13. april 2014.12 god. comment_171500 Možda zbog žutog kartona. Zamisli da je dobio još jedan, koja bi to tek patnja bila 10 na 10. :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173133 Al je dobar ja bih prodao Hazarda ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173157 @Klicko jel to sarkazam ili? Nisam gledao utakmicu nemam blage kako je igrao. Nek neko napise :) Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173601 Da je ovaj covjek igrao umjesto Hazarda sve bi bilo drugacije,,jer puno se bolje konta s willianom nego hazard i puno boolje pokriva nazad,ali sta je tu je, Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173718 Da je ovaj covjek igrao umjesto Hazarda sve bi bilo drugacije,,jer puno se bolje konta s willianom nego hazard i puno boolje pokriva nazad,ali sta je tu je, ne bi bilo nista bolje, Scurle cas igra dobro cas ne igra, i po mom misljenju on je najbolji kad udje s klupe, a nekad ga uvrsiti u prvih 11 Hazard je po meni igrao jako dobro protiv Atletika, samo sto je njegovom krivicom zijanito 1-2 gola Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173722 Hazard je po meni igrao jako dobro protiv Atletika, samo sto je njegovom krivicom zijanito 1-2 gola To i je bit. Ne kažem da se ti golovi ne bi dogodili da je Schurrle igrao, ali Schurrle nije tip igrača koji bi samo gledao protivnika kako ide u šansu. Drukčiji je to mentalitet. Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174320 Od prvog dana pokazuje veliku ljubav prema klubu, nikad se ne zali, cuti i vredno radi, mozda nije top klasa, ali treba imati velikog postovanja za ovog igraca, trudi se i voli ovaj klub svim srcem! Watching the youth team!!! Come ooon...you can do it! pic.twitter.com/g2WV0AKRKJ Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174699 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3208938/title/agreement-reached-for-transfer-of-andre-schurrle Welcome :sal2: Imam dobar predosjecaj sto se Andrea tice . :) Više nego solidna prva sezona , sljedeće će biti još bolji. Fali nam ovakih boraca i šutera u ekipi . Prijavi
14. maj 2014.12 god. comment_174907 Chelseajevi igrači koji su doselili u London izgleda svi u istoj zgradi žive. I Mata je ovdje živio. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175245 https://www.youtube.com/watch?v=jqTf_c1N5E8 joj Šurle moj, mani se fudbala i posveti se zeni, kakva ljepotica Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175495 Schurrle on Mourinho: "What I like most about the boss is that it’s only about winning. He hates finishing second or third" #CFC (Sun) Schurrle (2/2): "But at #CFC we want to be the biggest and best. I am sure the manager will be highly motivated to come back stronger" (Sun) Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176828 https://www.facebook.com/photo.php?v=721751147892495 TRPA MAJSTOR! Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176881 I onda kažu da nije dovoljno dobar za CFC haha. A lik realno zaslužuje mjesto u prvih 11 Plavaca. Igre u reprezentaciji su ogledalo kakav je igrač i kako može biti dobar u klubu (ovo se ne odnosi na Troscara). Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176884 I onda kažu da nije dovoljno dobar za CFC haha. A lik realno zaslužuje mjesto u prvih 11 Plavaca. Igre u reprezentaciji su ogledalo kakav je igrač i kako može biti dobar u klubu (ovo se ne odnosi na Troscara). Nema duplih mjerila. Ako vridi za Schurrlea vridi i za Oscara. A to sto ti jednog volis a drugog ne. Tj. nije da ne voliš Oscara nego ga čak i hejtaš, e to je druga stvar... Oscar je puno puta u repki pokazao svoj kalibar. A i u klubu je samo sto eto ovu polusezonu je bio van forme, zbog SP sigurno al eto. ako se ta forma ponovi i ove sezone onda se moze razglabati o tome je li kvaliteta za Chelsea. