovo je možda i jedini klub za kojeg bi mi bilo drago da ga dovede u svoje redove kad bismo ga prodavali. Dakako, najbolji igrač bi imao i svoju cijenu na koju bi Wengeru ispale oči. Sve mi se nekako čini da Wenger ne može ništa unatoč parama koje ima za transfere. To ti je cijena neosvajanja trofeja skoro 10 godina.

Jovetic i zvanicno u Cityu, opet nagomilase napad ali nema veze Dzeko ce biti ispred tulavog Negreda 100% :)

André Santos novi igrač Flamenga

I tako Roma lagano daje sve sto valja...

Nezz baš vrijedi li 35 milijuna €, ali pošto je to PSG, malo su i platili

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.