Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

ma schurlle je igracina u pocetku mi nie bas bia amo rec drag al sad mie sve drazi i drazi s obziron kako napreduje

al kad pogledate objektivno on nije tehnicki magionacar ka will.iam al je brzi i okomitiji igrac sta je po meni puno bolje i korisnije

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pogledaj gol protiv Stokea i onaj trzaj tijelom, takvo nesto Nijemac nije u stanju izvesti.

Taj Willian je taj gol protiv Stokea što se mene tiče mogao dati i škarica s 30 metara, ali šta mu vrijedi tako atraktivan gol kad je to (čini mi se) jedini gol što je i zabio u ligi za Chelsea u toj polusezoni. A patimo od sterilnosti naših napadača i krila (sem Hazarda). Pa bolje Nijemac da dadne 10-15 traljavih golova po sezoni, nego Willian da dadne 2-3 magična i da to bude sve od njega što se tiče tresanja mreže protivničke ekipe. Dajte malo budite racionalni.

Ne citas.
Pitao je covjek za magiju Williana a ono je bila magija i nesto sto Schürrle ne moze izvesti.
Bezveze pravite klanove ponovo, pokusavate zavaditi ljude pricom da jednog treba dizati a drugog omalovazavati. Nece proci ni izvrtanje mojih rijeci, i dalje mislim isto sto sam mislio i pisao ranije.

Ne citas.
Pitao je covjek za magiju Williana a ono je bila magija i nesto sto Schürrle ne moze izvesti.
Bezveze pravite klanove ponovo, pokusavate zavaditi ljude pricom da jednog treba dizati a drugog omalovazavati. Nece proci ni izvrtanje mojih rijeci, i dalje mislim isto sto sam mislio i pisao ranije.

Schuerrle nikad neće biti ni Robinho ni Quaresma ni Ronaldinho ni Willian po žongliranju i tehniciranju s loptom i tim nekim atraktivnim potezima. To je valjda svima jasno. Ali će vjerujem ostvariti veću karijeru od Robinha, Quaresme i Williana.

Ne znam zašto se potencira priča o klanovima. Ako sam ja kriv zbog te priče spominjanjem Willianoljubaca od srca se izvinjavam svima. Ja sam to rekao u afektu, jer nisam mogao vjerovati da postoje ljudi koji uopće razmišljaju da bi Willian trebao imati mjesto u prvih 11 ispred Schuerrlea, a prate Chelsea i reprezentacije Brazila i Njemačke. Nekako mi se to učinilo totalno subjektivno. A nisam znao da će doći do toga da se spominju klanovi. Ja bih prije svega volio da se skoro 40 mil eura koliko smo platili Williana isplate i da lik proigra iduće sezone kako se očekuje od njega. To su moje želje i očekivanja. Mada je nažalost realnost daleko od toga još uvijek.

jer nisam mogao vjerovati da postoje ljudi koji uopće razmišljaju da bi Willian trebao imati mjesto u prvih 11 ispred Schuerrlea, a prate Chelsea i reprezentacije Brazila i Njemačke.

Zašto ne bi mogao? Dolazi nova sezona, nova dokazivanja. Igrat će onaj koji to više zasluži.

Willian nije imao savršenu sezonu, ali opet nam je bio jedan od važnijih igrača. A još tamo u Šahtaru je pokazao da može daleko bolje. Ako dođe na tu razinu, igrat će on bez pol frke u prvom sastavu.

Eto sad taj jedan gol pokazuje njegovu magiju.

Evo slican gol.

http://www.youtube.com/watch?v=L_kCzMMw1bA

Ipak i Schurrle ima "magije".

Drugo je sto vama izgleda sve tri put bolje kad to Willian uradi. Zamislite ovaj gol al u fizickom obliku Williana. Magija aa?

Vjerovatno raju Willian podsjeca na Ronaldinha, crnjo, cupav. Pa madjionicar.

Vala realno, mi nismo vidjeli ni m od magije u plavom dresu.

