13. juli 2013.13 god. comment_134157 Zato sto je Mikel doktor fudbala za Khediru. Cak i ovakav Essien je bolji od njega. Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134179 Steta za alderwielda, bio bi onda savrsen tim... Come on Canaries! Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134184 E ovo bi bio dobar transfer za Norwich, Taarabt je kvalitet za Premiershipa a posudba ne bi bila loša opcija također: http://www1.skysports.com/football/news/12691/8822311/QPR-ready-for-Adel-Taarabt-to-take-time-out-on-loan Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134185 Taarabt je IGRAČINA, tko je imalo pratio QPR prosle sezone, zna tko im je najbolji igrac bio. Ima odlican i dribling i šut. Bio bi vrhunsko pojačanje za Norwich, ali i za ostale prvoligaše . Šteta da trune u drugoj ligi ... Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134198 Ja da sam na Wajzovom mestu, ja bih otvorio posebnu temu za Norwich :P Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134203 Mogao bih, imam vlast u rukama ali neću. Ako ja to učinim onda će svi pričati kako oni imaju pravo također da otvore teme za klubove koje simpatišu, i tako forum ode u pm. Ja moram biti primjer ovdje. :D Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134222 E ovo bi bio dobar transfer za Norwich, Taarabt je kvalitet za Premiershipa a posudba ne bi bila loša opcija također: http://www1.skysports.com/football/news/12691/8822311/QPR-ready-for-Adel-Taarabt-to-take-time-out-on-loan Uvijek mi se svidjao, da ne mora hoolahan sve sam raditi :D Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134235 Ibrahimovic navodno napusta PSG a Railoa ceka ko zapeta puska,ako nista nebude od Roneya pokusati dovesti Ibrahimovica provjeren igrac. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134238 Ako Zlatan dođe, biće ludilo. :D Evo vam jedna zlatna od Zlatana, kad ga je čuvo neki levat: “First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog.†Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134239 Ibra je vrhunski spic, ali je mentalno nestabilan igrac, a ona njegova gazenja su u ocima FA = Suarezov ujed ;). Ili je prva violina ili rusi harmoniju ekipe. Nikad takve igrace nismo imali, niti nam trebaju. Ima dovoljno napadaca na trzistu. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134240 Ibra bi previše koštao. Ni u ludilu ga dovoditi za 20 milijuna. Ali siguran sam da ide ako Cavani dođe u PSG sutra. Vjerojatno će ga Real maznut jer je on Galactico profil igrača, jedino nema Zlatnu loptu da bude u punom smislu takav. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134255 Ne znam šta je kupio, al znam da bih ga volio makar jednu sezonu vidjeti u dresu Chelsea. Nakon Vede i Mireta najomiljeniji igrač na planeti. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134257 Ne znam šta je kupio, al znam da bih ga volio makar jednu sezonu vidjeti u dresu Chelsea. Nakon Vede i Mireta najomiljeniji igrač na planeti. Nije ništa. Već ima Zlatana. :D btw Cardiff potrošio 8 i po milja na Corneliusa. Obratite pažnju na ovog momka naredne sezone. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134260 Ibra je vrhunski spic, ali je mentalno nestabilan igrac, a ona njegova gazenja su u ocima FA = Suarezov ujed ;). Ili je prva violina ili rusi harmoniju ekipe. Nikad takve igrace nismo imali, niti nam trebaju. Ima dovoljno napadaca na trzistu. Kojih bolan napadaca, gdje su? Otisli svi u druge klubove... Ibra je svjetska klasa, gdje god je bio, nigdje nije narusavao harmoniju kluba, vec samo pomagao koliko je moga, druga je stvar sto je arogantan i agresivan na terenu. Strasan igrac. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134262 Ibra bi previše koštao. Ni u ludilu ga dovoditi za 20 milijuna. Ali siguran sam da ide ako Cavani dođe u PSG sutra. Vjerojatno će ga Real maznut jer je on Galactico profil igrača, jedino nema Zlatnu loptu da bude u punom smislu takav. pa Schurlea smo platili skoro 20 miliona i nevidim u cemu je problem da toliko damo i za Ibrahimovica.Imali koji jeftiniji napadac dabi dosao a da je priblizno dobar kao Ibrahimovic. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134265 Ma star je i to je problem za tu cifru. Ali imam jako visoko mišljenje o njemu kao igraču. Kao čovjek je problematičan i baš mi se ne uklapa u našu svlačionicu gdje je Mourinho vođa, Lampard i Terry legende i vlada momčadski duh. On je za klub u kojem može biti gazda sam sebi i drugima. REcimo u Realu da našamara Casillasa. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134267 Koliko je star, 31 godinu ima jelde ili tako nesto? Igrac je toliko spreman da ce na najvecem nivou igrati do 34-5 godine... Ne vjerujem da ce se ipak platiti 20 miliona, prije nesto ispod, ali to za problematiku je smijesno, ja ne znam kako je to tacno on stetio bilo kojem timu? Pa evo PSG, je li se svadjao s nekim, je li suigraca nekog istjerao iz kluba, udarao nekog protivnika ? Ne znam o cemu se prica, Suarez je mnogo veca zivotinja od Ibre. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134270 Ibra je karakter i ja sam misljenja da bi se on odlicno slagao sa Terryem i Lampardom.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134279 Ma star je i to je problem za tu cifru. Ali imam jako visoko mišljenje o njemu kao igraču. Kao čovjek je problematičan i baš mi se ne uklapa u našu svlačionicu gdje je Mourinho vođa, Lampard i Terry legende i vlada momčadski duh. ako nisi upucen Mourinho je trenirao Ibrahimovica i odlicno se poznaju i nikad nisu imali ni najmanji sukob.Zna on kako se igraci treba da ponasaju. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134281 Ibrahimovic je Ibrahimovic... Nema tu trenera koji moze uticati za njega. On je igrac koji ide od http://www.youtube.com/watch?v=Ck5P30zC3Z0 do http://www.youtube.com/watch?v=DJ4AuKpw6Mc On ne zasluzuje dres Chelsea-ja. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134285 Dobije karton zuti i vozi dalje, ne igramo balet inace... Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134287 Ja tu i ne vidim neku namjeru . Ibrahimovica bi vise volio vidjeti nego Ronneya u plavom dresu . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.