16. decembar 2020.5 god. comment_306741 Prebacujem ovde da ne spamujemo drugu temu. Prvo budi malko ponosniji na svoj jezik, kakva je to uopšte rec underperformuje? :D Dalje uhvatili ste se Vernerovih promašaja kao da promaši 3 zicera po meču a ne 3 u 5 meceva. Okej mnogo je i to ali daleko od toga da Verner može da posluži kao žrtveno jagnje za neke druge loše stvari u ekipi. Tvrdim i dalje da mi organizovan, jasno definisan i precizno odredjen sistem igre nemamo zbog toga sto su nam tri goruca problema iz prošle sezone prrnrsena na ovu. Odbrana je rešena ali zato građenje napada na protivnikovu postavljenu odbranu je i dalje jako loše. Ofanzivne kretnje naših igrača bez lopte su i dalje na jako niskom nivou. Protok lopte u pozicionom napadu je jako spor i predvidiv. Nema pravljenja viškova brzom razmenom lopte ili duplim pasovima, i dalje se ne vide ni naznake nekih uigranih akcija, neki automatizam osmišljen da izbaci protivnika iz igre. Drugi problem je igra pod presingom. Cim protivnik pritisne naše igrače lopta ide ili unazad, ili Mendiju na ispucavanje za bekove. I to već postaje providno i lako branljivo. Ne znam kada smo poslednji put povezali tri brza pasa na našoj trećini i time izgurali presing i prešli u napad. Sve je to nešto na silu ili na individualni kvalitet. I ono što meni najviše smeta je nepostojanje dovoljno kvalitetno organizovanog presinga. Bilo je par utakmica gde se video pomak na tom polju ali u poslednje dve slabo bas. Gledali smo kako to Bajern radi. Naravno ne može to odmah da izgleda tako moćno ali brate za to sluze treninzi. Linija odbrane i linija veznog reda moraju se pomerati uporedo sa linijom napada i time protivniku stalno skraćivati prostor za igru. To kod nas nije slučaj. Eno Ruben Neves je sinoć delio pasove i diktirao igru skoro pa neometano jer je uvek imao hektar livade pred sobom. Kada se ove stvari znatno budu popravile i krenu da funkcionišu u kontinentu možemo pričati o tome da imamo sistem. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306742 ModeratorE, nisi prebacio ništa. Citiraš post u drugoj temi. :P Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306743 Prebacujem ovde da ne spamujemo drugu temu. Prvo budi malko ponosniji na svoj jezik, kakva je to uopšte rec underperformuje? :D Iskreno mrsko mi je vise o svemu ponavljati se. Samo cu za jezik reci, lakse i draze mi je ovako pisati nego ko ti kada furas svoj jezik pa imenujes: Grilis, Ejbraham, Olbrajton, Ostin i slicno. :D Dok skontam o kojem se igracu radi, prodje vijecnost. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306744 ModeratorE, nisi prebacio ništa. Citiraš post u drugoj temi. :P Uradio sam to sto sam hteo. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306745 Uradio sam to sto sam hteo. Hahah dobro dobro, ja sam mislio da si slučajno napravio grešku, nisam znao da si htio da je napraviš. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306746 Moglo se i na Frank Lampard temu, a sad kako je krenulo može i na neki forum o lingvistici :P Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306748 Presing protiv ovakvih Evertona ili Wolvesa haman da ne mozes ni igrati, jer nema presinga protiv bunkera Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306750 Ne možeš igrati presing sa Žiruom protiv ekipa sa tri štopera. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306787 Ne možeš igrati presing ali možeš ponuditi više napadački od centaršuteva jebenih Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306924 https://www.youtube.com/watch?v=CSNwxvbb_0E Ovo su naša očekivanja Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307198 BROJ CENTARSUTEVA U PL Chelsea 2nd BROJ NASIH GOLOVA NAKON CENTARSUTA 2 Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307199 Na kraju ce se ispostaviti da nam nisu bili potrebni Nemci na terenu, vec samo jedan Nemac na klupi. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307204 Kad Njemac dođe na klupu ili bilo ko drugi onda sudi.Ovaj je zalutao.. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307219 BROJ CENTARSUTEVA U PL Chelsea 2nd BROJ NASIH GOLOVA NAKON CENTARSUTA 2 Sam Zouma dao 4 Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307241 Sam Zouma dao 4 Ne mislim buraz na ove kornere i prekide, nego na nase akcije koje stalno zavrse centarsutem a u kaznenom maksimalno jedan igrač koji iole moze skociti Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307250 Eh, nisi precizirao da je iz otvorene igre. Ako je sve to tačno, napomenuo bih da je jedan od ta dva gola dao Zouma iz akcije kojoj je prethodio korner. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307262 Eh, nisi precizirao da je iz otvorene igre. Ako je sve to tačno, napomenuo bih da je jedan od ta dva gola dao Zouma iz akcije kojoj je prethodio korner. To je rekao ovaj komentator na SK1, bas mi zaparalo usi, tačno mi dođe da pregledam sve golove i vidim je li tačno, moguće da je mislio samo na ligu jer je rekao da je Leeds prvi a mi drugi, dakle samo se EPL uzima u obzir Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307372 4-2-3-1 Mendy,Chilwell,Silva,Zouma,RJ,Kante,Mount,Pulisic,Havertz,Odoi,Werner moja želja Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307376 Kepa Azpilicueta Tomori Rudiger Emerson Jorginho Kovacic Odoi Havertz Mount Werner Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307377 Ako se nisi 8 puta iznervirao dok si ovaj sastav čitao, nisi pravi navijač. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307378 Ovo izgleda kao nešto što bi Mourinho izveo na teren. Sa tim da Wernera ne bi kupio, a ostavio bi Williana. Prijavi
17. januar 2021.5 god. comment_307962 Da nije malo apsurdno da smo najviše para bacili u napad a da nam je to najgori segment igre. Jadni smo sa loptom u nogama, bukvalno protiv bilo kakve ekipe ne možemo šansu da napravimo, dovoljno je samo da postave odbranu i to je to. Werner dobija jako puno kritika, Havertz isto ali ni Ziyech a ni Pulišić nisu ništa bolji, tačnije niko osim Girouda koji je otpisan bio pa se nije na njega ni računalo ne pokazuje nešto posebno. Da li je moguće da su svi naši napadači i krila flopovi ili to ima veze sa taktikom, formacijom te onime što se radi (ne radi) na treningu ? Rijetko kad nam se napadač nađe u čistoj situaciji osim ako nije u pitanju neka kontra ili amaterska greška protivnika, evo sinoć gol Mounta poslije lošije reakcije Areole i šansa Wernera kada je ekipa sa 10 igrača krenula na sve ili ništa protiv nas... Lamparde zapitaj se malo Prijavi
17. januar 2021.5 god. comment_307976 Zaboravljamo da je ovo luda sezona? Kad su imali vremena išta uigrat? Igra se svakih par dana, hrpa ozljeda, nepostojeća predsezona... Sve ekipe imaju problema, nisu slučajno ove godine svi očajni... Ovo je definitivno najgora moguća sezona za ekipu u nastajanju kao što smo mi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.