Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam protiv njega. Doveden je za velike pare sobzirom da postoje bolji igraci koji vrede toliko Послато са C2105 уз помоћ Тапатока
A willian vrijedi 40 milki? Nema boljeg za te pare. Schurrle je dosao jeftini kakvo je danas trziste. Svabe su se cudile koliko malo je placen leverkusenu

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Šurle baš drag igrač, otkad je došao sviđao mi se, draži od Wiliana duplo, neki ga ne vole jer su svršavali na jebenog mosesa pa krivo što je otišo

Ma treba probati ovo maloprije sam rekao na Salahovoj temi

---------------- Eto'o ---------------

Hazard ---- Schuerrle ---- Salah

Ja vec od kad je dosao Salah cekam dan da Mou pokusa sa njih troje u momcadi, istina da su sve utakmice bitne i nema vremena za eksperimente tako da moramo pricekati pripreme.

Ali Hazarda u sredinu, Salah i Schurrle na krila... jer ima nevjerovatan pas, a dribling lijevo i desno da ne govorim to se protiv Fulhama vidilo usao je dva put u sredinu napravio pomutnju, dva put asistirao.

hajde mali pokidaj sad 

Haj sad kazite da je covek za male utakmice :) 

Kakav borac, ovakvi igraci treba da igraju, a ne pickice. Covek se ne plasi da sutne, konkretan je i zato za njega ima mesta u prvih 11!

Baš dobar uvek sam govorio da treba da igra i gotivio

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

0008c457-642.jpg

Schurrle—"No one will want to play against Chelsea at Stamford Bridge. Chelsea players never give up and you see that in this club."

Schurrle—"Players like John Terry and Frank Lampard have seen everything and been through it all before.

"They talked to the team beforehand and told us that we can do it. Everyone believed them and it was great."

Schurrle—"I watched Chelsea in the Champions League many times and that is why I’m here — to play for Chelsea because of these nights."

Schurrle—"You saw the supporters after the match, it’s the best feeling in the world, I had tears in my eyes & had so many emotions."

Upravo pegledao osmominutni sažetak golova i prilika / šansi na utakmici. Sinoć su svi igrači na travnjaku ginuli za pobjedu, ali dva igrača ću izdvojiti koji su ginuli najviše, a to je pored Davida Luiza naš Nijemac Andre Schuerrle!

Uz Reusa i Goetzea bit će u većini utakmica na SP-u u prvih 11 Njemčke. Eto vidjet ćete.

85080-Bn4IjBpGg6a4h5nnkL8Ecw.jpg

Schurrle: "Nikad nisam igrao u timu poput ovog. Došao sam baš zbog ovakvih utakmica. Kada imate u sastavu igrače kao što su Lampard i Terry, koji su vidjeli sve u fudbalu, to vam daje dobar osjećaj jer oni tačno znaju šta da rade. Ne mislim da smo autsajderi, možemo da pobedimo bilo koju ekipu."
(O Mourinhu): "To je nevjerovatno. Statistika vam govori da on tačno zna šta radi. On igra veliku ulogu. Imali smo mnogo sastanaka na kojima nas je savjetovao. Jedino što nam je bilo potrebno su bila dva gola i to smo i ostvarili. Rekao nam je da budemo strpljivi."

Ne znam zasto ga je Murinjo izveo na poluvremenu .Po meni igru je trebao da napusti Wilian al ajde . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.