Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Al je dobar ja bih prodao Hazarda

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Da je ovaj covjek igrao umjesto Hazarda sve bi bilo drugacije,,jer puno se bolje konta s willianom nego hazard i puno boolje pokriva nazad,ali sta je tu je,

ne bi bilo nista bolje, Scurle cas igra dobro cas ne igra, i po mom misljenju on je najbolji kad udje s klupe, a nekad ga uvrsiti u prvih 11

Hazard je po meni igrao jako dobro protiv Atletika, samo sto je njegovom krivicom zijanito 1-2 gola

Hazard je po meni igrao jako dobro protiv Atletika, samo sto je njegovom krivicom zijanito 1-2 gola

To i je bit. Ne kažem da se ti golovi ne bi dogodili da je Schurrle igrao, ali Schurrle nije tip igrača koji bi samo gledao protivnika kako ide u šansu. Drukčiji je to mentalitet.

Od prvog dana pokazuje veliku ljubav prema klubu, nikad se ne zali, cuti i vredno radi, mozda nije top klasa, ali treba imati velikog postovanja za ovog igraca, trudi se i voli ovaj klub svim srcem!

Bm5Wg0YIQAEI8PH.jpg

Watching the youth team!!! Come ooon...you can do it! pic.twitter.com/g2WV0AKRKJ

misli da ima lika sa Sirleom :D

1610104_634026510020783_7460991128055411

Schurrle on Mourinho: "What I like most about the boss is that it’s only about winning. He hates finishing second or third" #CFC (Sun)

Schurrle (2/2): "But at #CFC we want to be the biggest and best. I am sure the manager will be highly motivated to come back stronger" (Sun)

• 2 sedmice kasnije...

I onda kažu da nije dovoljno dobar za CFC haha. A lik realno zaslužuje mjesto u prvih 11 Plavaca. Igre u reprezentaciji su ogledalo kakav je igrač i kako može biti dobar u klubu (ovo se ne odnosi na Troscara).

I onda kažu da nije dovoljno dobar za CFC haha. A lik realno zaslužuje mjesto u prvih 11 Plavaca. Igre u reprezentaciji su ogledalo kakav je igrač i kako može biti dobar u klubu (ovo se ne odnosi na Troscara).

Nema duplih mjerila. Ako vridi za Schurrlea vridi i za Oscara.
A to sto ti jednog volis a drugog ne. Tj. nije da ne voliš Oscara nego ga čak i hejtaš, e to je druga stvar...

Oscar je puno puta u repki pokazao svoj kalibar. A i u klubu je samo sto eto ovu polusezonu je bio van forme, zbog SP sigurno al eto.
ako se ta forma ponovi i ove sezone onda se moze razglabati o tome je li kvaliteta za Chelsea.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nema duplih mjerila. Ako vridi za Schurrlea vridi i za Oscara.
A to sto ti jednog volis a drugog ne. Tj. nije da ne voliš Oscara nego ga čak i hejtaš, e to je druga stvar...

Oscar je puno puta u repki pokazao svoj kalibar. A i u klubu je samo sto eto ovu polusezonu je bio van forme, zbog SP sigurno al eto.
ako se ta forma ponovi i ove sezone onda se moze razglabati o tome je li kvaliteta za Chelsea.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni je on dvije sezone ispod prosjeka, a dvije sezone je u nas. Ove sezone ništa posebno, često loš, a i prošle sezone ništa posebno. Nisam vidio u njemu neku svjetsku klasu veznjaka da se može reći strašan igrača ili onaj efekt wow. Istina zavar'o me u par dobrih utakmica al sam se brzo osvjestio. Očito lik nije klasa za Chelsea, što uopće ne znači da bi bio loš u West Hamu ili Aston Villi :)

Imaš ti još igrača za koje se ne može primjeniti ova ''igre u reprezentaciji su ogledalo kvalitete'', a evo ja ću ti dva spomenuti - Podolski i Klose. Puno bolji u reprezentativnom nogometu nego u klupskom.

Istina je da hejtam Oscara, vjerojatno sam i subjektivan ali dam se klada s tobom u šta hoćeš da ću na kraju biti upravu što se Brazilca debelih obrva i tužnog pogleda tiče :)

Meni je on dvije sezone ispod prosjeka, a dvije sezone je u nas. Ove sezone ništa posebno, često loš, a i prošle sezone ništa posebno. Nisam vidio u njemu neku svjetsku klasu veznjaka da se može reći strašan igrača ili onaj efekt wow. Istina zavar'o me u par dobrih utakmica al sam se brzo osvjestio. Očito lik nije klasa za Chelsea, što uopće ne znači da bi bio loš u West Hamu ili Aston Villi :)

Imaš ti još igrača za koje se ne može primjeniti ova ''igre u reprezentaciji su ogledalo kvalitete'', a evo ja ću ti dva spomenuti - Podolski i Klose. Puno bolji u reprezentativnom nogometu nego u klupskom.

Istina je da hejtam Oscara, vjerojatno sam i subjektivan ali dam se klada s tobom u šta hoćeš da ću na kraju biti upravu što se Brazilca debelih obrva i tužnog pogleda tiče :)

A jebo ga Cae pa prošlu sezonu je cijela momčad bila očajna pod debelim smradom, plus Oscar tek doša iz Brazila. 
Cijelu prvu polusezonu pod Joseom nas je on vukao, zabijao je kad je bilo potrebno i plus pružao dobre partije. 

I mene su smučile njegove katastrofalne igre u drugoj polusezoni ali ga ne tjeram iz kluba. Još iduću sezonu mu dat šansu. Ako ne digne svoju igru na nivo više, na nivo koji se očekuje, tj. konstantnost koja se od njega očekuje, e onda polako kofere u ruke... 
Al evo sad kad pročitah ovo za Aston Villu i West Ham shvatio sam da ne vrijedi ništa pisat' ako tako misliš... 

Za mene su iskreno Schurle i Cahil  bili nasi najbolji igraci prosle sezone,zasluzuje mjesto u pocetnoj postavi,vise je pokazao od Wiliana koji je igrao cijelu sezonu,trebamo ovakve igrace kao Schurle koji uvijek daju svoj maksimum u svakoj utakmici.

Za mene su iskreno Schurle i Cahil  bili nasi najbolji igraci prosle sezone,zasluzuje mjesto u pocetnoj postavi,vise je pokazao od Wiliana koji je igrao cijelu sezonu,trebamo ovakve igrace kao Schurle koji uvijek daju svoj maksimum u svakoj utakmici.

Ajd kad ti vidim avatar onda shvatim zašto ti je Schurrle ispred Hazarda i Azpija... :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.