Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ako gledate igru Surlea njego stili je jako podeseca na Beila i Robena sa krila direktno ulazi u sredinu na sut pritom je ekstremno brz,ima sve predispozicije da postane jedan od najbolji fudbalera na svetu.

Hahahahahahahaha. Koji si ti kralj. VG16 - legenda foruma.

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...

Treba igrati na desnoj strani, u dobroj je formi a i jedino je "pravo" krilo koje imamo u ovome tenutku budući da Willian koji jeste neuporedivo bolji i kreativniji igrač od njega nije krilo nego je AM, i ne može dati mnogo na poziciji na koju ga se gura..

Schürrle: "When you are with your friends on the pitch after school and everyone picks someone who they want to be, I was always Ballack.’

Schürrle: ‘Michael Ballack was captain of the national team. For every young player in Germany he was the first idol.'

Schürrle: ‘When I was young, I was naturally fast, always one of the fastest in the youth teams.

I like speed in every situation in my life and Michael Schumacher showed me what speed really is’
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Totalno sam bio protiv ovog covjeka ali je odigrao par dobrih utakmica i  promijenio moje misljenje .Ovaj covjek je jedan od rijetkih u klubu koji ima dobar sut :D Zasluzuje da igra ,u pocetku Murinjov miljenik al kako je vrijeme prolazilo doslo je do raskida i sada je i on u nemilosti Murinja .

Cudi me sto slabo dobija sansu u zadnje vrijeme. Vjerovatno sto su dobri rezultati pa nam nije potreban ofanzivac(mislim na zamjenu) a dobitnu kombinaciju ne treba mijenjat.(ovdje vec mislim na 1. postavu ) :D

pa dobro igro je on, 11 tekmi poceo, 12 puta uso, jbg u zadnje vrijeme se ustalila ona trojca gore...

po meni izuzetno koristan igrac, koliko god da je ofanzivno krilo (inside forward), toliko se trudi i trci ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.