8. februar 2014.12 god. comment_162346 Danas ocekujem da mu Jose da barem pola sata igre ako ne svih 90 minuta. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162534 Joj kako me naživcirao danas što je sebičan bio. Ali razumijem ga, hoće da se pokaže i dokaže, jer jako malo igra. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162536 Joj kako me naživcirao danas što je sebičan bio. Ali razumijem ga, hoće da se pokaže i dokaže, jer jako malo igra. stae radia na kraju tekme nisan glea puno, gleda san citia komentator ih je spominja njega i salaha Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162585 Ajmo lepo da ga prodamo. Nepotreban Nista, prodati i njega i Salaha. Obojca nepotrebni. Gurat cemo sa Willianom,oscarom i edenom citavu sezonu. Nece se povrijedit a ni umorit sigurno. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162589 kad su se pojavili prve informacije da je čelzi zainteresovan za njega postali smo ovde njegove golove,pratili njegove igre itd, sećam se da je iskočilo i podatak o lošoj realizaciji,sad smo i samo svedoci toga žrtva neplanske kupovine al jbg ima se može se Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163168 Neka nađe nekog dvojnika da ide umjesto njega na utakmice, ionako nikad ne igra .. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163175 Vrijeme je da ga Mourinho ubaci na desno krilo, a recimo Williana stavi u sredinu. Oscar se ubio za klupe u ovom trenutku. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163179 Treba njega umesto Toresa,neznam šta treba nebo da se otvori samo da prestane više da forsira to smrdljivo stvorenje,najveću bedu koja je zadesila ovaj klub Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164647 Slab izvor ovo na CB portalu. Al ako ne bude dobijao sanse bolje mu je da bjezi. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164648 Više od pola godine otkako je u klubu - ni dalje nikome nije jasno zašto je doveden. :D Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164651 Na početku sezone je pokazao zašto je doveden. Otkako Willian igra odlično ovaj se izgubio. Ali mi nije jasno zašto ni u kupovima nije dobio priliku. Nadam se da ce u ligi prvaka dobiti šansu da zaigra. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164653 Problem je sto skoro niko ne dobija sanse pored ovog trojca. Haman je Mou krenuo sa njima cijelu sezonu nebil se docepali trofeja posto veli da nemamo jos ekipu da se mozemo posteno trkaz za titulu. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164655 Sigurno da zaslužuje dobiti minute prije onog Salaha. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164656 Meni nije jasno zasto uopste ne dobija priliku da igra? Smorio je Murinjo sa trojkom Hazard - Oscar - Willian. Ne mogu oni svaku utakmicu da odigraju na vrhunskom nivou, potrebna je neka zamena. Umesto da ponekad dobije priliku na desnom krilu , Murinjo forsira Ramiresa. Ne znam, ali dosta cudne odluke ove sezone Mou-a. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164702 Meni nije jasno zasto uopste ne dobija priliku da igra? Smorio je Murinjo sa trojkom Hazard - Oscar - Willian. Ne mogu oni svaku utakmicu da odigraju na vrhunskom nivou, potrebna je neka zamena. Umesto da ponekad dobije priliku na desnom krilu , Murinjo forsira Ramiresa. Ne znam, ali dosta cudne odluke ove sezone Mou-a. Mourinho je uvijek bio čovjek koji je volio gurati obrambene i centralne vezne igrače prema naprijed i na krila. Protiv nas je Eto'oa stavio na bek. Čitav svijet se smijao toj odluci, a on je tada zahvaljujući nekoj ludoj sreći prošao. Još nas je sudac oštetio. Mourinho voli takve igrače na tim pozicijama i ovaj Švabo jednostavno nema šanse pored Ramiresa. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164708 Mourinho je uvijek bio čovjek koji je volio gurati obrambene i centralne vezne igrače prema naprijed i na krila. Protiv nas je Eto'oa stavio na bek. Čitav svijet se smijao toj odluci, a on je tada zahvaljujući nekoj ludoj sreći prošao. Još nas je sudac oštetio. Mourinho voli takve igrače na tim pozicijama i ovaj Švabo jednostavno nema šanse pored Ramiresa. Ko o čemu kurva o poštenju.. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164723 Jebo te relo on vise! Niko ne prica o ramiresu a ovaj troll izvrce rijeci. Ala vam je mou nabio komplekse boze dragiSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164746 Čitav svijet (se smijao toj odluci, a on je tada zahvaljujući nekoj ludoj sreći prošao.) se smijao Barceloni i slavio Interov prolaz. Evo ispravljeno. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164751 Ako sutra ne dobije bar 30 min ne znam kada će . Čak bi ga prije Salaha ubacio u prvu ali čisto sumnjam da će se to dogodit. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164775 Treba njeg tutnut u špic, al onaj klasični ST. Znam da je prije igro u Bayeru sa Kislingom naprjed, ne znam kakav je bio al vjerujem da će bit bolji od Torketa Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166076 Nije dovoljno ovo da zaigra pored Williana naseg treceg stopera. Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166078 Da mi je neko danas rekao da će Schurrle donijeti pobijedu i to sa tri gola vjerovatno mu ne bi vjerovao.. Svaka čast za 3 gola i konačno dobra partija =D> Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.