Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Newcastle ima odlicnu ekipu, ali su u klubu trenutno koncentrisani na pogresne stvari. Previse razvlace situaciju sa Pardew-om. Ili neka ga oteraju, ili nek puste da radi posao. Sve ostalo je gubljenje vremena, koje klubu nikako ne ide na ruku. 

Toby Alderkakoveć iz Ajaxa, desni bek i po potrebi stoper, u pregovorima sa Norwichem. 

Drago mi je da smo doveli Olssona koji je definitivno kvalitet za Premiershipa ali je pitanje hoće li igrati lijevog beka ili ofanzivnije zato što je sjajni Garrido ostao.

alderweireld :)

kakav olsson brate, kakvi mi  /:)  ovo je CHELSEAbalkan a ne balkanski kanarinac :D

nekoć se dubru napadalo zbog poistovjećivanja sa bilbaom, po meni s pravom, zato i ja sada upozoravam, nemoj mi brate te spike ovdje, da nebi morao da reagujem na adrese nekih viših organa B-)  ;)

Asier Illarramendi presao u Real za €38m - ugovor na 5 godina. 

Lambert bi da uzme Dembu ukoliko proda Bentekea. Daily Star

Jbt i mi se nesto kao bunimo kada Chelsea hoce da dovede neko skupo pojacanje kao zbog nekog fair-playa i ostalih sranja...a Real iskešira 38miliona eura za IIIarramendia koji je imao jednu dobru sezonu u Sociedadu.

Evo jos jedna, da obraduje Wajza :D

612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
Norwich City have made some astute signings this summer and could be on the verge of another eye-catching deal. According to reports in Italy, Norwich are closing in on the signing of Juventus striker Fabio Quagliarella, with the Italian champions needing to sell a forward after bringing in Carlos Tevez and Fernando Llorente.

Bas me interesuje kako ce Enzo Zidane proci u Realu kad udje u prvi tim.

Ne javlja se smrdo Platini kad Real gruhne 40 miliona na igrača za kojeg sam prvi put čuo prije sedmicu dana, ne javlja se kad njegovi puleni iz Francuske roknu po 150, ne javlja se kad Barcelona potroši 60 na klinju koji nije ni zaigrao u Evropi. Marš u pm.

Nadam se da neće Kvaljarela potpisati, može i bolje Norwich od njega. Šteta što Bonya nisu probali dovesti, njemu bi 10 puta bolje sjelo igrati za Norwich nego Swansea. Volio bih da ugrabe Loica Remya iz QPR-a sad kad su ovi ispali.

Platini nije riječ rekao na Monacovih 150 milijuna eura. Kako je dobro ne biti članica UEFE i zaobilazit zakon. Monaco, raj na zemlji. Mogu još 500 miliijuna sprašit i ovaj im ne može ništa :D

Na predstavljanju Illarramendija navijaci Reala skandirali "We want Bale".

Ocekujem da Mou krene po Khediru ako se ovo sa De Rossijem jos malo otegne. Mogao bi ga uzeti za manje od 15 milki, taman negdje za 12.

Moyes nakon sto je nalozio siroke narodne mase i zatim poduvao falus, sada pokrece novu pricu. Candreva je njegova meta nakon sto je izvisio za Alcantaru. Daily Express

Zasto ne? Ako ne moze De Rossi, daj ovamo Samija momentalno. Pogotovo za onu cijenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.