18. august 2013.13 god. comment_139089 Mislim da grijesis sto se tice Schurrlea a i "spasioca" Mourinha. Nije uprava glupa ko' sto ti mislis pa da prodaju jednog od najboljih igraca Bundeslige prosle sezone. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Vrijeme ce pokazati da li za Schurrlea grijesim, volio bih daje tako ali po meni je Marin talentovaniji od nejga. A ovo za De Bruyne je istina, nisu ga htjli prodati nego su planirali da ga daju na posudbu, mnogo se spekulisao o njegovom odlasku na posudbu negdje drugo u njemackoj. Trazio ga je Leverkuzen na posudbu kao dio za Andrea i ovi nasi su bil i spremni na to, htjeli su ga jos godinu dati u Bundesligu. Kada je Mou dosili stvari su se promijenile to je rekao i Ruddy Voller predsjenik apotekara , htjeli su da dovedu na posudbu ali da je to Jose blokirao zato se i transger onako oduzio. Nisu planirali transfer ali posudba je bila realna . Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139090 Sturridge se pokazao u Chelsea-u. Nema šta. A ovaj Schurrle jos nije dobio pravu priliku i vec ga podcjenjujete. Pokazat ce on da je pravi covjek za Chelsea i da je puno bolji izbor od onog sebicnog Sturridge-a. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139091 Sturridge se pokazao u Chelsea-u. Nema šta. A ovaj Schurrle jos nije dobio pravu priliku i vec ga podcjenjujete. Pokazat ce on da je pravi covjek za Chelsea i da je puno bolji izbor od onog sebicnog Sturridge-a. Rekao sam svoje misljenje a to je da nije za nas. Gledao sam ga u Njemackoj repki za koju navijam i nije mi se svidio, isto tako u Bayeru, dobar je ali klasa za nas mislim da nije, Njemci su rekli da smo ga jeftino doveli, odnosno mediji, najvece nam je pojacanje za sad i volio bih da bude pun pogodak ali nisam bas ubjeden u to. Daj bozeda grijesim. Sturridge je talentovaniji i da jeste pokazao se u Chelseaju da nije bilo njega AVB bii dobi ootkaz nakon 4 mjeseca. Otisao je zbog teskog karaktera i zbog sebicnosti inace bi imao sjajnu karijeru u klubu, u Liverpoolu je sjajan u sta nisam sumnjao. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139092 Sturridge se pokazao u Chelsea-u. Nema šta. A ovaj Schurrle jos nije dobio pravu priliku i vec ga podcjenjujete. Pokazat ce on da je pravi covjek za Chelsea i da je puno bolji izbor od onog sebicnog Sturridge-a. E s ovim si ga sad uprskao jarane.. Prvo Schurrle nije bolji od Studgea, nit talentovaniji nit išta. A o sebičnosti pogotovo da ne govorim. Čini mi se ti nisi odgledao ni jednu tekmu Schurrlea, čim tako pišeš. Frajer je sebičan, da je to nevjerovatno, uvjerit ćeš se.. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139094 E s ovim si ga sad uprskao jarane.. Prvo Schurrle nije bolji od Studgea, nit talentovaniji nit išta. A o sebičnosti pogotovo da ne govorim. Čini mi se ti nisi odgledao ni jednu tekmu Schurrlea, čim tako pišeš. Frajer je sebičan, da je to nevjerovatno, uvjerit ćeš se.. Da, puno puta Schurrle povuce loptu i odluci se sam sve zavrsit, kao i Sturridge samo sto on za razliku od Sturridge-a ne gađa reflektore na krovu stadiona i iz nemoguceg ne pokusava cinit neke stvari mogucima. I dajte decku priliku. Na kraju sezone cemo mu sudit. I naravno da vjerujem u njega. Jer ako jedan Mou vjeruje u ovog igraca i ako je odobrio da se on dovede tko smo onda mi da sumnjamo u izbor uprave i Mou.a. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139109 Da, puno puta Schurrle povuce loptu i odluci se sam sve zavrsit, kao i Sturridge samo sto on za razliku od Sturridge-a ne gađa reflektore na krovu stadiona i iz nemoguceg ne pokusava cinit neke stvari mogucima. I dajte decku priliku. Na kraju sezone cemo mu sudit. I naravno da vjerujem u njega. Jer ako jedan Mou vjeruje u ovog igraca i ako je odobrio da se on dovede tko smo onda mi da sumnjamo u izbor uprave i Mou.a. u oba mi oka diraj,al nediraj u jednog od najboljih napadaca premier lige tj. Sturridga X( pokazao je u u proslom proljetnom dijelu sezone koliko je los na zavrsetku 11 golova u 14 utakmica i koliko je sebican 5 asistencija! a sto se tice Schurlea vjerujem da ce biti dobro pojacanje za nas, uglavnom bolje nego marko marin Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139133 u oba mi oka diraj,al nediraj u jednog od najboljih napadaca premier lige tj. Sturridga X( pokazao je u u proslom proljetnom dijelu sezone koliko je los na zavrsetku 11 golova u 14 utakmica i koliko je sebican 5 asistencija! a sto se tice Schurlea vjerujem da ce biti dobro pojacanje za nas, uglavnom bolje nego marko marin on nemoze biti najbolji napadac ni u svojoj kuci a kamoli premier ligi. