17. januar 2021.5 god. comment_307980 Ako 3 mjeseca nisu dovoljno za uigrati jednu akciju a da to nije dodaj loptu na krilo i ubaci, onda je neko zalutao na ovaj nivo Prijavi
17. januar 2021.5 god. comment_308003 Zaboravljamo da je ovo luda sezona? Kad su imali vremena išta uigrat? Igra se svakih par dana, hrpa ozljeda, nepostojeća predsezona... Sve ekipe imaju problema, nisu slučajno ove godine svi očajni... Ovo je definitivno najgora moguća sezona za ekipu u nastajanju kao što smo mi. Kako god okrenes odigrali su 25 takmičarskih utakmica bez ikakvog napretka, hajde da je ovako bilo u početku sezone ali sada nije početak sezone Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308009 Samo da se zna, mit je da igramo samo preko krila. Tako izgleda, ali nije tako. Vise smo imali ubacaja sa Sarrijem i slican broj sa Conteom. Sad dalje nastavite. Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308026 Samo da se zna, mit je da igramo samo preko krila. Tako izgleda, ali nije tako. Vise smo imali ubacaja sa Sarrijem i slican broj sa Conteom. Sad dalje nastavite. Opasniji smo bili a Konteom i Mosesom i Alonsom po krilima te sa Sarijevih milijardu pasova nego što smo sad kod Lamparda sa ovakvom ekipomNastavljamo Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308033 Samo da se zna, mit je da igramo samo preko krila. Tako izgleda, ali nije tako. Vise smo imali ubacaja sa Sarrijem i slican broj sa Conteom. Sad dalje nastavite. I Konte i Sari su znali da koriste igru preko bekova i krila. Postojale su uigrane akcije, kretnje sa loptom,bez lopte,trouglovi... Kod Lamparda postoji samo spor prenos lopte sa krila na krilo i unazad. Prvo sto mi pada na pamet je akcija Azpi - Morata koja je skoro pa redovno završila golom. Nastavljamo... Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308050 Lampardovi bekovi iz ove sezone imaju bolji centaršut nego Sarrijevi i Conteovi. Nastavljamo Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308052 Lampardovi bekovi iz ove sezone imaju bolji centaršut nego Sarrijevi i Conteovi. Nastavljamo Konte se nikada ne oslanja na centarsuteve svojih krilnih bekova. Njemu je Alonso bio više napadac nego bilo sta drugo na terenu. Sari igra na centarsuteve tek ako pas igra ne donese visak. I kako smo onda sa lošijim bekovima pod Sarijem i Konteom bili opasniji sa tih pozicija ? Dakle ima nešto i do trenera. Dalje? Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308064 Konte se nikada ne oslanja na centarsuteve svojih krilnih bekova. Njemu je Alonso bio više napadac nego bilo sta drugo na terenu. Sari igra na centarsuteve tek ako pas igra ne donese visak. I kako smo onda sa lošijim bekovima pod Sarijem i Konteom bili opasniji sa tih pozicija ? Dakle ima nešto i do trenera. Dalje? Sjećam se da je nekad na početku Chelsea imao mnogo bolja preklapanja između bekova i krila, sada bukvalno ni toga nema i to je totalno usporeno tako da se sa time ne dobije ništa Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308138 Ova danas formacija samo s Kanteom mjesto Kove i Wernerom u spicu ali da se igra presing naprijed na loptu, to bi bila prava stvar. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308475 Stariji igrači, prosjek godina 30,36 Mlađi igrači, prosjek godina 22,54 Starija ekipa ne bi dobila mlađu. Nisam stavio Mendya i Wernera. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308515 Ne očekujem neki veći napredak do daljnjeg, sigurno ce im trebati mjesec dva da se uigraju Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308655 Što se formacije tiče, mislim da bi Tuchel trebao ipak forsirati 4 pozadi, nekako ne mogu nikakvu efikasnu zadnju trojku kod nas naštimati. Dakle u odbrani ostaviti James, Zouma, Silva, Chilwell vidjelo se ove sezone da ovo radi jako dobro Sredina, mislim da će mu Kante igrati jako bitnu ulogu te da će mu zamijena biti Jorginho ili Gilmour, naravno Jorginho će tu biti u prednosti ali opet mislim da će ga sporina uništiti. Drugi kombo je Mount/Kova tu bi mogla biti prava borba za poziciju, trenutno Mount ima prednost i bolju formu i sezonu. Po krilima Pulišić i Ziyech s' tim da Hakim ima ulogu pleya a ne klasičnog krila, te da će imati dosta više loptu u nogama te njemački kombo Havertz i Werner Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308664 Ne očekujem neki veći napredak do daljnjeg, sigurno ce im trebati mjesec dva da se uigraju bar toliko ce im trebati da izbiju iz navike vracanje lopte nazad Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308667 Pozz raja, novi sam :-h Za početak može li mi ko pomoći gdje griješim kada hoću da promijenim sliku, smanjio sam je na potrebne dimenzije i kad je odaberem tamo ona se ne učitava. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308668 Pozz raja, novi sam :-h Za početak može li mi ko pomoći gdje griješim kada hoću da promijenim sliku, smanjio sam je na potrebne dimenzije i kad je odaberem tamo ona se ne učitava. Dobrodosao. Probaj ucitati sliku preko url-a, uploadaj svoju sliku na imgur ili neki drugi site, i probaj ucitati odatle. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308670 Dobrodosao. Probaj ucitati sliku preko url-a, uploadaj svoju sliku na imgur ili neki drugi site, i probaj ucitati odatle. Hvala batice. :zastava: bar toliko ce im trebati da izbiju iz navike vracanje lopte nazad Koliko će Rudigeru trebati da izbije iz navike svoje duge lopte? Radio je to i kod Contea i Sarija i Lampsa :angry: Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308671 Hvala batice. :zastava: Koliko će Rudigeru trebati da izbije iz navike svoje duge lopte? Radio je to i kod Contea i Sarija i Lampsa :angry: Dobrodošao :D Inače mislim da nam je kod Lamparda falilo dugih lopti i traženja igrača u prostor, malo je toga bilo Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308675 Dobrodošao :D Inače mislim da nam je kod Lamparda falilo dugih lopti i traženja igrača u prostor, malo je toga bilo Nema problema, ali da to rade ljudi koji znaju i koji trebaju da rade, a ne panjina koja od 20 dugih pogodi 2 Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308694 Bukvalno, sta se ima koji kurac mjesati stoper u razigravanja, haj da zna pa inekako, ali lik blage veze nema i on nadje da salje duge lopte. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308695 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1354412556476100613 3 nazad izgleda. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308697 Bem mu miša ne nađe li Kurt svoje mjesto među ta 3, imamo li Ngola večeras? Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308698 Iskreno nemam nista protiv bilo koga da igra ako ce igrati dobro. Otkud znate, mozda i Christensen bude bolji pod drugim trenerom. Isto vazi i za Rudigera. Znam da je tesko tako nesto ocekivati, ali ajmo sacekat. Meni licno igrac za kojeg smatram da nas najvise koci uopsteno je Alonso. Za njega nema pomoci. Jednostavno spor je za ovaj moderan fudbal. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308699 THE SUN - šampioni u nagađanjima, špekulacijama i pretpostavkama. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308701 THE SUN - šampioni u nagađanjima, špekulacijama i pretpostavkama. Odmah ovo baci, Werner lijevo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.