Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nakon prvih 45 minuta napiso sam da može i on pakirat kofere ovog ljeta, ali kakvu mi "šamarčinu" opalio to je za nepovjerovat. Samo neka nastavi kako je odigrao u drugom poluvremenu. Stvarno fantasticno. 

I nadam se da ćemo ga sada gledat više u prvih 11. Nebi bilo loše da ga se gurne i na poziciju klasične devetke, makar mi se on bolje uklapa na krilu radi brzine i dobrog šuta.

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam drugačije komentare ni očekivao...

Pa što si očekivao ? Reci mi 2 stvari koje je danas dobro napravio 

Ovaj lik mora bit u prvih 11 .Odlicna partija ,borio se kao lav ,po meni igrac utakmice .

Vjerujem u svabu otpocetka sezone a ispostavlja se da je majstor. Ljudi ga ne vole zbog face ne mogu da shvatim :)) neki ga poredili sa marinom. Ovaj mora igrat u prvoj. nadam se da ce precijenjeni brazilac odmarat i sljedecu

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Posle lose ili posle jedne dobre partije na ovoj temi komentari se okrenu naopacke skroz. Imamo 10 komentara posle prosle utakmice "antitalenat,sta ovaj trazi ovde,nikada od njega fudbaler" posle gola i dobre partije "Bravo majstore,prva postava odmah,levo,desno,napred nazad" :) 

Voleo bi da se nekako upare on,Wilian i Hazard,ne znam jesmo probali tako ikako,pa da vidimo na sta to lici.

Švabo pravi, pogledajte samo u 90. minuti kako momak ganja loptu ko da je tekma počela. Da je Edenu usaditi ovaj mentalitet ne bi mu bilo kraja.. Uglavnom, svaka čast Andre, samo tako nastavi se boriti i bićeš u prvih 11, jer to zaslužuješ.

Posle lose ili posle jedne dobre partije na ovoj temi komentari se okrenu naopacke skroz. Imamo 10 komentara posle prosle utakmice "antitalenat,sta ovaj trazi ovde,nikada od njega fudbaler" posle gola i dobre partije "Bravo majstore,prva postava odmah,levo,desno,napred nazad" :) 

Voleo bi da se nekako upare on,Wilian i Hazard,ne znam jesmo probali tako ikako,pa da vidimo na sta to lici.

Najgore je sto se njemu te "lose" tekme nabijaju na nos. Iako nije bio toliko los, nego citav tim podbaci pa moras na nekoga istresti a znamo kako ovaj nije ljubimac ovdje pojedincima dok na brazilsku trku svrsavaju a lik nista konkretno nije napravio ako cemo pogledati realno. Naravno, mislim u ofanzivi. Bilo je nekih trenutaka al malo je to kad vidis da je vec 30 kola proslo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.