31. juli 2014.12 god. comment_182656 Nije mi predrag ali se slažem da bi bilo glupo prodati ga sada kada je pokazao toliki napredak. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183057 Sranje! Čuj nije se nametnuo :/ http://chelseabalkan.com/201408053509/vijesti/transferi/atletico-salje-super-bogatu-ponudu-za-schurrlea.html Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183090 Ako za ikog mogu tvrdit da ga Mou nece prodat to je nas Šurlica :D Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183092 Ako za ikog mogu tvrdit da ga Mou nece prodat to je nas Šurlica :D Ne mozes to tvrditi jer vidis kako su samo otisli Luiz i Mata. Ponudi neko vise od 30mil i ode on Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183093 Ne mozes to tvrditi jer vidis kako su samo otisli Luiz i Mata. Ponudi neko vise od 30mil i ode on Nisu oni otisli sto je za njih neko ponudio malo vise para,vec zato sto to nisi igraci po Murinjovom ukusu. A Šurlic je bas pravi prototip igraca kakav Mou voli. Trci,radi,bori se i nikad ne staje. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183121 Ne ide nigdje. Andre Schuerrle: ''Ove sezone s Chelseajem želim osvajati trofeje'' Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183230 Glup si Cae strašno. Mi hoćemo Mirandu oni hoće Schurlea i onda oni nece da puste Mirandu jer mii nećemo Schurlea i onda ćemo mi pustiti Schurlea jer nam je potrebniji Miranda od Schurlea. Jer to tesko skontati Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183258 Ne seri Kličko. Schuerrle pokazao večeras kakav je to igrač. Ma šta igrač. Igračina. Puno bolji od Williana. U prvoj tekmi on igrao, prijetio - mi pobjedili. U drugoj tekmi igrao Willian - slabi u napadu bili, izgubili. Schuerrle je rekao sam na temi o Willianu Mercedes S klase Coupe za Brazilca. Sad čak razmišljam, možda je čak i više od toga. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183265 Schurle je samo u boljoj formi.. Ovo sudjenje na osnovu večerašnje utakmcie mi je smiješno. Poneki čini mi se samo čekaju da jedan igrač kojeg gotive odigra dobro a ovaj drugi kojega ne vole odigra loše i onda oni dodju na svoje, Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183274 Schurle je samo u boljoj formi.. Ovo sudjenje na osnovu večerašnje utakmcie mi je smiješno. Poneki čini mi se samo čekaju da jedan igrač kojeg gotive odigra dobro a ovaj drugi kojega ne vole odigra loše i onda oni dodju na svoje, Ne budi Willianoljubac, nego budi realan. Čuj sudim na osnovu večerašnje utakmice. Ja sudim brate njima dvojici otkako su došli prošlo ljeto, a po statistici Schuerrle više pokazao prošle sezone, uz manju minutažu. Još na SP-u rasturio i večeras bio strašan. Willian sterilan do bola. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183283 Znam ja na osnovu čeka ti sudiš i ima osnove u tome što misliš i poštujem to.Samo mi je malo zasmetalo ili je tako ispalo da koristiš prijateljsku tekmu kako bi dokazao da si u pravu. Vjerovatno nije bilo tako, vjerovatno si samo iskazao svoje mišljenjae a ja sam to krivo protumačio. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183284 Znam ja na osnovu čeka ti sudiš i ima osnove u tome što misliš i poštujem to.Samo mi je malo zasmetalo ili je tako ispalo da koristiš prijateljsku tekmu kako bi dokazao da si u pravu. Vjerovatno nije bilo tako, vjerovatno si samo iskazao svoje mišljenjae a ja sam to krivo protumačio. Haha, kralju da opet nisi ušmrkao onu ludu stvar ko prije par tjedana kad te držalo puna dva dana i kad si divljao na forumu? :D Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183285 Hahah, sada šrmčem duplo. Ne stvarno ja tako fino sa svima volim da izgladim nesporazum. A to divlajnje koje pominejš ne mogu reći da se niej desilo ali moram pirznati da je bilo interesantno, nisam mogao spavati i onda sam morao negjde pisati. hahhaha. Najjače mi je bilo kad sam namejrno sjebao shoutbox i sada mi traje ban na njemu, Da ne bud off, vjerujem u Andrea ali kao drugu opciju, i vrhunskog dzokera. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183603 Neće ga gol miša mu jebem, ali je fenomenalan! Ovo je već drugi ili treći put na ovim pripremama da perfektan šut našeg Dojčera odlazi u vratnicu umjesto u mrežu. Na svu sreću odbijanac pa to Costa pospremi. Prijavi
13. august 2014.12 god. comment_183670 odjebite od schurlea ne zelin gleat nepokretnog williama na krilu Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183683 Ni pod koju cijenu ga dat u ovom trenutku. Nemamo baš neke alternative, a nakon svjetskog pun je samopouzdanja i ove godine može biti samo još bolji! Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183686 Vazno je da danas govori Mou da mora prodati nekog stranca, Moses ostaje, jer je englez, tako da nista nije nemoguce... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.