Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj kako me naživcirao danas što je sebičan bio. Ali razumijem ga, hoće da se pokaže i dokaže, jer jako malo igra.

stae radia na kraju tekme nisan glea puno, gleda san citia 

komentator ih je spominja njega i salaha 

Ajmo lepo da ga prodamo. Nepotreban

Nista, prodati i njega i Salaha. Obojca nepotrebni. Gurat cemo sa Willianom,oscarom i edenom citavu sezonu. Nece se povrijedit a ni umorit sigurno.

• 2 sedmice kasnije...
Na početku sezone je pokazao zašto je doveden. Otkako Willian igra odlično ovaj se izgubio. Ali mi nije jasno zašto ni u kupovima nije dobio priliku. Nadam se da ce u ligi prvaka dobiti šansu da zaigra. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Problem je sto skoro niko ne dobija sanse pored ovog trojca.

Haman je Mou krenuo sa njima cijelu sezonu nebil se docepali trofeja posto veli da nemamo jos ekipu da se mozemo posteno trkaz za titulu.

Meni nije jasno zasto uopste ne dobija priliku da igra? Smorio je Murinjo sa trojkom Hazard - Oscar - Willian. Ne mogu oni svaku utakmicu da odigraju na vrhunskom nivou, potrebna je neka zamena. Umesto da ponekad dobije priliku na desnom krilu , Murinjo forsira Ramiresa. Ne znam, ali dosta cudne odluke ove sezone Mou-a.

Meni nije jasno zasto uopste ne dobija priliku da igra? Smorio je Murinjo sa trojkom Hazard - Oscar - Willian. Ne mogu oni svaku utakmicu da odigraju na vrhunskom nivou, potrebna je neka zamena. Umesto da ponekad dobije priliku na desnom krilu , Murinjo forsira Ramiresa. Ne znam, ali dosta cudne odluke ove sezone Mou-a.

Mourinho je uvijek bio čovjek koji je volio gurati obrambene i centralne vezne igrače prema naprijed i na krila. Protiv nas je Eto'oa stavio na bek. Čitav svijet se smijao toj odluci, a on je tada zahvaljujući nekoj ludoj sreći prošao. Još nas je sudac oštetio.

Mourinho voli takve igrače na tim pozicijama i ovaj Švabo jednostavno nema šanse pored Ramiresa.

Mourinho je uvijek bio čovjek koji je volio gurati obrambene i centralne vezne igrače prema naprijed i na krila. Protiv nas je Eto'oa stavio na bek. Čitav svijet se smijao toj odluci, a on je tada zahvaljujući nekoj ludoj sreći prošao. Još nas je sudac oštetio.

Mourinho voli takve igrače na tim pozicijama i ovaj Švabo jednostavno nema šanse pored Ramiresa.

Ko o čemu kurva o poštenju..

Jebo te relo on vise! Niko ne prica o ramiresu a ovaj troll izvrce rijeci. Ala vam je mou nabio komplekse boze dragi

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ako sutra ne dobije bar 30 min ne znam kada će . Čak bi ga prije Salaha ubacio u prvu ali čisto sumnjam da će se to dogodit.

Treba njeg tutnut u špic, al onaj klasični ST. Znam da je prije igro u Bayeru sa Kislingom naprjed, ne znam kakav je bio al vjerujem da će bit bolji od Torketa

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.