24. august 2020.6 god. comment_300698 Ima, ali mislim da ga čeka posudba. Ostaje koliko sam vidio. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300699 Ostaje koliko sam vidio.naigrat ce se ko i tomori ove sezone Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300700 Ne vjerujem kako ostaje, sumnjam kako će više od 4 stopera biti Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300709 naigrat ce se ko i tomori ove sezone Duplo manje nego Tomori ove sezone San bi bio: Bulka Reece - Christensen - Silva - Chilwell Mateo - Kante Ziyech - Havertz - Pjulisik Abraham :D Bulka igra za PSG, bio je sinoć na klupi. Pustili smo ga besplatno. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300711 U toku sezone smo svi bili zapeli da se odbrana popravi a Lampard sve kontra, 3 napadaca dovede. Danas na poslu ljencarim i prolazi mi kroz glavu koliko smo puta popusili, a mi odbrani yebali majku a lampard kaze, kontrolisali smo utakmicu al nismo konkretni u napadu. On ima svoju viziju da prvo nastima nam ofanzivu. Sad kad skontam, u neku ruku je i u pravu. Doci ce nam opet neki iz donje polovine. Napadamo al nista konkretno i na kraju, kontra, gol, da je odbranu forsirao pojacat, tu bi se izvuko hajmo rec remi. Ovako imas ofanzivu jaku. Natrpaj 3 komada i odbrana nek grijesi koliko hoce onda. Eto opet, na kraju ce nas obradovat chilwellom i silvom haman. Tako da ocekujem jak start, da igraci lete, pa da s vremenom padnemo a to je posao Lamparda da nas drzi zivim. Pored svih pojacanja, jos da kante se vrati u formu imamo se cemu nadat. Joj jedva cekam utakmicu, kud cu u bosni bit kad budemo igrali s brightonom i poolom. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300714 Bulka igra za PSG, bio je sinoć na klupi. Pustili smo ga besplatno. Znam, treba ga vratiti momak je masina. Prijavi
25. august 2020.6 god. comment_300887 Kepa Azpi (James) Silva Zouma Chilwell Kante Mount Kova Ziyech Abraham Werner Ovako ocekujem da bude na pocetku sezone, James nece jos Azpija izgurati ali imace dosta minuta. Mount i Tammy su u prvih 11 dok se Havertz i Pulisic ne priviknu/ne oporave od povrede Prijavi
25. august 2020.6 god. comment_300895 Sastav Brightona kad shvate da ih napadaju Abraham, Ziyech, Mount, Werner, Pulišić, Havertz i Hudson-Odoi. Prijavi
25. august 2020.6 god. comment_300904 Sastav Brightona kad shvate da ih napadaju Abraham, Ziyech, Mount, Werner, Pulišić, Havertz i Hudson-Odoi. Još kad shvate da nema Williana, ima da izbace i maupaya xd Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301115 Kako sad stvari stoje i ako to bude kako sam ja zamislio, prvi tim će nam biti mlađi od drugog. Prvi ima prosjek godina 25.09, a drugi 26.27 Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301119 Jednostavno ne vidim da ce Lampard i jednom potrefiti ovih prvih 11. Uvijek ce tu biti ili Mount umjesto Ziyecha ili Havertza, ili ce Werner na krilu nekad umjesto jednog od ovih, nekad CHO, nekad Kante i Kova u vezi a nekad Mount i Kova, ili Jorginho. Elem, kako god na slatkim ce mukama biti. Konacno imamo sirinu a necemo se toliko nervirati jer nam nece ulaziti sa klupe igraci kao Willian ili Pedro. Barem sto se ofanzivnog dijela ekipe, tu ce biti milina, ko god bude igrao. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301131 Evo prognoza. Loftus ce, bude li ga zdravlje posluzilo ove sezone, biti neizostavan clan prvih 11 i bolji od Mounta. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301142 Loftus-Cheek samo da se vrati u onu formu u kojoj je bio pod Sarriem i sigurno ima mjesto u prvih 11 Protiv ekipa koje se bunkerisu Kova, RLC, Kai Ziyech, Werner, Pulisic Ma do kurca, ne znam ni ja vise koga bi stavio :D Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301186 Mount je Lampsov ljubimac i nebitno bio bolji ili losiji od RLCa igrat ce prije njega. U to sam siguran Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301190 Ako na sve ovo Hudson-Odoi eksplodira, napadamo neki trofej. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301222 S obzirom koliko igrača imamo na tim pozicijama može eksplodirati jedino od ljutnje na tribinama. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301226 Mount je Lampsov ljubimac i nebitno bio bolji ili losiji od RLCa igrat ce prije njega. U to sam siguran Mount je vrlo inteligentan igrač. Budućnost kluba. Dečko je odličan. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301243 Mount je vrlo inteligentan igrač. Budućnost kluba. Dečko je odličan. Slazem se i uz to je Lampsov miljenik. CHO je debelo talentovaniji od njega ali Mason je imati mnogo bolju karijeru ako se ovaj ne dozove. Radne etike kod Mounta su njegovo najvece blago. Prijavi
31. august 2020.6 god. comment_301361 Odoi ce sigurno imati dosta minuta jer moze da odigra na oba krila, te uz to u sezonu ulazimo sa povredjenim Pulisicem. Opet je na njemu da se probije i odradi svoje ukoliko ne dovedemo jos neko krilo mislim da je ovo njegova sezona. Mount koliko god bio i moj miljenik,tanak je na krilu, dosta je bolji centralno Prijavi
4. septembar 2020.6 god. comment_301540 Pocnite sad s raznoraznim formacijama i sastavima. Evo jedna prognoza cisto onako usput: Pulisic ce, ako ga posluzi zdravlje, uprkos svim silnim pojacanjima biti najbolji igrac ekipe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.