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139174 Pitacu te na kraju sezone da li jos uvijek tako mislis Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139177 Pristojan debi, nije ni razocarao ni ipresionirao samo je onaj lob trebao zavrsiti u golu. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139181 Nije trebao to uopće biti lob jer je Lukaku lijevo bio sam. :) Sve u svemu, ne može se baš nešto posebno reći danas o njemu jer je igrao period utakmice kada smo se samo branili. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139197 trebo je pruzit Lukaku-u loptu.al eto dobro odlucio sa za lob! svidjelo mi se sto je pomagao u defenzivi Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139206 Ruznijag igraca nemamo cak je Rami za njega mila majka, jok kako mi se gadi ona njegova frizura a tek plave obrve. Pokazao je da je brz danas, jos da je malo manji bio bi prodorniji. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139210 Ruznijag igraca nemamo cak je Rami za njega mila majka, jok kako mi se gadi ona njegova frizura a tek plave obrve. Pokazao je da je brz danas, jos da je malo manji bio bi prodorniji. Nemojmo ici tako daleko. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139235 Jako koristan u defanzivi i to mi se sviđa. Baš iz tog razloga mislim da će dobivat dosta prilika protiv jačih ekipa gdje će neko trebat bekovima pomagat u zatvaranju rupa... Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139319 Inače mi nije smetao ni Benayoun, ni Carvalho (kojeg smatram izuzetno fizički ružnim čovjekom), ma nitko, nitko. Ali ovo, brate mili, kud je ovako ružan kud još sam sebe unakazi onim "stilom". Dobro je igrao u ono malo vremena. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139327 Vec sam to napisao gore ali moram i ovdje, nema ruznijeg igraca da mi je samo vidjet nejgovu macku mora da uziva sa njime. Onakvu frizuru ni bi ni Jasminu Stavrosu pozelio, gore od Rozginog stajlinga na Splitskom festivalu. Ne rugam se stvarno ali sam bas iznenadjen jos onakvim frizom ali ovo daje novu sjenu ili ti novo znacenje rijeci ruzan, ovaj je turbo ruzan. Mora da ga je majka na porodu par puta osamarila kada je vidjela sta je rodila. Malo neumjesna sala ali je iz Mucki pa sam je morao upotrijebiti. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139352 Jos da mu Ramires pokaze kako se lobuje bice Ok.Njegovim ulaskom jucer, igra je zivnula. Svidjelo mi se kako je odigrao to malo minuta ali imat ce vremena da se dokaze kada pocne utakmice. Vidi se da je motivisan i zeljan dokazivanja.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139356 O jbt pa ljudi napali na njegov izgled i frizuru kao da je Chelsea modna agencija a ne fudbalski klub...cuj smetaju im plave obrve #-o Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139396 Meni lik uopće nije ružan, ne znam. Čak štaviše, ima nekog šmekerstva u njemu. Možda griješim. Ni ona ne misli tako :P PS. jedino bi se trebao obrijati Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139407 Kao malog su ga zvali ili Žućo ili Žilo 100% :) solidan debi. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140718 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0AMuwjAYBm4 Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141370 Pravi Švabo, trči i bori se do zadnje lopte. To se uvijek cijeni, zato su ga navijači ispratili aplauzom sa terena. Nije imao puno lopti, nije igrao svoju omiljenu poziciju ali se istrčao i pokrivao defanzivno. Dobar Andre. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141385 dobar je bio sve u svemu, privilava se na engleski fudbal i to je vazno, covjek se oslobodio rekao bih treme nekad u 70min, kad je imao odlican trk po lijevoj strani i par dodavanja sa oscarom/hazardomSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.