Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

evo da i ja otvorim, mislim da smo napravili propust kad nismo ni pogledali Shaquirija a Bayern ga dobio za "siću" (12mil.) al eto on je prvo ovoljetno pojačanje našeg protivnika iz finala, odlična kupovina.

Spominje se odlazak Anleke iz Kine, Intera i MIlana za Sahina, Barcelona i dalje vrbuje Silvu iz Milana, Inter ganja De Jonga i M'Villu, a čini se da Citiy prirema 36. mil za Llorentea. Spominje se i interes Sunderlanda i Evertona za Johnsona iz Citiya, što smatram propustom ako ode njima za male pare. To su najaktualnije glasine :D i da Modrić gotovo sigurno napušta spurse a Hamšik odbacuje sve glasine i navodno ostaje u Napulju.
Ako se sprema FFP kao sto najavljuju a u sta ja licno sumnjam da ce se realizovati onda ce ovo ljeto biti puno velikih i skupih transfera.
[quote name='Wisey' timestamp='1337628317' post='51187']Moglo bi biti bombastičnih transfera ovog ljeta.[/quote]Naravno da ce bit kao i svako ljeto :D

Inace sto se tice Llorentea to tesko da ce se desit on vjerovatno zavrsava karijeru u Bilbau ako bih birao nekog od igraca iz Bilbaa to bi bili Martinez i Muniain,Modric u Chelsea nisam siguran pokusat prvo sa mladjim igracima,Inter se mora ozbiljno pojacati,Sahin nije los igrac a dobio je malo prilike u Realu,Hamsika su svi vec otpisali ali para vrti gdje burgija nece i naravno ocekujte transfere od uefalone zato sto im je skola kurac i od tih igraca nece biti nista mozda onaj mali Thiago ovo ostalo prosjek...

[quote name='Elao' timestamp='1337628890' post='51194']Ako se sprema FFP kao sto najavljuju a u sta ja licno sumnjam da ce se realizovati onda ce ovo ljeto biti puno velikih i skupih transfera.[/quote]Od toga nema nista...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337634728' post='51263']Evo citam da je Barca poslala ponudu za Giovinca koji igra u Parmi, meni je dobar igrač, prodoran brz, sasvim ok .[/quote]

Velik talenat, nikad igrač. Takvi nikad ne uspjevaju.
velike su priče o Džeki,sad ga navodno Malaga hoće,nama bi kao pojačanje dobar bio Doumbia :)
Ako se ostvare transferi koji se nagovjestavaju i povezuju s nama, sljedece sezone imacemo paklen tim! Samo da nabrojim igrace koje povezuju sa nasim klubom, Falcao, Moura, Hulk, Hazard...jos tome dodate Piazona, Marina, Lukakua, De Brunea...fantazija!
Ovo je tema uopsteno o transferima, imate teme za Chelsea i transfere. Od poznatijih za sad Raul, Altintop iz Reala i Montolivo promjenili klubove a Palacio bi vrlo lako mogao u Inter.
http://www.index.hr/sport/clanak/francuzi-poceli-s-kiselim-krastavcima-lovren-seli-u-liverpool-za-16-milijuna-eura/616473.aspx

ako loserpool da 16 milja za ovog napunahog panja, to će biti vrhunac njihovih idiotskih transfera
ja se iskreno nadam takvom raspletu :D
"[b]Za njega je zainteresovan Galatasaraj koji je na pragu da se dogovori za MadriÄ‘anima oko obeštećenja." [/b]http://www.sportske.net/vest/transferi/altintop-napusta-real-80153.html
[quote name='Vinko' timestamp='1337625835' post='51132']
evo da i ja otvorim, mislim da smo napravili propust kad nismo ni pogledali Shaquirija a Bayern ga dobio za "siću" (12mil.) al eto on je prvo ovoljetno pojačanje našeg protivnika iz finala, odlična kupovina.

Spominje se odlazak Anleke iz Kine, Intera i MIlana za Sahina, Barcelona i dalje vrbuje Silvu iz Milana, Inter ganja De Jonga i M'Villu, a čini se da Citiy prirema 36. mil za Llorentea. Spominje se i interes Sunderlanda i Evertona za Johnsona iz Citiya, što smatram propustom ako ode njima za male pare. To su najaktualnije glasine :D i da Modrić gotovo sigurno napušta spurse a Hamšik odbacuje sve glasine i navodno ostaje u Napulju.
[/quote]

Nebi me nimalo iznenadio povratak Anelke u Evropu i da ponovo "procvjeta", on je u svojoj karijeri vise puta bio odpisan ali se je uvijek vracao u velikom stilu :)

Jos jedan vec dogovoren zanimljiv transfer je povratak Pizara u Bayern. Istice mu ugovor u Bremenu i prelazi u Allianz Arenu
Hoffenhaim i Wolfsburg se dobro pojačavaju. Ovi prvi doveli Wieseja, Derdiyoka, Delpierrea, još nekakvih haman mlaÄ‘ih talentovanih igrača.
Wolsfburg, doveo Olića, haman i Bas Dost dolazi, vraća se Diego, spominju se još neka veća imena. Hoće Magath opet u Evroopu.

Milan doveo Montoliva i nekakvog Cissea ili Cissoko, nisam siguran :P..

Bit će burno ljeto, sasvim sigurno. Dosta ekipa će gledati da se pošteno pojača. Juve, Inter, Milan, Roma, Bayern (odbranu), Psg, mi, United, Arsenal, Liverpool, Slaven Živinice (:P)
Toon-si su se pojacali...

22-o godisnji ofanzivni vezni igrac Romain Amalfitano, doskorasnji igrac Riems-a, verovatno neki rodjak poznatijeg i starijeg Morgana, koji nastupa za Marseille, potpisao je ugovor sa Newcastle-om...
[quote name='Elao' timestamp='1337786655' post='51771']Da nije slucajno Traore dosao u MIlan :P[/quote]

Jebaji ga, taj je.. :D :P Ko u tih Afrikanaca, 5 različitih prezimena...

Uglavnom taj je, iz Francuske došao, Touluse čini mi se..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.