Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

City je u istim, ako ne i većim govnima, kao i mi što se transfera tiče. Oni squad igrače, igrače koji popunjavaju ekipu, plaćaju po 20-ak miliona funti. Da Bog sačuva. Al to ti je razlika jebiga, kad neka ekipa prodaje igrača i dođe City ili Chelsea onda oni znaju da ovi imaju keš, pa postavljaju nenormalne cijene. Mada se mi opet nekako bolje snalazimo od Citya, oni su stvarno otišli u MP3.

Poslednjih par sezona je Chelsea uradio strasan posao sa transferima. Ono sto je falilo, dobili smo na pocetku ove. 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

kako god okrenemo Manchester City je imao losijih transfera nego mi,igraci tipa Rodwel,Sinclair su placeni i vise nego sto vrijede a nisu odigrali samo nekoliko meceva dok klub napustaju igraci poput Adama Johnsona.

Negredo im je skroz nepotreban, a cak i da je potreban ne treba ga dovoditi. Imaju Dzekoslava, Aguera i Jovetica (najvjerovatnije), pa sta ti vise treba? Ali dobro, kad Real ima 200 godina ocajnu transfer politiku, kao i Farca onomad, mogu i oni tako. Vjerujem da ce se vremenom to popraviti. 

S druge strane, nasi posljednjih godina dovode mlade igrace i one koji su nam prijekopotrebni.

Sada nesto skandalozno - spanski mediji tvrde da je Atletico u pregovorima oko Cazorle. Kakav bi to sok bio za Arsenalovce i majstora sklapanja dilova Wengera.

LFC prati Bernarda.

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Paris Saint-Germain are expected to follow up yesterday's capture of Edinson Cavani with the signing today of 19-year-old Lucas Digne from Lille for a fee of £13million.The highly-rated left-back / left midfielder had been linked with Manchester United, Liverpool and Arsenal.

Digne je izuzetno talentovan levi bek, bice to dobar posao Parizana, ako ga sprovedu u delo. 

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Reports in Italy suggest that Juventus have rejected an £8.7million bid from Norwichfor Italy striker Fabio Quagliarella. The 30-year-old scored 13 goals in all competitions for Juve last season.

Roma ponudila 10m€ za Gervinha. Izgleda da remont ide svojim tijekom.

Čitam malo po Arsenalovim forumima kako pizde na Wengera zbog nedovođenja nikoga u klub. Obećao im masna pojačanja, zasada ni u vidu magle ih nema.

Nasser al-Khelaifi na presici rekao da Thiago Silva ne ide nikamo i da prate neke Barcelonine igrače (koje misle dovest). Kako ih je sprcao, sad moraju paziti da im PSG ne pošalje ponudu za nekog :D.

Farcelona radi los posao. Dali bogatstvo za Neymara, prodali Alcantaru koji im je bas potreban da malo osvjezi sredinu koja je godinama ista. A vrhunac bi bio eventualni odlazak Fabregasa. Na stoperskim pozicijama im treba stijena. I dalje ostajem pri tome da Tito nije Guardiolin kalibar kada su vodjenje Farce i transfer politika u pitanju.

Tito je preloš trener i džaba im sva moguća pojačanja. Nema tu više motiva ni gladi kod igrača, a on sigurno nije čovjek koji ulijeva povjerenje i koji će ih dodatno napumpati kvalitetom i samopouzdanjem. O motivacijskoj sposobnosti ne bi jer je lik bezličan, kao i Guardiola. Vjerujem da će ih Real u prvenstvu izdominirat ove sezone, iako ni Ancelotti nije baš pouzdan za prenstva. U Europi nemaju šanse kontra Engleza i ekipa koje igraju na snagu. Mislim da bi im i Juventus bio prevelik zalogaj. 

Tito je preloš trener i džaba im sva moguća pojačanja. Nema tu više motiva ni gladi kod igrača, a on sigurno nije čovjek koji ulijeva povjerenje i koji će ih dodatno napumpati kvalitetom i samopouzdanjem. O motivacijskoj sposobnosti ne bi jer je lik bezličan, kao i Guardiola. Vjerujem da će ih Real u prvenstvu izdominirat ove sezone, iako ni Ancelotti nije baš pouzdan za prenstva. U Europi nemaju šanse kontra Engleza i ekipa koje igraju na snagu. Mislim da bi im i Juventus bio prevelik zalogaj. 

http://www.oddschecker.com/football/champions-league/winner

Kako god okreneš, opet imaju veće šanse za osvajanje LP nego engleski i talijanski klubovi. Moje mišljenje dijele i bookmakeri koji su dovoljno kompetentni da naprave neku procjenu po realnim parametrima. Ne kažem da ne mogu ispasti od tih klubova u dvomeču, ali sigurno imaju veće šanse da prodju dalje. Uz raspoloženog Messija, Iniestu i Neymara mogu daleko. Imaju još dosta vremena da pojačaju odbranu. T.Silva bi bio idealno rješenje za Barcu, ali njega PSG ne želi prodati.

Za Guardiolu mozes reci hiljadu nebuloza ali nikako da je los motivator. Nikako. Bezbroj puta je na poluvremenu znao preokrenuti tok utakmice i prodrmati ekipu. Veliki je on autoritet bio u ovoj Farceloni u kojoj se Tito slabije snalazi. Nijedna ekipa sem Stokea ne igra na snagu. To sto skoro sve ekipe imaju visu postavu od Farcelonine (sto i nije tesko) apsolutno ne znaci da igraju na snagu.

Prognoze bukmejkera su takve da je Farca skoro uvijek favorit tako da to nista ne znaci.

Neki francuski mediji prenose da je Marquinhos stigao u Pariz na ovjeru transfera vrijednog €32m.

Kad je Lille igrao LS pre neku sezonu, decko je dvaput usao u tim kola. 
Jedan od najtalentovanijih levih bekova trenutno.

Nadam se samo da ce onaj drugi zavrsiti kod nas.

Ma city je natrpan, ali ima kvalitetnu ekipu. Mancini je kriv za ovu hrpu igrača koji ne mogu svi dobit šansu, nije toliko do uprave kluba. PSG-u kapa do poda stvarno. Meni se Sakho jako sviđa od njihovih stopera, baš lidersku crtu ima. Bit će jako zanimljiva francuska liga.

City ima ekipu za naredne 2-3 godine. Mi imamo i za sadašnjost, i za budućnost. Oni će biti u velikom problemu ako ne osvoje velike stvari u navedenom periodu, pogotovo još ako Platini progura FFP (mada ja mislim da neće, al eto)..

Ofucani Maicon presao u Romu.

LFC poslao €12m za Papadopoulusa. Klauzula je €22.5

Mkhitaryanu mjesec dana pauze zbog povrede.

Benitez udara po svom i dovodi "prosječne" Španjolce. Albiol je bolji od bilo kojeg Napolijevog stopera, ali puno veći je problem aklimatizacije Španjolaca na Serie A. Nisu ga puno platili, trebao bi im donest u obrani čvrstinu, ali...................

Hahah e ovo je sila od predsjednika hahah 

PSG President Nasser Al-Khelaifi: "If Barcelona try and activate Thiago Silva's release clause, I will pay Lionel Messi's clause"

PSG President Nasser Al-Khelaifi: "Thiago Silva is not for sale. If I'm offered €40m, I say no. €80m? no. €500? no. €1000m? I would say no"

http://es.eurosport.yahoo.com/noticias/mercado-de-fichajes-psg-amenaza-llevarse-a-leo-124044840.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.