Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Penali - Madueke nije izveo nijedan penal u seniorskoj konkurenciji, ima 6/9 uspješnost u mlađim kategorijama, Mudryk je izveo 3 penala ove sezone i zabio 2, prethodno je imao 3/5 za mlađe kategorije, Felix ima 7/8 u karijeri, ali nije šutnuo penal 3 godine. Nkunku kao i Felix ima 7/8, ali redovno izvodi u zadnje vrijeme. Mount i Sterling su dokazano loši izvođači. Havertzu ja nimalo ne vjerujem, taman da piše da je zabio 50/50.

Ovim prelaznim rokom je igračima poslana jasna poruka. Klub koji je prvak svijeta je deseti na tabeli i nije odletio trener, počeli su da lete igrači. Još više bi ih otišlo da nemamo 10 povrijeđenih igrača pa mora neko da igra. Neki su zbog povreda izbjegli odlazak. Dolaze novi, nema veze što je januar, došlo je 6 novih da preuzmu bitne uloge. Sad svi starosjedioci imaju pola godine da dokažu da zaslužuju mjesto u timu. Kad su Newcastle preuzeli Saudijci govorilo se da će biti mjesta samo za Saint Maximina i/ili Wilsona. Ali uz boljeg trenera i bolje saigrače su proigrali i Almiron, Joelinton, Longstaff i Schar. Nadam se da će i kod nas neki proigrati uz bolje saigrače, npr. Cucurella i Gallagher.

2 minutes ago, hamco said:

Dortmund je mislio da ih ovo ceka:

384B2659-95CF-4704-8882-CD0D314D3588.png

Moze se desiti da bukvalno nijedan od ovih ne zaigra protiv Dortmunda, a vjerovatno ce 2 eventualno tri biti u sastavu (Mount, Kovacic, Gallagher). Tek kad vidis tu sliku shvatis kakvu prelazno rok odradili. 

U Premiershipu je jos i bolja situacija jer za LP mozes samo 3 nova igraca registrovati. 

Ja bi možda rađe Badiashilea, čovjek se odma nametnuo ka glavni stoper a u LP će nam trebati jaka obrana, nadat se će se Fofana vratit iz ozljede u dobroj formi.

11 minutes ago, ja13 said:

Ja bi možda rađe Badiashilea, čovjek se odma nametnuo ka glavni stoper a u LP će nam trebati jaka obrana, nadat se će se Fofana vratit iz ozljede u dobroj formi.

Vazniji je napad, Fofana i Thiago ili Koulibaly i Thiago su sasvim dobri igraci da pokriju ostatak LPa. Koulibalyu ce vjerovatno i odgovarati taj drugaciji ritam, jer te ne pritiscu k'o u PLu.

Ove sedmice se vraca Kovacic i Zakaria punom treningu, kao i Fofana. Ako ne bude novih povreda, napokon cemo imati pravih prvih 11, kao i klupu.

Kepa- Cucurrela(chilly 30 min), Badi, Thiago(Koulibaly za sljedeci mec), Reece(azpi 30 min) - Mount, Kovacic(Zakaria), Enzo - Mudryk(ili Sterling), Fofana(Felix 35 min), Madueke

Tako bi meni za West Ham izasla postava, jer treba neke lagano uvoditi u ekipu, a i neke da budu sto posto spremni za Dortmund.

Ako bude Kova spreman on i Enzo u sredini, odbrana šćene napolje samo, napad Noni Felix Mudryk i špic fofana. Zakaria može isto umjesto Kove. Bilo kakvo odstupanje od ovog je nenormalno i  nedopustivo.Ako za 4 mjeseca nisi skonto od ovih starih igrača ko ne valja, što se mene tiče možeš si i pucati u glavu. 

3 minutes ago, BT14 said:

Ako bude Kova spreman on i Enzo u sredini, odbrana šćene napolje samo, napad Noni Felix Mudryk i špic fofana. Zakaria može isto umjesto Kove. Bilo kakvo odstupanje od ovog je nenormalno i  nedopustivo.Ako za 4 mjeseca nisi skonto od ovih starih igrača ko ne valja, što se mene tiče možeš si i pucati u glavu. 

Hall onda umjesto Kukija?

2 minutes ago, diablo_bih said:

Hall onda umjesto Kukija?

100% , nek dovede i veznog i špica iz akademije i desno krilo ako ima. Bukvalno su toliko loši i nemaju nikakvog smisla za timsku igru. 

Koja postava je vama najjaca i uz koju formaciju?

Ja mislim da je s ovim sklopm igraca 4-3-3 mozda najbolja formacija i to Enzo, Kova i Kante u vezi ali fali pravi napadac da bi to mogli igrati.

Zato u ovom trenutku najbolja formacije je 4-2-3-1 kako bi imali vise igraca naprijed a igrali bi bez pravog napadaca. To bi bilo ovako:

Kepa

James, Thiago, Badiashile, Chilwell

Enzo, Kante

Madueke, Felix, Mudryk

Sterling

Kada su svi fit, ovo je meni nasa najjaca postava.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.