Dosadni ste oboica su dobri i oba igrača imaju svoj argument da budu u prvih jedanaest. Predstoji im velika borba s tim što bih ja napomenuo da Willianova primarna pozicija nije desno krilo a opet je bio isped prošle sezone...

To je golcina Schürrlea ali opet se radi o trku i otvaranju prostora trcanjem. Ispucao je on dosta ovakvih suteva za Chelsea u bunar, i to je istina.
Ono sto Willian ima je startnost, prvih nekoliko koraka i sposobnost da protivnika vagne u malom prostoru. To je kvaliteta vise, jedino je Eden bolji od njega kod nas u tome. Ali rekao sam vec nekoliko puta da se treba vise osloboditi i biti hrabriji, inace ce i Schürrle i Salah biti ispred.

Schurrle je veliki radnik, dobar momak, veliki profesionalac koji nece baliti po medijima ako sjedi na klupi nego ce sastrugati svu travu na strani na kojoj igra kad dobije sansu. Nikad ga nisam vidio kao nekoga ko bi mogao postati odlican igrac jednog dana, ali da je koristan, jeste. Narocito kao dzoker s klupe. Willian je takodje suvi profesionalac. Sto se tice taktickih zadataka, momak je bolestan. Ogroman radijus kretanja, uradice sve u defanzivi sto je tesko naci kod nekog Brazilca. Ali prema naprijed nije pokazao ni 30% s obzirom koliko moze. Ponekad imam osjecaj da igra u strahu od greske i da zeli sve perfektno odigrati pa zato grijesi sto ne suta kad se nadje u sansi nego trazi taj dodatni pas. Schurrle je dosad vise od njega pokazao, ali fudbalski gledano Willian je ipak ispred. Ostaje mu prostor i vrijeme da se opusti i da vise rizikuje  prema naprijed. Obojica su mi skroz ok i treba ih imati u rosteru. Ogroman plus je imati igrace koji ne cvile ko tektice kad ne dobijaju sansu nego sute i zapinju.

Po meni Schurrle i Willian nisu isti tip igrača. Prvi je borben,najveća prednost mu je trka i zalaganje.Realno nema neki dribling ali ima hrabrosti opaliti loptu sa 20-25 metara , pokušati kada ekipa protiv nas igra defanzivno , pokušati šutevima razbiti taj bunker.  Willian je mnogo bolji dribler,centaršut mu je bolji,"startniji" je ali mislim da se nije još dovoljno opustio u Chelsea sljedeće sezone će biti bolji.
Neka na treningu i terenu pokažu koji je bolji,meni je i jedan i drugi jako drag igrač.

Hahaha, kako brazilsko državljanstvo može biti prednost u odnosu na njemačko?

U fudbalu, ako si Brazilac, mlad si i umeš da žongliraš do 50 odmah vrediš 20 miliona. :D

U fudbalu, ako si Brazilac, mlad si i umeš da žongliraš do 50 odmah vrediš 20 miliona. :D

Ja sam brazilac i znam da žongliram čak i do 100 pa ne vredim 20 miliona... :D :D :D

TOP4 igrača kojima je nakon SP-a porasla tržišna vrijednost, odmah iza Jamesa tu je naš Andre kojem je vrijednost skočila za čak 34 posto. Svim ostalim našim igračima cijena je pala meni se čini.

fBp1g4X.jpg

Znam da je klasično trollersko medijsko nagađanje, ali ovakve mi stvari dižu tlak. Najboljeg igrača da prodamo, pa to bi bila teška sramota. A sterilni Willian da ostane. Ma fuj. Svaka momčad na svijetu treba u svom sastavu imati jednog Njemca!

Jedna, pomalo nevjerojatna vijest stiže nam iz Španjolske. 

Roberto Gomez, novinar uglednog španjolskog dnevnika Marca, piše kako bi igrač Chelseaja i njemački reprezentativac Andre Schuerrle uskoro mogao da potpiše za Atletico Madrid! Gomez u svom tekstu tvrdi kako je Schuerrle "puzla koja fali Diegu Simeoneu u momčadi za novu sezonu".

Schuerrle bi trebao da bude dio dogovora oko Mirandinog prelaska u klub iz zapadnog Londona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.