4. juli 2014.12 god. comment_179741 Ako stigne prava ponuda, a ne vidim ko bi mogao za njega iskeširati npr. 30 miliona eura, Jose će ga sigurno pustiti. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179743 Promasaji se desavaju i najboljima. Schurrle je ove sezone bio jedan od nasih boljih ofanzivaca. Pa vi vidite, dzaba pojedincima sto imaju talenat kad ga ne znaju iskoristit. I svabe je doveo do 1/4 finala covjek. Npr Ozil na kojeg pola svijeta svrsava nista ne pokazuje. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179758 Jedini da igrača koja bi ga po meni mogla zamijeniti su Reus i James. Šteta što sd Reus povrijedio tačno se vidi nedostatak u repki Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179767 Jeste ali mi im ne možemo garantirati mjesto u prvoj postavi bar dok je Eden tu. Zbog toga je mislim da je pomenuti momak uz LP naravno (jer je nešto tada bila drma hoćemo li se plasirati uopšte) došao kod nas iako je imao ponude klubova iz Manchestera. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179777 Jeste ali mi im ne možemo garantirati mjesto u prvoj postavi bar dok je Eden tu. Zbog toga je mislim da je pomenuti momak uz LP naravno (jer je nešto tada bila drma hoćemo li se plasirati uopšte) došao kod nas iako je imao ponude klubova iz Manchestera. Pa imamo dva krila jebem mu mamaru :D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180334 To majstore, oddličan drugi gol. :) Bilo bi i hat-tricka da nije onog šupka Ozila. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180339 Pa opet neka pojedini stavljaju Wiliana umjesto Schurlea u prvu postavu, uvijek sam vjerovao u ovog igraca. Majstorski drugi gol. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180361 Pa opet neka pojedini stavljaju Wiliana umjesto Schurlea u prvu postavu, uvijek sam vjerovao u ovog igraca. Majstorski drugi gol. Fenomen od ljudi, zar ne? Nešto ko Torresoljupci. Schuerrle, majstore, kralju, care, kajzeru, legendo. Veselim se idućoj sezoni ponajviše zbog tebe. I sada znam s čijim ću imenom i brojem uzeti novi Chelseajev dres. Mislio sam se Ivanović, Hazard ili Terry, ali konačna je odluka 14-ka Schurrle! Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180363 Fenomen od ljudi, zar ne? Nešto ko Torresoljupci. Schuerrle, majstore, kralju, care, kajzeru, legendo. Veselim se idućoj sezoni ponajviše zbog tebe. I sada znam s čijim ću imenom i brojem uzeti novi Chelseajev dres. Mislio sam se Ivanović, Hazard ili Terry, ali konačna je odluka 14-ka Schurrle! Bas tako, gura se igrac koji boljesne neku utakmicu i cijelu sezonu nista, a Schurle maksimalno daje sve od sebe svaku utakmicu i takve igrace trebamo imati u ekipi. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180380 Pa opet neka pojedini stavljaju Wiliana umjesto Schurlea u prvu postavu, uvijek sam vjerovao u ovog igraca. Majstorski drugi gol. Adje ne samraj jebo te taj nijemac, sereš tu... neko ovako inko onako, i sad se ko i Cae nešto uključuje. imaju agrumente obje strane i tu još ništa nije jasno. Schurrle če biit u blagoj prednsoti na poćetku sezone zbog ovakvih partija. Ma znate momci mogao bi ja vas sa zguzim malo što bi čombe rekao... Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180384 Kakvi ste vi da izvinete idioti, pa ne odlučujete vi ko će igrati, šta se svađate, na taj način ćete nesvjesno zamrziti jednog odnosno drugog igrača, koji vam je kurac, Chelsea je na prvom mjestu, nek igraju djeca od 15 godina ako su dobri i ako ćemo pobjeđivat Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180389 Ne svaljamo se nismo djeca a i on je prvi počeo hahahahhahahahha Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180390 Kakvi ste vi da izvinete idioti, pa ne odlučujete vi ko će igrati, šta se svađate, na taj način ćete nesvjesno zamrziti jednog odnosno drugog igrača, koji vam je kurac, Chelsea je na prvom mjestu, nek igraju djeca od 15 godina ako su dobri i ako ćemo pobjeđivat Chelseafan je na drogama zadnja 2 dana kao što se vidi iz priloženog. Caeta boli kurac kad mu neko sere za nešto, tako da svađe nema. :D Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180407 Pa opet neka pojedini stavljaju Wiliana umjesto Schurlea u prvu postavu, uvijek sam vjerovao u ovog igraca. Majstorski drugi gol. Šta je problem??? btw. Schurrle sinoć sjajan, odličan drugi gol kod kojeg je kombinovao gotovo sve fudbalse segmente utrčavanje(pozicioniranje)-prijem lopte-završnica. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180445 Velite Willian je igrac koji ide na asistencije a Andre na gol. Eto onda jos jedan razlog da Andre uleti u prvih 11. Svaakako nemamo strijelaca. Valjda Costa bude.Hazard tu malo zabija al i on je igrac koji ide na "asistencije" sto je pokazala i statistika najvise "kljucnih" pasova u evropi. Cini mi se kljucnih. :D Pored toga sto je odigrao bolje u plavom dresu od Wiliana odigra evo i svjetsko bolje. Hazard je nas Ronaldo a Andre nas Di Maria :D. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180447 Meni je on predrag igrač, već sam to govorio i ranije.. Uglavnom sviđa mi se više od Williana, ali sezona je duga i ima mesta za obojicu. Ali kada se pravi neka najjača postava, za mene uvek Schurrle ispred Williana. Jednostavno njega ne možeš mrziti, sjajan tip, bori se.. Nema šta, ne kažem ja da je Willian loš ali on je nekako na silu došao ne znam zašto, ali nikad da mi nekako sjede taj njegov transfer.. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180462 Prici ce te svi na stranu andrea. Polako samo, sabura samo. :D Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180482 Prici ce te svi na stranu andrea. Polako samo, sabura samo. :D Ne razumijem to oko strani, previše mi je politički. Ponovo ponavljam, ako sam za Williana ne znači da sam protiv Schurrlea, ne znam šta je tu nejasno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.