Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ajd kad ti vidim avatar onda shvatim zašto ti je Schurrle ispred Hazarda i Azpija... :D

Ma nije to ova slika je jos dok smo se povezivali s njim da ce preci i nisam je promijenio,slazem se i za Hazarda i Azpilicuetu ali svako ima svog nekog favorita za proslu sezonu.

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma nije to ova slika je jos dok smo se povezivali s njim da ce preci i nisam je promijenio,slazem se i za Hazarda i Azpilicuetu ali svako ima svog nekog favorita za proslu sezonu.

Ma ne znam ali meni malo tko prošlu sezonu može ispred Azpija. 
Šutio i radio i svoje mjesto u prvoj momčadi zaradio. Boga mi za to se i naradio, a s druge strane Ash je muda ladio. 
Al kad je Mou Azpija u prvu momčad stavio Ashley je shvatio šta je napravio. 
No tad je bilo kasno da se ispravi šteta jer je lijevim bokom zavladao Azpilicueta! 

• 2 sedmice kasnije...

There have only been 3 back heel goals in the World Cup since 1954, and two of those we have seen in Brazil2014: Villa and Schürrle

Quickest Extra Time goals in World Cup history:

91:00 Lofthouse (1954)

91:33 SCHÜRRLE (2014)

91:54 Stojkovic (1990)

92:09 Tresor (1982)

Majstorski gol, nema sta, jedan od lepsih na ovom SP.

tumblr_n80zbviKN51slb0t5o6_250.gif tumblr_n80zbviKN51slb0t5o2_r1_250.gif tumblr_n80zbviKN51slb0t5o4_250.gif  tumblr_n80zbviKN51slb0t5o3_250.gif

Kupit jedno krilo. Schurrle zamjena a ako bi bilo kakvih povreda moze uskocit i Willian nekad. Ili ga pak prodati a pustit nekog mladica. :P

I danas pokazao svoj (ne)talenat promašajem protiv Francuske kada je mogao da riješi utakmicu. Osjetili smo mi to portiv Everona u oktobru čini mi se kada je dva zicera isto tako promašio. Zato smo i izgubili.

Uglavnom ovdje se radi o jednom vrijednog igraču, tipičnom Nijemcu starog kova, ne pretejrano talentovanom (što više nije njihova odlika zato sam i rekao starog kova) ali radi se o pravom borcu i trkaču.

Nije mi drag ali i takve treba imati u timu, mada ja ne očekujem da on ovdje ostavi neki dubok trag ili da ostane dugo.

Pitanje je samo koliko če on dugo pristati na tu ulogu "vječnog džokera", jer on nije Kalou da je svjestan da je stvoren za squard igrača on ima ambicije u karijeri sigurno. Možda će on negdje i da se izbori sa prvi tim ali kod nas ne vjerujem posebno pored Edena.

Ipak Jose ga cijeni pa ko zna, vriejme će pokazati...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.