16. oktobar 2013.12 god. comment_147795 Nije stvar u kvalitetu nekog igraca nego je stvar u principu. Neki ce i dalje da nastave sa svojim ponosnim stavom i ma koliko se taj igrac trudio i bio bolji oni ce pisati isto. Lukaku je najbolji primjer a danas evo i Schurrle. Istina je ocita, Schurrle je prelaskom u Chelsea dobio neku novu mentalnu snagu, valjda ga Mourinho napalio kao i Baneta, pa ti se igraci nevjerovatno bore. Nema se sta raspravljati je li on kvalitet ili nije, u Bundesligi je to pokazao a pokazuje i kod nas kao i u repki.A mi samo mozemo zahvaljivati sto imamo ovakvog igraca koji ostavi i zadnji atom snage na terenu i nadati se da ce golovi i asistencije uskoro doci.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147796 Necu se spustati na tvoj dosta nizak nivo, u jednom od zadnjih postova zamolih da se ne pisu ovakvi postovi ali dzaba, jbg nikada ovaj forum izleda nece imati normalne i arumentovane diskusije zbog pojedinih clanova koji sebe pozicioniraju veoma visoko i ponasaju se u maniru, sta ja imam raspravljat sa 16, 17 godinjacima ja imam 25 i mnogo sam inteligentniji. Mis te na miska... da ti bar malo odovorim. Da nije tog Andrea mi bi imali 3 do 6 bodova vise na tabeli. Zanima me iskljucivo CFC, nemam nikakve koristi od njegovih golova za ELF ako ce promasivati ciste situacije i ubijati golubove po stadionu za nas. Čekaj malo, frajer je promašio šansu i šta sad? Znači tvoja logika je ajmo za svaku promašenu šansu krivit igrača koji je promašio da zbog njega nismo dobili bodove (ako izgubimo recimo). De razmisli malo dal to ima ikakvog smisla. I ako ideš već tom logikom, zašto je Andre uvijek kriv, a druge igrače ne spominješ i ne napadaš? Pa nije on jedini koji je fulo nešto, ima ih masa. Malo smo selektivni, a? Jebo te, pa ako ga ne simpatiziraš, ne znači da moraš govorit da je šrot igrača ako je jasno da to nije tako. Moses i dalje moze biti poslanik fudbala za ovog retarda... Ali mlad je i Schurrle, mozda se nauci igrati fudbala nakon nekog vremena, vidjet cemo... De jbt, dobro me nasmija hahaha. Vidim da se i Mourinho slaže s tobom pa je poslao space shuttlea Mosesa na posudbu, a kod nas doveo zadnjeg šrota Schurrlea... I da, Löw je sigurno idiot...U TOP3 reprezentaciji svijeta Schurrle redovito igra...Ko je to vidio da takav šrot igra u jednoj od najboljih repki... Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147798 u najboljoj formi je od svih nasih igraca,cak je i za Gotzeov gol on bio zasluzan jer je od njega sve krenulo,nemojte uporedjivati Mosesa i Schurlea,razlika u kvaliteti je ocigledna. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147800 I da, Löw je sigurno idiot...U TOP3 reprezentaciji svijeta Schurrle redovito igra...Ko je to vidio da takav šrot igra u jednoj od najboljih repki... Ne Falji mu Ramadani. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147801 Čekaj malo, frajer je promašio šansu i šta sad? Znači tvoja logika je ajmo za svaku promašenu šansu krivit igrača koji je promašio da zbog njega nismo dobili bodove (ako izgubimo recimo). De razmisli malo dal to ima ikakvog smisla. I ako ideš već tom logikom, zašto je Andre uvijek kriv, a druge igrače ne spominješ i ne napadaš? Pa nije on jedini koji je fulo nešto, ima ih masa. Malo smo selektivni, a? Jebo te, pa ako ga ne simpatiziraš, ne znači da moraš govorit da je šrot igrača ako je jasno da to nije tako. Andre je promasio dva puta protiv Evertona 100 postotne prilike i jednom mu je Loris skinuo 1 na 1. Drugi nisu propustali takve kolosalne sanse, posebno je to lose ako se radi o ofanzivno orjentisanom igracu. Zakljucak jasan u Chelseaju se nije pokazao zasad, nemamo koristi od igrau u ELF u. De ponovo pogledaj snimku te dvije utakmice ili bar pregled pa razmili sta pises. