25. januar 2014.12 god. comment_159897 Cudi me sto slabo dobija sansu u zadnje vrijeme. Vjerovatno sto su dobri rezultati pa nam nije potreban ofanzivac(mislim na zamjenu) a dobitnu kombinaciju ne treba mijenjat.(ovdje vec mislim na 1. postavu ) :D Slažem se, ali u utakmicama koje smo vodili trebao je zamijeniti Haza ili Williama, i dobiti priliku, a ne da se uvodi Mikel, kao da igramo protiv vanzemaljaca. Sviđa mi se što se vraća pomoći odbrani i što prati svoga bočnoga igrača i ne petlja sa loptom u odbrani, kao npr Hazz. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159903 U jednom periodu bio najbolji pojedinac ekipe, nadam se da ce da povrati staru formu . Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159907 I ja sam bio skeptičan po pitanju njegovog dolaska ali mi se svidio i kao igrač i kao čovjek Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159935 Bit' ce prilika za njega.Jebi ga i on je sam svjestan da je Hazard mnogo bolji od njega i da ne moze igrati ispred njega.Strpljivo ceka priliku i kada je dobije trudi se da bude sto bolji,njemacka disciplina.Dobro je imati ovakvog jednog igraca u timu. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159994 jarane svabo je to, nije spanac vidjecete uskoro kako rovi po terenu uzduz i poprijeko Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160407 Evo čitam nešto po net-u kako je Schurrle u nemilosti Jose Mourinha te kako prilike dobiva na kapaljku. Arsneal će kao ukoliko ne uspije dovesti Draxlera okrenuti se Schurrleu. Hahaha. Još bi nam to trebalo. Sturridge Liverpoolu, Mata Unitedu, Schurrle Arsenalu. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160422 Ako ga prodamo dovedemo Reusa i ja svršim kući od sreće i napijem se ko nikada u životu... Reus-Hazard krila joooooj već sam se napalio Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160459 Ovaj covjek je jedan od rijetkih u klubu koji ima dobar sut :D Lampard,Hazard,Willian,pa ajde i Luiz, Oscar i golcine protiv Juvea.. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160489 Od Joseovog ljubimca do toga da je u nemilosti.Hmmm malo cudno zar ne?Hazard igra odlicno,najbolji nas igrac definitivno.Willian takodjer sjajan.Jedndnostavno trenutno ne moze prije ove dvojice u tim.Neka suti,neka radi na treningu,neka se trudi i dobit' ce prilike kao sada protiv Stoke-a.Moze on mnogo toga dobroga ponuditi Chelsea-u. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160500 neznam,nekako ne ga ne vidim u čelziju na duže vreme,ništa mu ne zameram,trudi se,trči,juri na sve strane imao je svoju šansu,par zicera na početku prvenstva koje nije iskoristio,evo sad prečka ponovo protiv stouka,nije imao sreće azar i oskar su nedodirljivi,vilijan ima prednost u odnosu na njega zato što se mnogo bolje kreće,vodi tim dok je širle krilo i samo krilo ako ne krene nešto da zabija i za to malo vremena koliko mu se daje,očekujem da napusti čelzi Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160501 Pa sta ocekujete vi na klupi? Krenut ce njega nekad golovi a vala nije da ih nije zabio par. Zahvalan igrac, rekao se borit za mjesto. Uglavnom dosta dobra zamjena naspram zadnjih par godinaSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160503 pa ti stvarno očekujes da ti on naredne 3-4 godine sedi na klupi,ako ne krene da broji golove slušaćemo ponovo priču: "trudio se ali...,pustili smo ga da bude srećan" a da ne pričam da mu je već pala cena od kako je došo iz leverkuzena Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160528 Za 2-3-4 godine hajd znaj kakav ce on biti, mozda izbaci nekoga iz prvih 11. A 2 sezone da ostane jos je sasvim zadovoljavajuce. Ukoliko tada ne bude imao dovoljnu minutazu nek ide negdje gdje ce biti standardan. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160530 on minutažu nikad neće da ima,ajd neka bude da grešim al vreme će pokazati,jedino što može da ga spasi to su golovi i asistencije a u tome je za sad podbacio a da izbacio nekog iz prvog tima,nema teorije,osim ako se neko ne povredi ili u slučaju prodaje evo ti primer čičarita iz junajteda,dzoker sa klupe,minutaža mala ali izuzetno važan deo tima Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160532 Ne znam chiba šta da ti kažem, mlad je 22 godine kvalitet ne osporavamo. Ima tu dosta utakmica dosta frontova gledajući ga juče dobro se slagao sa Oscarom i Hazardom, ima brzinu ima dobar šut samo da se popravi nazad i to se može naučiti i kretnja da više širi igru jer navikao je u Leverkuzenu da ulazi dosta u sredinu a to je i u repki radio. Nadam se da bi mogao da napravi ne solidnu nego odličnu karijeru kod nas. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160540 Lijevo kad igra bolji je dosta al slabo dobija sansu na lijevoj straniSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
2. februar 2014.12 god. comment_161470 On the way to Manchester....hahahaha funny faces:))) come on blues Prijavi
2. februar 2014.12 god. comment_161478 Zabio na FIFA-i danas sjajan gol sa 30-ak metara. al opet previše dribla, a i onaj šut brate ono bi torres zabio ali svaka čast na golu stvarno ljepota Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161762 Šteta što večeras nije dobio priliku umjesto Ramiresa. Vjerujem da bi rezultat bio uvjerljiviji. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162306 Ja tuga od njega ove sezone i posle odlaska de brujna i mate ni prilike nije dobio,vilijan u prvom planu,azar nedodirljiv plus ramieres uskoči na krilo skoro pa 20 miliona funti za njega,evo sad i salah došo i njemu je murinjo reko "sedi tu,budi miran,bićeš bolji,igraćeš više sledeće sezone" Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162342 Jedna od losijih stvari je sto bas jako malo rotiramo igrace,mnogi bi voleli da su ovde dobili priliku i neki mladi,a kamoli Andre. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.