Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Od toliko trenera kojih su ga vodili, on pokupi ono najgore i to od Sarrija koji ga nije vodio, a to je JEBENO KONSTANTNO VRACANJE LOPTE KOD SVAKOG NAPADA

Joj al mi je želja da doživim da nas Big Sam jednog dana povede.

Nešto razmišljam i bojim se da ovaj Lampardov Chelsea ne ispadne kao nekadašnji Liverpool Brendana Rodgersa. Tada je Brendan dobio ogroman novac na raspolaganje, Liverpool je igrao prelijep fudbal i imali su sve osim rezultata.

Čak kad povučem paralelu na sličan način su i kupovali.

Igral iko danas diamant vise?
Ako da, koja ekipa?

Nije niko igrao u Engleskoj ni 3 4 3 ili 3 5 2 do dolaska Kontea, pa ovaj izdominirao sa tom formacijom.

Ma mogli bi to funkcionirat s bekovima koji su dobri prema naprijed, al da Lampard to zna organizovat da nije propuh nazad. Treba trenera Ajaxa dovest,ako Lampard ode.  

Nije niko igrao u Engleskoj ni 3 4 3 ili 3 5 2 do dolaska Kontea, pa ovaj izdominirao sa tom formacijom.

cek, zar nije van gaal igrao u unitedu sa trojicom pozadi, naravno propao eksperiment, ali je igrao. ako me sjecanje dobro sluzi.

Veliki je problem formacija i kako uklopiti sve igrače koje smo doveli.

Kai je odličan iza napadača, tu je najbolji i to je Lampard skontao, dakle sa Kai-em 4-4-1-1 ili 4-2-3-1 dakle ovo drugo jer za prvu verziju nemamo igrača.

4-3-3 mislim da ne možemo igrati, tj. ne mogu igrati svi igrači koje Lampard hoće to bi najbolje bilo sa Tammyem Wernerom i Pulišićem naprijed s' tim da i Mount i Kai onda moraju na klupu jer ni jedan ne može da igra dublje u sredini

Mount i Havertz također ne mogu zajedno biti na terenu, Werner ne može igrati u 4-2-3-1 jer mu igra nekog LMF-a, previše je to defanzivno i daleko od gola za njega

U 4-2-3-1 možemo u slučaju da Mount ne igra.

Sad kad malo bolje pogledam Lampard ako je mislio da gradi igru na nekim igračima, a pri tome je kupio sve ove, definitivno se dobro prešao u računici.

Tri najbolja veznjaka u ekipi su Kante, Kovačić i Havertz i svaki od njih se ubio za 4-2-3-1 i mislim da tu svaka rasprava oko najbolje formacije završava. Imamo previše napadačkog potencijala da bismo trošili 3/11 pozicija na štopere. Lijevo Pulišić i desno Ziyech. U zavisnosti od protivnika i igrača koje imamo na raspolaganju svakako treba prilagoditi formaciju i preći na nešto drugo. Bolje staviti igrače tamo gdje im odgovara, nego pod svaku cijemu ih gurati na neke pozicije kako bi zadovoljio onu formaciju koju si zamislio.

Ziyech može biti pun pogodak ili pun promašaj, pogotovo jer se nekad pokušavamo ušetati u gol, a on je direktniji igrač, voli šutati iz raznih pozicija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.