24. septembar 2013.13 god. comment_145401 Po meni nepotreban transfer nije me kupio frajaer ama baš ničime. Također veoma visok transfer za nedefiniranog igrača. Što je on točno lijevo krilo super imamo ih 4 u rosteru. Nije izraziti killer da može igrati špicu Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145709 sasvim nepotrebno pojacanje, ali mi nesto zao momka ako bude isao iz chelsia Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145710 Borac pravi, nema tehniku Mate, ni skillove Hazarda, frizuru Williana, ali ga ne bih dao nikome. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145713 Ovo ne moze biti visok transfer nikako. 20 miliona ti je danas nista. a bgm vrijedi te pare. Pogledajte koliko su platili drugi timovi pojedine hamelje. A uz to odlicne partije pruza. To sto vi svrsavate na neymare i messie jbg. Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145820 Sasvim nepotreban igrac po meni,nikako mi nije sjeo ništa posebno neko čudo od igrača,tipičan njemac uporan i pun snage ali nista osim toga nema ali nazalost Mourinho takve voli,za 20 miliona se mogao dovesti kvalitetniji igrac. Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145832 Sasvim nepotreban igrac po meni,nikako mi nije sjeo ništa posebno neko čudo od igrača,tipičan njemac uporan i pun snage ali nista osim toga nema ali nazalost Mourinho takve voli,za 20 miliona se mogao dovesti kvalitetniji igrac. Koga bi doveo za 20 milki? Jedan willian nas ispo 30+ Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145833 Koga bi doveo za 20 milki? Jedan willian nas ispo 30+ Prvi mi je sad napamet pao Keisuke Honda cijena bi bila niska oko 15 mil. zato što mu ističe ugovor s CSKA. Ok Schurle jest mlađi no opet po meni malo nedefiniran igrač,Niti je pravo izrazito krilo niti je špica killer. Slažem se i sa time da su cijene otišle u nebo i da se debelo preplaćuju igrači od onoga što vrijede no mislim da smo komotno mogli i bez njega. Te umjesto da gomilamo igrače u ofenzivnom dijelu momčadi a igramo defanzivno mogli smo rađe onda dovest središnjeg veznog ili možda i stopera jednog Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145892 Ovaj ne moze u prvu postavu nikako...opet masi sansu za pobedu... dokle? Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146342 Maestralna partija protiv Steaue . Igrao se s njima , prolazio kako je htio i kad je htio . Steta sto ovako dobru partiju nije krunisao golom . Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146346 demantovao me je,gledao sam samo drugo poluvreme,bio je veoma dobar. A vidi se ko je Mourinhnov mezimac ;) Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146349 Ovo mu je druga poštena utakmica od kad je dosao u Chelsea !! Vjerujem da znate koja je prva . Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146351 nije bia nesto podsjeca me na misicavog momka s ogromnin alatom a kad krene u akciju izdusi prije nego....... Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146358 Odličan protiv Steaue. Uvijek sam ja vjerovao u njega, jako drag igrač. 2 dimenzije više u odnosu na Mosesa. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146359 Fenomenalan večeras, po lijevoj strani prolazio kao vruć nož kroz puter... Samo neka ovako nastavi. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146379 Gledao sam samo snimak utakmice, i ono sto sam vidio je bilo jebeno......jebeno dobro, ma predobro ! Silovit, brz, direktan. Napokon nesto novo na lijevom krilu, a ne sprdacina zejbavanje driblanje bezveze kao sto smo gledali dosad u Hazarda Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146382 Drago bi je zbog ovog igraca. Mnogo ga kritikuju a dosao cojk za male pare, suti i radi svoj posao. Vjerujem da ga zato Mou i gotivi, imam neki filing da uvijek daje od sebe sve na treningu. Nije on bio Mourinhova zelja, bili smo zainteresovani i prije za njega al ga gotivi vidi se. Sljdecu pocinje 99% nakon danasnje partije. Jos ako ga krenu sutevi.. Uhh, sa ovakvom igrom bi zacementirao se prvi plan Mourinha. :) Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146396 Gledao sam samo snimak utakmice, i ono sto sam vidio je bilo jebeno......jebeno dobro, ma predobro ! Silovit, brz, direktan. Napokon nesto novo na lijevom krilu, a ne sprdacina zejbavanje driblanje bezveze kao sto smo gledali dosad u Hazarda Surle po ovome veceras sto je pokazao,mnogo ostriji,direktniji na pozicliji levog-krilnog-igraca od Azara. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146403 Oj moj Boze, sad ce poceti 5 iducih tekmi i razocarat ce u svakoj, jer je jebeni retard... :( Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146450 Retard ili ne, trenutno je bolji od Hazarda. Nadam se da i Mourinho to vidi. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146464 http://www.famouscfc.com/?p=2061 Citat; "The star of the show was Schurrle who despite not getting on the scoresheet was a terror to Bucharest. He was man of the match in the game with a glittering performance that including an assist and the ability to torment the Bucharest right back at will. The poor right back had a nightmare he was regularly skinning the right back taking him on at every opportunity creating chances and stretching the play. When he set up the third goal by turning his man and running 50 yards and cut the ball back into the middle which led to a smart Ramires finish." Schurrle positions in 1st half Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146466 Sve pohvale za igru protiv Steaue,u svakom trenutku je znao šta da radi sa loptom i konstantno probijao po ljevoj strani. Drago mi je što je odigrao ovako dobro,njemu samo fali da neki njegov udarac sa distance uđe i onda bi mislim dobili još boljeg igraca punog samopouzdanja. A njegova odlična igra moze biti dobra i za još jednog igraca a to je Hazard,jer mozda se i Hazard malo aktivira kada vidi kako je odigrao igrac koji je njega mijenjao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.