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176885 Nema duplih mjerila. Ako vridi za Schurrlea vridi i za Oscara. A to sto ti jednog volis a drugog ne. Tj. nije da ne voliš Oscara nego ga čak i hejtaš, e to je druga stvar... Oscar je puno puta u repki pokazao svoj kalibar. A i u klubu je samo sto eto ovu polusezonu je bio van forme, zbog SP sigurno al eto. ako se ta forma ponovi i ove sezone onda se moze razglabati o tome je li kvaliteta za Chelsea. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Meni je on dvije sezone ispod prosjeka, a dvije sezone je u nas. Ove sezone ništa posebno, često loš, a i prošle sezone ništa posebno. Nisam vidio u njemu neku svjetsku klasu veznjaka da se može reći strašan igrača ili onaj efekt wow. Istina zavar'o me u par dobrih utakmica al sam se brzo osvjestio. Očito lik nije klasa za Chelsea, što uopće ne znači da bi bio loš u West Hamu ili Aston Villi :) Imaš ti još igrača za koje se ne može primjeniti ova ''igre u reprezentaciji su ogledalo kvalitete'', a evo ja ću ti dva spomenuti - Podolski i Klose. Puno bolji u reprezentativnom nogometu nego u klupskom. Istina je da hejtam Oscara, vjerojatno sam i subjektivan ali dam se klada s tobom u šta hoćeš da ću na kraju biti upravu što se Brazilca debelih obrva i tužnog pogleda tiče :) Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176893 Meni je on dvije sezone ispod prosjeka, a dvije sezone je u nas. Ove sezone ništa posebno, često loš, a i prošle sezone ništa posebno. Nisam vidio u njemu neku svjetsku klasu veznjaka da se može reći strašan igrača ili onaj efekt wow. Istina zavar'o me u par dobrih utakmica al sam se brzo osvjestio. Očito lik nije klasa za Chelsea, što uopće ne znači da bi bio loš u West Hamu ili Aston Villi :) Imaš ti još igrača za koje se ne može primjeniti ova ''igre u reprezentaciji su ogledalo kvalitete'', a evo ja ću ti dva spomenuti - Podolski i Klose. Puno bolji u reprezentativnom nogometu nego u klupskom. Istina je da hejtam Oscara, vjerojatno sam i subjektivan ali dam se klada s tobom u šta hoćeš da ću na kraju biti upravu što se Brazilca debelih obrva i tužnog pogleda tiče :) A jebo ga Cae pa prošlu sezonu je cijela momčad bila očajna pod debelim smradom, plus Oscar tek doša iz Brazila. Cijelu prvu polusezonu pod Joseom nas je on vukao, zabijao je kad je bilo potrebno i plus pružao dobre partije. I mene su smučile njegove katastrofalne igre u drugoj polusezoni ali ga ne tjeram iz kluba. Još iduću sezonu mu dat šansu. Ako ne digne svoju igru na nivo više, na nivo koji se očekuje, tj. konstantnost koja se od njega očekuje, e onda polako kofere u ruke... Al evo sad kad pročitah ovo za Aston Villu i West Ham shvatio sam da ne vrijedi ništa pisat' ako tako misliš... Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176894 Za mene su iskreno Schurle i Cahil bili nasi najbolji igraci prosle sezone,zasluzuje mjesto u pocetnoj postavi,vise je pokazao od Wiliana koji je igrao cijelu sezonu,trebamo ovakve igrace kao Schurle koji uvijek daju svoj maksimum u svakoj utakmici. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176897 Za mene su iskreno Schurle i Cahil bili nasi najbolji igraci prosle sezone,zasluzuje mjesto u pocetnoj postavi,vise je pokazao od Wiliana koji je igrao cijelu sezonu,trebamo ovakve igrace kao Schurle koji uvijek daju svoj maksimum u svakoj utakmici. Ajd kad ti vidim avatar onda shvatim zašto ti je Schurrle ispred Hazarda i Azpija... :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.