4. maj 2012.14 god. comment_45359 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02021/Andre-Schurrle_2021438i.jpg Andre-Schurrle, napadac Bayera povezuje se sa Chelsejem kao moguce pojacanje za narednu sezonu! http://www.dailymail...hurrle-15m.html http://www.youtube.c...feature=related Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45362 Ma zar je on napadaÄ? Mislio sam Bogme da je playmaker jer tako igra :/Evo vidim pogriješio sam...Lik je krilo. Ima 21 godinu, reprezentativac. Sve u svemu neloše! Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45371 ovog igraca sam prvi put vidio kad smo igrali u leverkuzenu ovo se mora pod hitno dovest mlad je a cijena mu nije visoka Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45374 Krilo i ss, igrac je kvalitetan ali ne vidim nikakvu poentu dovodjenja jer je doveden Marin a jos kad uzmemo u obzir da su tu De Bruyne, Kakuta, Mata pa i Lalkovic i Piazon za buducnost. Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45380 dobar je mali,ali treba prodati staro gvožđe Maloudu i Kaloua Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45381 zanimljiv igraÄ, ali možda nam u ovom trenutku nije potreban s obzirom na to da već imamo neka nova rješenja za sljedeću sezonu ali u svakom sluÄaju ja sam za da nam pojaÄanja budu perspektivni mladići do recimo 23,24 godine Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45393 Jos jedna najava moguce low-cost kupovine.... Ovo me navodi na pomisao da ljudi u klubu ozbiljno shvataju pretnje UEFE oko FFP propisima... Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45398 Zanimljivo. Iskreno, sviÄ‘a mi se ovo što Emenalo i ekipa rade. Traže mlade igraÄe gladne jakih utakmica, trofeja i konkurencije. Od trenutnog seta legendi u CFC-u nijedan kad je došao nije bio superstar, nego naprotiv daleko od toga. Iako smatram da bi nam godila makar jedna svjetska klasa u veznom redu ili na krilima. Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45440 Kao što wisey reÄe, fine stvari rade Emenalo i co, i traže se mladi, talentovani, gladni igraÄi, ali prije svega jeftini, što je naravno predobro. Širle mi se onako, baš i ne sviÄ‘a puno, radije bi da on ne bude taj koji će nakon Marina doći u klub. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45571 [quote name='Wisey' timestamp='1336140416' post='45398'] Zanimljivo. Iskreno, sviÄ‘a mi se ovo što Emenalo i ekipa rade. Traže mlade igraÄe gladne jakih utakmica, trofeja i konkurencije. Od trenutnog seta legendi u CFC-u nijedan kad je došao nije bio superstar, nego naprotiv daleko od toga. Iako smatram da bi nam godila makar jedna svjetska klasa u veznom redu ili na krilima. [/quote] e u tom i je problem, što to rade ONI a ne trener, ja stvarno neznam koji kurac u klubu služi trener/menaÄ‘er samo jebeni trošak.... Što se ovog igraÄa tiÄe hvala al ne hvala Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45581 [quote name='Vinko' timestamp='1336208782' post='45571'] e u tom i je problem, što to rade ONI a ne trener, ja stvarno neznam koji kurac u klubu služi trener/menaÄ‘er samo jebeni trošak.... Što se ovog igraÄa tiÄe hvala al ne hvala [/quote] Pomiri se s tim. Trener služi da slaže taktiku i igraÄe koje dobije na raspologanje. Jedan od glavnih razloga zašto AVB nije uspio. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45613 Schurrle nije los igrac, mlad je, ima jos prostora da napreduje i razvija se. Samo ne znam sta bi on mogao igrati kod nas. Levo krilo nam je prenatrpano... Pa i Marin da bude prvi izbor na tom mestu, De Bruyne, Kakuta i Piazon isto mogu igrati na toj poziciji. Da bude rezerva Mati na AMF-u, opet sva tri gore spomenuta igraca mogu da uskoce.... Ceka se kristalizacija situacije u napadu, tj odlazak/ostanak Tita i Torresa. Kao druga opcija u napadu bi mogao da prodje... Ostaje jedino desno krilo.... Tu smo najtanji.... Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45689 Na desno krilo uzmemo Hulka i problem rješen! Naravno šalim se, nije njega tako lako dovest, ali vrijedi pokušati Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60779 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340486791' post='60777'] jucer je bio [b]fenomenalan[/b] u dresu Njemacke... [/quote] Aha, fenomenalno je pokazivao sebiÄnost... Samo nek mu je Å¡utati, jbo dodavanja, saigraÄe.. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60781 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340486791' post='60777'] jucer je bio fenomenalan u dresu Njemacke... [/quote] Mene se nije baš posebno dojmio.. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60783 vidim da vas bas i nije dojmio... ali meni se je jucer itekako dopao... Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60786 Ja sam rekao u temi Cetrvrfinalne utakmice . Bio je KA-TA-ST-OF-AL-AN !!! Ne do Allah da ga dovedemo . Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60800 Å irlea se moglo izdvojiti kao najslabijeg igraÄa Elfa uz možda Å vajnia i Boatenga... ReuF je bio vrlo dobar, Ozil maÅ¡ina vraća se u pravu formu, te Kadira je odigrao maestralno... To su igraÄi koji su se mogli ono baÅ¡ izdvojiti iz Elfa... Naravno, kao najbolji. Da i Lahma sam zaboravio. Ne kažem da je Å irle taraba, ali sinoć je bio loÅ¡. Ende Ps. možda i jesi Å¡ta dohvati (ne zamjeri) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.