Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sad sam baš hteo do da postam

Čeh ide 95 % ,nema tu šta da se priča,sad videćemo za dalje šta i kako 

jebe nas ta registracija igrača a kad pogledas spisak igrača,jedan golman nam je višak

još se pominje i to da Kurtoa neće da potpiše nov ugovor da ne bude siguran da će biti prvi golman

Svetski sampionu ove sezone se ocekuje mnogo od tebe.

Andre Schuerrle has rejected talk of a move to Atletico Madrid and insisted he will stay at Chelsea this season.

The Germany international was linked with the Spanish champions as they look to rebuild their team after seeing three of their key players move to Stamford Bridge.

But Schuerrle, who joined Chelsea from Bayer Leverkusen in 2013, is adamant he will not be making the opposite journey.

"No," the World Cup winner said. "I am very happy at Chelsea. This is where I want to play, and this is where I want to play for the fans. There is nothing more to say."

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/334921.html

Onaj gol, nemam reci. Perfekcija. Opet je pokazao da je odlican igrac i da ga ne treba gurati na klupu.

ALI,

cini mi se da je bio sebican u nastavku i da je davio loptu. Nesto slicno Willianu. Kao da je izbegavao da je doda Costi. Cak je jednom Costa popizdeo i izdrao se na Schurrle-a koji mu nije dodao loptu u prazan prostor. Schurrle ga iskulirao, nije ga ni pogledao...

Ne svidja mi se to.

Dobro igra, ali mi se čini da je po nekad sebičan i da smeta ostalima... 
Zapalo mi je za oko sad protiv Lestera kad je uzeo Costi loptu sa noge bukvalno jednom negde na 16 metara.

Protiv Burnley bio odličan, protiv Leicester prilično loš (barem onaj dio koji sam gledao). I to je ono što sam govorio za njega, zna nekad biti frustrirajuće gledati ga kako leta okolo za igračima a onda dobije loptu i pogriješi, šutira kad treba dodati, zaleti se pa izgubi loptu.. Imao je on takvih mečeva sezone dosta, posebno protiv ovakvih ekipa gdje nema puno prostora za njegov trk. Neki kao da su to zaboravili. Pa ona utakmica protiv Fulhama kad je dao hattrick u drugom poluvremenu, sjećam se da je prvo poluvrijeme odigrao ne katastrofalno, nego još gore od toga. To je taj kontrast u njegovoj igri koji se zna dogoditi.

Narastu li Willianu muda biće svašta na toj poziciji, mada Willian može i mjesto Oscara upasti, ali teško pošto Oscar igra odlično, pogotovo defanzivno gdje trkom izvlači sve nedostatke Cesca i zatvara dobro u presingu.

Proveo je danas 84 min. na terenu u pobjedi Njemacke nad Skotskom od 2-1

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.