Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako za ikog mogu tvrdit da ga Mou nece prodat to je nas Šurlica :D

Ne mozes to tvrditi jer vidis kako su samo otisli Luiz i Mata. Ponudi neko vise od 30mil i ode on

Ne mozes to tvrditi jer vidis kako su samo otisli Luiz i Mata. Ponudi neko vise od 30mil i ode on

Nisu oni otisli sto je za njih neko ponudio malo vise para,vec zato sto to nisi igraci po Murinjovom ukusu. A Šurlic je bas pravi prototip igraca kakav Mou voli. Trci,radi,bori se i nikad ne staje.

Murinjo sve prodaje osim majke i Baneta :D 

Glup si Cae strašno. Mi hoćemo Mirandu oni hoće Schurlea i onda oni nece da puste Mirandu jer mii nećemo Schurlea i onda ćemo mi pustiti Schurlea jer nam je potrebniji Miranda od Schurlea. Jer to tesko skontati

Ne seri Kličko.

Schuerrle pokazao večeras kakav je to igrač. Ma šta igrač. Igračina. Puno bolji od Williana. U prvoj tekmi on igrao, prijetio - mi pobjedili. U drugoj tekmi igrao Willian - slabi u napadu bili, izgubili.

Schuerrle je rekao sam na temi o Willianu Mercedes S klase Coupe za Brazilca. Sad čak razmišljam, možda je čak i više od toga.

Schurle je samo u boljoj formi.. Ovo sudjenje na osnovu večerašnje utakmcie mi je smiješno. Poneki čini mi se samo čekaju da jedan igrač kojeg gotive odigra dobro a ovaj drugi kojega ne vole odigra loše i onda oni dodju na svoje,

Schurle je samo u boljoj formi.. Ovo sudjenje na osnovu večerašnje utakmcie mi je smiješno. Poneki čini mi se samo čekaju da jedan igrač kojeg gotive odigra dobro a ovaj drugi kojega ne vole odigra loše i onda oni dodju na svoje,

Ne budi Willianoljubac, nego budi realan. Čuj sudim na osnovu večerašnje utakmice. Ja sudim brate njima dvojici otkako su došli prošlo ljeto, a po statistici Schuerrle više pokazao prošle sezone, uz manju minutažu. Još na SP-u rasturio i večeras bio strašan. Willian sterilan do bola.

Znam ja na osnovu čeka ti sudiš i ima osnove u tome što misliš i poštujem to.Samo mi je malo zasmetalo ili je tako ispalo da koristiš prijateljsku tekmu kako bi dokazao da si u pravu. Vjerovatno nije bilo tako, vjerovatno si samo iskazao svoje mišljenjae a ja sam to krivo protumačio.

Znam ja na osnovu čeka ti sudiš i ima osnove u tome što misliš i poštujem to.Samo mi je malo zasmetalo ili je tako ispalo da koristiš prijateljsku tekmu kako bi dokazao da si u pravu. Vjerovatno nije bilo tako, vjerovatno si samo iskazao svoje mišljenjae a ja sam to krivo protumačio.

Haha, kralju da opet nisi ušmrkao onu ludu stvar ko prije par tjedana kad te držalo puna dva dana i kad si divljao na forumu? :D

Hahah, sada šrmčem duplo. Ne stvarno ja tako fino sa svima volim da izgladim nesporazum.

A to divlajnje koje pominejš ne mogu reći da se niej desilo ali moram pirznati da je bilo interesantno, nisam mogao spavati i onda sam morao negjde pisati. hahhaha.

Najjače mi je bilo kad sam namejrno sjebao shoutbox i sada mi traje ban na njemu,

Da ne bud off, vjerujem u Andrea ali kao drugu opciju, i vrhunskog dzokera.

Neće ga gol miša mu jebem, ali je fenomenalan!

Ovo je već drugi ili treći put na ovim pripremama da perfektan šut našeg Dojčera odlazi u vratnicu umjesto u mrežu. Na svu sreću odbijanac pa to Costa pospremi.

gianluca-di-marziodimarz.png

Ne mora ništa da znači, ali zanimljivol

Ni pod koju cijenu ga dat u ovom trenutku. Nemamo baš neke alternative, a nakon svjetskog pun je samopouzdanja i ove godine može biti samo još bolji!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.