9. septembar 2020.6 god. comment_301871 Evo vam jos zanimljivija anketa tj. pitanje Dajte svakom od novih pridoslica po nadimak, pa bas da vidimo hocel se koji ustaliti kao sto obicno biva kod nas na forumu. Mada, rekao bih da tu vise inspiracija naidje u momentu. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301873 pa za početak ću uvek kad vidim Havertza da se setim Skare, jbt u istoriji foruma niko takvu kampanju nije vodio, Vučić bi mu pozavideo na kraju je došlo do toga, da mi više nije ni bitno da dodje zbog kluba, nego daj više, nosi ga živ ti od ovih pojačanja, čitao sam malo za Havertza, pošto ga nikada nisam gledao, da može da igra i po strani i kao polu špic, i desetku, ne znam, sve mi to zvuči nekako hibridno, Lampard je nešto pomenuo da ga baš puno prati, tako da se nadam da ima u glavi neku viziju lično, ovaj mali Pulišić mi je brzo postao drag, a voleo bih da Zuma ove sezone napravi iskorak pored Silve Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301874 Evo vam jos zanimljivija anketa tj. pitanje Dajte svakom od novih pridoslica po nadimak, pa bas da vidimo hocel se koji ustaliti kao sto obicno biva kod nas na forumu. Mada, rekao bih da tu vise inspiracija naidje u momentu. Ako Ziyech ne bude Zijo, ne znam šta će biti. Mada ovdje češće nadimak dobiju loši igrači koliko sam uočio. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301886 Jedino sto mi trenutno pada na pamet je da Haverca zovem Skaverc iz očiglednih razloga. Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301898 Što se penala tiče, Jorginho je baš siguran tu, međutim, ne očekujem da bude prvotimac, tako da Werner i Ziyech eventualno Kai ili Mount Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301899 Ako Ziyech ne bude Zijo, ne znam šta će biti. Mada ovdje češće nadimak dobiju loši igrači koliko sam uočio. I to je tacno. Sve zavisi od momenta kad raji naidje inspiracija. Nadati se onda da niko nece ni imati nadimak. Skaro je Kai fan numero uno. Sreca da je potpisao, Bog dragi zna sta bi bilo da nije. Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301900 I to je tacno. Sve zavisi od momenta kad raji naidje inspiracija. Nadati se onda da niko nece ni imati nadimak. Skaro je Kai fan numero uno. Sreca da je potpisao, Bog dragi zna sta bi bilo da nije. Kai, Kepa, pa onda mati, otac, brat, sestra.... :D Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301902 A nadimak mora doć sam od sebe ne od prijedloga, tako diablo pokušava progurati chosen one pa ne ide... Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301903 A nadimak mora doć sam od sebe ne od prijedloga, tako diablo pokušava progurati chosen one pa ne ide... Sto ga vise gura ovaj manje igra :D Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301905 Christensen ima ubjedljivo najbolji nadimak. To se ne može nadmašiti. Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301908 Sto ga vise gura ovaj manje igra :D Trebao bi igrati prvo kolo :D Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301910 A nadimak mora doć sam od sebe ne od prijedloga, tako diablo pokušava progurati chosen one pa ne ide... Hahaahh jest tacno, uporan diablo al badava 😂😂 Nego sta mislite da li ce Mount i dalje biti neprikosnoveni clan prvih 11? Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301912 Osim ako ne napravi nešto senzacionalno u prvoj utakmici protiv Brightona, ja mislim da će završiti na klupi već u drugoj tekmi. Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301914 Od njega zavisi, od toga kako bude igrao, mada mislim kada su uzme u obzir njegov work-rate guraće njega Lamps sigurno Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301915 Konačno će mi biti svejedno ko igra. Dosad je uvijek bilo "što ovaj, a ne onaj". Sad nek igra ko hoće, svi su dobri. Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301916 Bit će mjesta za Mounta sigurno, Lampardov je miljenik, ali s razlogom. Imamo puno ofenzivnih igrača sličene pozicije tako da će sigurno bit puno rotacije a Lampard je pokazao da voli rotirat, tako da bit će minuta za svih Prijavi
10. septembar 2020.6 god. comment_301917 Ma tanak je Mount kao kreativac. Radilica, dobar za presinga, ali nema tu virtuoznost koja je karakteristična za 10ku. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301929 Ma tanak je Mount kao kreativac. Radilica, dobar za presinga, ali nema tu virtuoznost koja je karakteristična za 10ku. Mislim da nije, samo treba i taj dio njegove igre da dođe do izražaja Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301930 Kad se sve sagleda Mount je imao jako dobro prvu srzonu. Nije jednostavno preci iz Championshipa u Premiership i biti najstandardniji igrac, posebno u jednom timu kao sto je Chelsea. Ove sezone ocekujem da bude jos bolji nego prosle. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301931 Imao je oscilacija u igri, po meni prvenstveno jer ga je i Lampard nekada previše forsirao, vidjelo se na svim ovim mladim momcima da im je Premiership fizički prejak i prezahtjevan. Mount, Tammy, James kod svakog se vidjelo da im fali još snage Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301932 Mislim da on nikad neće ni biti zvijezda kluba i reprezentacije, ali će uvijek biti tu kada zatreba. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301935 Nadam se da ga nece nastaviti forsirati, u smislu da igra 12 utakmica po 90 minuta. Sirina je tu. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301936 Biće tu dosta rotiranja, naigraće se i Mount i Havertz. Jedino ako ne počne baš loše, onda bi mogao i presjediti. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301955 Mislim da nije, samo treba i taj dio njegove igre da dođe do izražaja Dosta griješi u predaji lopte, nekad zna biti i sebičan i forsirati šut iz nerealne pozicije. Statistika nije loša za mladog igrača,ali generalna igra mi nije toliko zadovoljavajuća. Možda jeste stvar što mu je prva sezona, ostaje da se vidi. Nadam se da griješim Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.