Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Razlika između njega i Williana. On ulazi u prazan prostor i puca. Večeras je dao 3 gola, nekada će možda promašiti zicera ali puca. 

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaka čast za 3 gola i konačno dobra partija =D>

Misliš konačno dobio priliku?

Samo neka nastavi da iskorišćava prilike, osećao sam se kao da gledam napadača.

49gol-andr-schrrle-fulham-vs-chelsea.gif

56gol-andr-schrrle-triplete-fulham-0-3-c

1896909_10151989501143517_160228929_n.jp

Covjek je rijesio utakmicu, to je ono sto ocekujem i od Williana. Zamjerite ovom liku sto je fulao par zicera a Willian ne znam kad je zadnji put pogodio okvir.

Samo rokaj Schurrle. Dolazi tvoje vrijeime!

Bravo doktore, prvo poluvrijeme za zaborav kao i kod čitave ekipe ali u nastavku sjajan i 3 komada za 10-ak minuta.

Kako se je kretao ubacivao pratio igru, o završnici ne treba trošiti riječi lijeva noga desna noga ma svejedno mu je zabije čovjek kako hoće :D

Ovom partijom zaslužio i u sledećoj utakmici da bude starter znači Willian ili Oscar na klupu.

Još jednom čestitke na hattricku :sal: :sal: :sal1:

Uvijek sam vjerovao ovom igraču. Svaka čast, sada će Willian morati da dobro podere kopačke.
Nisam gledao utakmicu zbog obaveza ali kada sam vidio Hattrick iznenadio sam se.

Svaka čast.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Vec krecu polako svrsavanja na fb-u na njegovu igru danas, a isti ti ljudi su isto tak nedavno govorili sve najgore protiv njega..

Nisam, nazalost, gledal tekmu danas tak da ne mogu reci puno o samoj igri ali pohvale za tri komada..steta sto ga ne proba kao klasicnog napadaca, sto sam i tvrdio da bi mogao Schurrle to odigrati nakon kaj je potpisal za nas, a i ne bi mu bil strani pojam ta pozicija jer je i u repki igral par puta to..

Sjajna egzekucija danas, pogotovo kod prvog gola. Prvo poluvrijeme očajan, možda i najgori od naših zajedno s Oscarom. Trebao je izaći na poluvremenu koliko je loše odigrao, ali mu Jose pružio još malo povjerenja, a ovaj mu vratio na najbolji način.

Ovako se koriste prilike.

Ne svidja mi se njegova igra i kao igrac uopste ali naklon za ovo danas.

Iscepo ih Surle ko metar drva.
Postirana slika
Samo jako, sad je vreme da Oscar malo greje klupu.

Vreme je da Oscar ode kao slučaj Mata

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Postao tek treći nemački fudbaler, posle Jirgena Klinsmana i Fredija Bobića, koji je postigao premijerligaški het-trik.

Ovo mu nije prvi hat-trick u Chelseaju. Men se čini da je dao jedan i u LP.

Nista vise nama ne treba od ovakvog CF-a "samo" da koristi prilike koje mu Hazard I ostali serviraju.

Cestitke za danasnju partiju ;)

Great day!! Unbelievable feeling!! Thank you so much for your support!! Important 3 points!! Come on blues

1969154_677555902285686_404237975_n.jpg

Treba njeg tutnut u špic, al onaj klasični ST. Znam da je prije igro u Bayeru sa Kislingom naprjed, ne znam kakav je bio al vjerujem da će bit bolji od Torketa

zajebo sam murinja

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.