Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Cudi me sto slabo dobija sansu u zadnje vrijeme. Vjerovatno sto su dobri rezultati pa nam nije potreban ofanzivac(mislim na zamjenu) a dobitnu kombinaciju ne treba mijenjat.(ovdje vec mislim na 1. postavu ) :D

Slažem se, ali u utakmicama koje smo vodili trebao je zamijeniti Haza ili Williama, i dobiti priliku, a ne da se uvodi Mikel, kao da igramo protiv vanzemaljaca.   

Sviđa mi se što se vraća pomoći odbrani i što prati svoga bočnoga igrača i ne petlja sa loptom u odbrani, kao npr Hazz. 

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bit' ce prilika za njega.Jebi ga i on je sam svjestan da je Hazard mnogo bolji od njega i da ne moze igrati ispred njega.Strpljivo ceka priliku i kada je dobije trudi se da bude sto bolji,njemacka disciplina.
Dobro je imati ovakvog jednog igraca u timu.

Evo čitam nešto po net-u kako je Schurrle u nemilosti Jose Mourinha te kako prilike dobiva na kapaljku. Arsneal će kao ukoliko ne uspije dovesti Draxlera okrenuti se Schurrleu. Hahaha. Još bi nam to trebalo. Sturridge Liverpoolu, Mata Unitedu, Schurrle Arsenalu.

Ovaj covjek je jedan od rijetkih u klubu koji ima dobar sut :D

Lampard,Hazard,Willian,pa ajde i Luiz, Oscar i golcine protiv Juvea..  

Od Joseovog ljubimca do toga da je u nemilosti.Hmmm malo cudno zar ne?
Hazard igra odlicno,najbolji nas igrac definitivno.
Willian takodjer sjajan.
Jedndnostavno trenutno ne moze prije ove dvojice u tim.Neka suti,neka radi na treningu,neka se trudi i dobit' ce prilike kao sada protiv Stoke-a.Moze on mnogo toga dobroga ponuditi Chelsea-u.

neznam,nekako ne ga ne vidim u čelziju na duže vreme,ništa mu ne zameram,trudi se,trči,juri na sve strane

imao je svoju šansu,par zicera na početku prvenstva  koje nije iskoristio,evo sad prečka ponovo protiv stouka,nije imao sreće

azar i oskar su nedodirljivi,vilijan ima prednost u odnosu na njega zato što se mnogo bolje kreće,vodi tim dok je širle krilo i samo krilo

ako ne krene nešto da zabija i za to malo vremena koliko mu se daje,očekujem da napusti čelzi

Pa sta ocekujete vi na klupi? Krenut ce njega nekad golovi a vala nije da ih nije zabio par. Zahvalan igrac, rekao se borit za mjesto. Uglavnom dosta dobra zamjena naspram zadnjih par godina

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Za 2-3-4 godine hajd znaj kakav ce on biti, mozda izbaci nekoga iz prvih 11. A 2 sezone da ostane jos je sasvim zadovoljavajuce. Ukoliko tada ne bude imao dovoljnu minutazu nek ide negdje gdje ce biti standardan.

on minutažu nikad neće da ima,ajd neka bude da grešim al vreme će pokazati,jedino što može da ga spasi to su golovi i asistencije a u tome je za sad podbacio a da izbacio nekog iz prvog tima,nema teorije,osim ako se neko ne povredi ili u slučaju prodaje

evo ti primer čičarita iz junajteda,dzoker sa klupe,minutaža mala ali izuzetno važan deo tima

Ne znam chiba šta da ti kažem, mlad je 22 godine kvalitet ne osporavamo.

Ima tu dosta utakmica dosta frontova gledajući ga juče dobro se slagao sa Oscarom i Hazardom, ima brzinu ima dobar šut samo da se popravi nazad i to se može naučiti i kretnja da više širi igru jer navikao je u Leverkuzenu da ulazi dosta u sredinu a to je i u repki radio.

Nadam se da bi mogao da napravi ne solidnu nego odličnu karijeru kod nas.

Zabio na FIFA-i danas sjajan gol sa 30-ak metara.

al opet previše dribla, a i onaj šut brate ono bi torres zabio ali svaka čast na golu stvarno ljepota

Ja tuga od njega ove sezone i posle odlaska de brujna i mate ni prilike nije dobio,vilijan u prvom planu,azar nedodirljiv plus ramieres uskoči na krilo

skoro pa 20 miliona funti za njega,evo sad i salah došo i njemu je murinjo reko "sedi tu,budi miran,bićeš bolji,igraćeš više sledeće sezone"

Jedna od losijih stvari je sto bas jako malo rotiramo igrace,mnogi bi voleli da su ovde dobili priliku i neki mladi,a kamoli Andre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.