Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mourinho o Schurrleu (nastup protiv Norwicha):" Trenutno, navijači Chelsea slave imena Hazarda, Oscara i Williana, ali dopustite mi da im nešto kažem o čovjeku po imenu Andre Schurrle, koji je bio iza svake scene u utakmici. On može da procijeni Hazardov sljedeći potez i može se kretati prema tome. Ako pitate mene, on je naše najbolje pojačanje do sada.

Fb, nisam trazio po portalima.

http://www.youtube.com/watch?v=MVrKQI5Ttj4

Fin gol/akcija

Lijepo ga pospremio, ono laganini.

Opet protiv Cardiffa od prve. Samo za hejtere! LOS GEHTS ANDRE!!

Eto jebo ga on, da je vako fuljno jednu protiv Evertona od nekoliko koje je imao, i onu protiv Tottenhama, sad bi pjevali borbene s vrha tabele i neporaženi se zajebavali s ostatkom lige.

Mora popraviti realizaciju.

Nigdje to nisam vidio da je izjavio, samo ta izjava sa FB sto je nepouzdano,  daleko je Willina ispred njega. Prestanite vise pricati koliko neko ima godina kako biste ga diskeditirali u raspravi, to je tako pateticno.

Odigrao je solidno protiv Bayena i dobro protiv Steaue ali to su Rumuni cija je liga sve samo ne dobra i koji sigurno nisu neki parametar. Nije se iskazao proti Evertona i Tottanhama kada je bilo najpotrebnije, 2 vrhunske sanse je fulao protiv Evertona i jednu protiv pjevaca sto nas dovodi do zakljucka kao sto je Wisey rekao da bi bili mnogo bolje plasirani da nije bilo njegove katastrofalne zavrsnice.

Nigdje to nisam vidio da je izjavio, samo ta izjava sa FB sto je nepouzdano,  daleko je Willina ispred njega. Prestanite vise pricati koliko neko ima godina kako biste ga diskeditirali u raspravi, to je tako pateticno.

Odigrao je solidno protiv Bayena i dobro protiv Steaue ali to su Rumuni cija je liga sve samo ne dobra i koji sigurno nisu neki parametar. Nije se iskazao proti Evertona i Tottanhama kada je bilo najpotrebnije, 2 vrhunske sanse je fulao protiv Evertona i jednu protiv pjevaca sto nas dovodi do zakljucka kao sto je Wisey rekao da bi bili mnogo bolje plasirani da nije bilo njegove katastrofalne zavrsnice.

Pa jarane u ovom trenutku jeste nase najbolje pojacanje. Jer Williana nismo jos ni okusili. To sto ti svrsavas po brazilcima ne znaci da ce ispasti odlicnim igracem.

Sto spustate Steauu toliko? Sto nije Mata odigrao odlicnu utakmicu isto protiv jedne steaue?

Lol, u repki dve tekme, četiri gola.

U Čelsiju deset tekmi, nula golova.

I tako je Andre preko noći postao klasa. Tj. tako se inače postaje. :D

Di ste miševi, Chelseafan97 i ostali?

Šta ćeš, ne možeš djetetu balavom objasnit neke stvari...

Btw, ima li još netko ko misli da je onaj mrtvi panj Moses bolji od Andrea?

ja

a protiv mene nemas argumente

Kako bi neki ljudi po fb prokomentarisali.... "Legenda Chelsea" :D 

salu na stranu,svaka cast na golovima,cekamo ih i u plavom dresu, pa cemo da uzdizemo. 

Necu se spustati na tvoj dosta nizak nivo, u jednom od zadnjih postova zamolih da se ne pisu ovakvi postovi ali dzaba, jbg nikada ovaj forum izleda nece imati normalne i arumentovane diskusije zbog pojedinih clanova koji sebe pozicioniraju veoma visoko i ponasaju se u maniru, sta ja imam raspravljat sa 16, 17 godinjacima ja  imam 25 i mnogo sam inteligentniji.

Mis te na miska... da ti bar malo odovorim.

Da nije tog Andrea mi bi imali 3 do 6 bodova vise na tabeli. Zanima me iskljucivo CFC, nemam nikakve koristi od njegovih golova za ELF ako ce promasivati ciste situacije i ubijati golubove po stadionu za nas.

Moses i dalje moze biti poslanik fudbala za ovog retarda... Ali mlad je i Schurrle, mozda se nauci igrati fudbala nakon nekog vremena, vidjet cemo...

Nek jednom ova mrcina Njemacka za nas  pogodi precku ja cu bit zadovoljan , a tek gol ima  da trcim go

Moses i dalje moze biti poslanik fudbala za ovog retarda... Ali mlad je i Schurrle, mozda se nauci igrati fudbala nakon nekog vremena, vidjet cemo...

Moses moze samo da mu otkine tolet papira da obrise surle sebi dupe nakon sranja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.