Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovog igraca sam prvi put vidio kad smo igrali u leverkuzenu ovo se mora pod hitno dovest mlad je a cijena mu nije visoka
Krilo i ss, igrac je kvalitetan ali ne vidim nikakvu poentu dovodjenja jer je doveden Marin a jos kad uzmemo u obzir da su tu De Bruyne, Kakuta, Mata pa i Lalkovic i Piazon za buducnost.
zanimljiv igrač, ali možda nam u ovom trenutku nije potreban s obzirom na to da već imamo neka nova rješenja za sljedeću sezonu

ali u svakom slučaju ja sam za da nam pojačanja budu perspektivni mladići do recimo 23,24 godine
Zanimljivo. :mellow: :D
Iskreno, sviÄ‘a mi se ovo što Emenalo i ekipa rade. Traže mlade igrače gladne jakih utakmica, trofeja i konkurencije. Od trenutnog seta legendi u CFC-u nijedan kad je došao nije bio superstar, nego naprotiv daleko od toga. Iako smatram da bi nam godila makar jedna svjetska klasa u veznom redu ili na krilima.
Kao što wisey reče, fine stvari rade Emenalo i co, i traže se mladi, talentovani, gladni igrači, ali prije svega jeftini, što je naravno predobro.

Širle mi se onako, baš i ne sviÄ‘a puno, radije bi da on ne bude taj koji će nakon Marina doći u klub.
[quote name='Wisey' timestamp='1336140416' post='45398']
Zanimljivo. :mellow: :D
Iskreno, sviÄ‘a mi se ovo što Emenalo i ekipa rade. Traže mlade igrače gladne jakih utakmica, trofeja i konkurencije. Od trenutnog seta legendi u CFC-u nijedan kad je došao nije bio superstar, nego naprotiv daleko od toga. Iako smatram da bi nam godila makar jedna svjetska klasa u veznom redu ili na krilima.
[/quote]

e u tom i je problem, što to rade ONI a ne trener, ja stvarno neznam koji kurac u klubu služi trener/menaÄ‘er samo jebeni trošak....

Što se ovog igrača tiče hvala al ne hvala
[quote name='Vinko' timestamp='1336208782' post='45571']

e u tom i je problem, što to rade ONI a ne trener, ja stvarno neznam koji kurac u klubu služi trener/menaÄ‘er samo jebeni trošak....

Što se ovog igrača tiče hvala al ne hvala
[/quote]
Pomiri se s tim. Trener služi da slaže taktiku i igrače koje dobije na raspologanje. :) Jedan od glavnih razloga zašto AVB nije uspio.
Schurrle nije los igrac, mlad je, ima jos prostora da napreduje i razvija se. Samo ne znam sta bi on mogao igrati kod nas. Levo krilo nam je prenatrpano... Pa i Marin da bude prvi izbor na tom mestu, De Bruyne, Kakuta i Piazon isto mogu igrati na toj poziciji.
Da bude rezerva Mati na AMF-u, opet sva tri gore spomenuta igraca mogu da uskoce....
Ceka se kristalizacija situacije u napadu, tj odlazak/ostanak Tita i Torresa. Kao druga opcija u napadu bi mogao da prodje...
Ostaje jedino desno krilo.... Tu smo najtanji....
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340486791' post='60777']
jucer je bio [b]fenomenalan[/b] u dresu Njemacke...
[/quote]

Aha, fenomenalno je pokazivao sebičnost... Samo nek mu je šutati, jbo dodavanja, saigrače..
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340486791' post='60777']
jucer je bio fenomenalan u dresu Njemacke...
[/quote]

Mene se nije baš posebno dojmio..
Širlea se moglo izdvojiti kao najslabijeg igrača Elfa uz možda Švajnia i Boatenga...

ReuF je bio vrlo dobar, Ozil mašina vraća se u pravu formu, te Kadira je odigrao maestralno... To su igrači koji su se mogli ono baš izdvojiti iz Elfa... Naravno, kao najbolji. Da i Lahma sam zaboravio.

Ne kažem da je Širle taraba, ali sinoć je bio loš.

Ende :P

Ps. možda i jesi šta dohvati :P (ne zamjeri)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.