23. mart 2014.12 god. comment_168523 čekam samo jednu lošiju partiju od njega pa da vidim one seratore na djelu Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168548 Ja sam protiv njega. Doveden je za velike pare sobzirom da postoje bolji igraci koji vrede toliko ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168549 A willian vrijedi 40 milki? Nema boljeg za te pare. Schurrle je dosao jeftini kakvo je danas trziste. Svabe su se cudile koliko malo je placen leverkusenuSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168565 Šurle baš drag igrač, otkad je došao sviđao mi se, draži od Wiliana duplo, neki ga ne vole jer su svršavali na jebenog mosesa pa krivo što je otišo Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168626 Ma treba probati ovo maloprije sam rekao na Salahovoj temi ---------------- Eto'o --------------- Hazard ---- Schuerrle ---- Salah Ja vec od kad je dosao Salah cekam dan da Mou pokusa sa njih troje u momcadi, istina da su sve utakmice bitne i nema vremena za eksperimente tako da moramo pricekati pripreme. Ali Hazarda u sredinu, Salah i Schurrle na krila... jer ima nevjerovatan pas, a dribling lijevo i desno da ne govorim to se protiv Fulhama vidilo usao je dva put u sredinu napravio pomutnju, dva put asistirao. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169442 http://t.co/NgGH6AeJ11 Glasajte za schurrlu. Kakva god da je nagrada nek ide nasima u ruke. :P Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170436 Treba i to neko biti.. :D Protiv Arsenala bio igrač utakmice... Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170437 Igrač za male utakmice.Takvi nam fale Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170713 Majstor! Pusite hejteriSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170740 Momak je ostavio bubrege na terenu,kakva borba i želja ^:)^ Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170742 Kakav borac, ovakvi igraci treba da igraju, a ne pickice. Covek se ne plasi da sutne, konkretan je i zato za njega ima mesta u prvih 11! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170748 Momak samara hejtere iz utakmice u utakmicu! Crvene se obrazi, crvene! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170752 To Šurle, kurac ti ljubim, kako si odigro, ko Hitlerov vojnik u Poljskoj 39-e, bravo care. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170753 Bravo Schurrle, ja sam prvi sumnjao u tebe i nisi mi sjeo na prvu, ali nakon ovoga si mi punoo draži i nažalost tek sada vidim tvoje kvalitete Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170770 Baš dobar uvek sam govorio da treba da igra i gotivioПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170775 Covek prelomijo tekmu, dao prvi gol, a prvi je kad juris zaostatak iz prosle, uvek najteze dati. TO BREEE. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170865 Schurrle—"No one will want to play against Chelsea at Stamford Bridge. Chelsea players never give up and you see that in this club." Schurrle—"Players like John Terry and Frank Lampard have seen everything and been through it all before. "They talked to the team beforehand and told us that we can do it. Everyone believed them and it was great." Schurrle—"I watched Chelsea in the Champions League many times and that is why I’m here — to play for Chelsea because of these nights." Schurrle—"You saw the supporters after the match, it’s the best feeling in the world, I had tears in my eyes & had so many emotions." Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170873 Upravo pegledao osmominutni sažetak golova i prilika / šansi na utakmici. Sinoć su svi igrači na travnjaku ginuli za pobjedu, ali dva igrača ću izdvojiti koji su ginuli najviše, a to je pored Davida Luiza naš Nijemac Andre Schuerrle! Uz Reusa i Goetzea bit će u većini utakmica na SP-u u prvih 11 Njemčke. Eto vidjet ćete. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171155 Schurrle: "Nikad nisam igrao u timu poput ovog. Došao sam baš zbog ovakvih utakmica. Kada imate u sastavu igrače kao što su Lampard i Terry, koji su vidjeli sve u fudbalu, to vam daje dobar osjećaj jer oni tačno znaju šta da rade. Ne mislim da smo autsajderi, možemo da pobedimo bilo koju ekipu."(O Mourinhu): "To je nevjerovatno. Statistika vam govori da on tačno zna šta radi. On igra veliku ulogu. Imali smo mnogo sastanaka na kojima nas je savjetovao. Jedino što nam je bilo potrebno su bila dva gola i to smo i ostvarili. Rekao nam je da budemo strpljivi." Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171497 Ne znam zasto ga je Murinjo izveo na poluvremenu .Po meni igru je trebao da napusti Wilian al ajde . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.