5. juli 2013.13 god. comment_132882 ako neko može da nabroji iz glave sve klubove za koje je anelka igrao,skidam mu kapu,neznam koja je sledeća destinacija,mars Arsenal ništa za sad?? E moj Vengeru,ajde obraduj me nešto Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132885 psg,real,arsenal,liverpool,man city,bolton, fenerbache, chelsea,shangai, juventus, wba eto iz glave :D Boni još nije dogovorio sa Swansea Luka Toni u Veroni Robinho u Santos, Milan traži zamenu Ronaldo planira ostanak u Real M Hernanes ne ide u PSG, tvrde iz Lazija Benfica očekuje odlazak Matica Mbia i Diakite planiraju odlazak iz QPR Fortune izgleda iz WBA u Wigan Totenham završava oko Paulinha Sao Paolo: Nerealno je da nam dođe 'Kaka Luke Moore spreman da napusti Swansea Barcelona: Nema ponuda za Thiaga Alcantaru Bayern neće slati ponudu za Luiza Coquelin iz Arsenala na pozajmicu u SC Freiburg Gomis kaže da je spreman napustiti Lyon samo radi kluba koji ima šampionske ambicije, a ne radi kluba kao što je Swansea City Balotelli priznaje da je želio Teveza u Milanu. Schalke kaže da Draxler ne ide niđeskysports.com Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132894 psg,real,arsenal,liverpool,man city,bolton, fenerbache, chelsea,shangai, juventus, wba eto iz glave :D Boni još nije dogovorio sa Swansea Luka Toni u Veroni Robinho u Santos, Milan traži zamenu Ronaldo planira ostanak u Real M Hernanes ne ide u PSG, tvrde iz Lazija Benfica očekuje odlazak Matica Mbia i Diakite planiraju odlazak iz QPR Fortune izgleda iz WBA u Wigan Totenham završava oko Paulinha Sao Paolo: Nerealno je da nam dođe 'Kaka Luke Moore spreman da napusti Swansea Barcelona: Nema ponuda za Thiaga Alcantaru Bayern neće slati ponudu za Luiza Coquelin iz Arsenala na pozajmicu u SC Freiburg Gomis kaže da je spreman napustiti Lyon samo radi kluba koji ima šampionske ambicije, a ne radi kluba kao što je Swansea City Balotelli priznaje da je želio Teveza u Milanu. Schalke kaže da Draxler ne ide niđeskysports.com E jebes me ako su tako rekli. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132901 Milan traži zamjenu za Robinha hahahahhahahahhaha Ako će biti iste kvalitete, ne moraju se ni truditi previše. Takvih ima na bacanje. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132932 Milan traži zamjenu za Robinha hahahahhahahahhaha Ako će biti iste kvalitete, ne moraju se ni truditi previše. Takvih ima na bacanje. Joj samo kada se sjetim koja je on zvijezda bio kada je prelazio iz Reala u City za preko 30miliona eura i mi smo tada bili povezivani sa njim. Inace izgleda da Borussia Dortmund kvari posao Liverpoolu. Navodno je Henrikh Mkhitaryan igrac Shaktar Donetska vrlo blizu prelaska u Dortmund. Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_132999 Inace izjava Assou Ekotta o novom pojacanju Spursa. "Ne znam kako izgleda, ne poznajem ga. Pre nekoliko godina, kada je Rafael Van Der Vart došao pozdravio sam ga, ali uopšte nisam znao da je to on" "Ne razumem ljude koji me ne razumeju. Većina ljudi se u slobodno vreme ne bavi poslom, pa tako i ja" Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_133024 Manchester United have completed the signing of Thiago Alcantara for €18m. (Sport) Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_133026 Ako je istina za Thiaga Manchester je opet napravio dobar posao . 18 mil za onakvog igraca je malo . Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133087 Bojan Krkic u Ajaxu na posudbi Kjaer u Lille Altidore iz AZ-a u Sunderland Taiwo iz Milana u Bursaspor Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133239 Slaze Jurgen ekipicu. Gazzeta pise da je Fiorentina zavrsila posao sa Gomezom. Cijena: €16m kesa i 4 miliona u bonusima. Abidal u Monacu za dz. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133251 Arouna Kone i sluzbeno u Evertonu . Miroslav Stevanovic i Manu Del Moral u Elcheu . Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133263 Martinez dovukao Konea sa sobom u Everton, dobar potez, pretpostavljam da će Jelavić tražit novi klub Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133267 Barcelona have reached an agreement with Atletico Madrid for the transfer of David Villa for a fee of €5.1m Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133268 Nikad mi se nije sviđalo da trener nakon sto pređe u drugi klub dovodi igrace iz svog bivseg kluba.To mi je uvijek bilo nekako bezveze ali sta da se radi...Martinez je doveo Konea ali mislim da ce biti jos transfera između Wigana i Evertona. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133295 Sluzbeno:David Villa novi igrac Atletico Madrida. Sluzbeno:Mario Gomez novi igrac Fiorentine. Sluzbeno:Henrikh Mkhitaryan novi igrac Borussie Dortmund. Salomon Kalou odbio da pređe u WBA. Monaco ima novi cilj a to je Menez igrac PSG-a. Swansea je u zavrsnoj fazi pregovora oko transfera Wilfreda Bonya. Anzhi je zainteresovan za portugalca Nania. Draxler priznao da je odbio ponude Reala i Citya. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133300 Slažem se, za 5 miliona dobili odličnog napadača.. Kako taj Atl. Madrid uvek pronađe pravog špica :) Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133313 Grant Holt otišo u Wigan. http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.