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147806 Lep gol Kopija prvog i za kraj majstorija! Nadam se da ce poceti ovakve partije i golove da belezi i u CFC-u! Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147809 Ne da mi se više raspravljati, ne može se protiv tvrdoglavosti. Da nam Andre sam osvoji Ligu prvaka, ti njega ne bi priznao. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147813 Znaci da Andrea nije bilo imali bi 3-6 bodova vise u ligi. Isto tako da ga nije bilo u LP imali bi 1 bod iz dvije utakmice onda. :) (jelde dobra logika) http://www.youtube.com/watch?v=F7Cec6-TrKg Eto tu ima ona promasena sansa surlea, Koliko je lagana bila sami procjenite. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147824 Opet se ne cita, imao je vise sansi i 2 koje je morao dati. da je postigao go promijenio bi tok utakmice to je i Jose izjavio, odnosno rekao je da je morao poentirati, i krivo sam se izrazio da nije bilo njegove neefikasnosti bili bi bolje pozicjinirani. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147826 Ebiga, ti ces taj everton spominjat i u 30-om kolu. Imali bi i trofej super kupa da je oscar bio efikasniji pa nikom nista. Ono sto je bitno da momak odlican za ovih prvih par kola. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148868 Dobra utakmica za njega. Trcao dosta, pomagao u odbrani na obe strane, dao gol... Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148886 Ne zna puno lopte ko ovi čarobnjaci, al zato trči za četvoricu i zato ga poštujem. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148933 zadovoljan ja zabia i trudia se bia poztrvovan iako ga nmgg ko whisper luiza ili dubro luxa Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149882 Ovo je tip igrača koji mi se neopisivo sviđa. Volim kada ovaj žučko započne utakmicu. Neki ga vole, neki ne, nekima se ne sviđaju njegove žute obrve ali da je dobar igrač, e to ne mogu osporiti. Dečko može igrati i umjesto, Hazarda, Williana, Oscara i da bude bolji (na desnoj i lijevoj strani). Voli driblati, voli da uđe sa krila u sredinu i da šutira sa distance, ima fin pas, nije sebičan a usto veoma je brz i požrtvovan. Za razliku od nekih igrača (da ih ne imenujem) ovaj momak ostavi srce na terenu i bez sumnje, falio nam je u utakmici protiv Newcastlea. Bar meni, jer s njim imamo širinu i nekako ostali igrači dođu do izražaja. Sviđa mi se kada je na aut liniji i čeka loptu. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150049 Azar OUT Surle IN Jednostavno to Nemac tipcini nikada nece odustati igra do Maksimuma mislim da bi Murinjo trebao da Surlea forsira po levoj strani jako je brz,prodoran pritom ima fenomenalan sut po meni mnogo bolji od Azara koji je mnogo precenjeniji nego sto vredi. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150112 Dečko može igrati i umjesto, Hazarda, Williana, Oscara i da bude bolji (na desnoj i lijevoj strani). Za razliku od nekih igrača (da ih ne imenujem) ovaj momak ostavi srce na terenu i bez sumnje, s njim imamo širinu i nekako ostali igrači dođu do izražaja. Potvrdio moje riječi. Dobro igramo kada se ovome igraču ukaže povjerenje. Mourinhove riječi su njemu kao emanet, kada mu nešto kaže on tako i uradi. Nije đaba selektor Njemačke rekao da je Schurrle mnogo bolji otkako mu je trener Mourinho. Očekujem ga i sljedeću od početka, a babe (Hazard, Mata) neka gledaju sa klupe šta znači igrati ratoborno kako trener želi... Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150129 Ako gledate igru Surlea njego stili je jako podeseca na Beila i Robena sa krila direktno ulazi u sredinu na sut pritom je ekstremno brz,ima sve predispozicije da postane jedan od najbolji fudbalera na svetu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.