Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Evo vam jos zanimljivija anketa tj. pitanje

Dajte svakom od novih pridoslica po nadimak, pa bas da vidimo hocel se koji ustaliti kao sto obicno biva kod nas na forumu. Mada, rekao bih da tu vise inspiracija naidje u momentu.
  • Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

pa za početak ću uvek kad vidim Havertza da se setim Skare, jbt u istoriji foruma niko takvu kampanju nije vodio, Vučić bi mu pozavideo

na kraju je došlo do toga, da mi više nije ni bitno da dodje zbog kluba, nego daj više, nosi ga živ ti

od ovih pojačanja, čitao sam malo za Havertza, pošto ga nikada nisam gledao, da može da igra i po strani i kao polu špic, i desetku, ne znam, sve mi to zvuči nekako hibridno, Lampard je nešto pomenuo da ga baš puno prati, tako da se nadam da ima u glavi neku viziju

lično, ovaj mali Pulišić mi je brzo postao drag, a voleo bih da Zuma ove sezone napravi iskorak pored Silve

Evo vam jos zanimljivija anketa tj. pitanje

Dajte svakom od novih pridoslica po nadimak, pa bas da vidimo hocel se koji ustaliti kao sto obicno biva kod nas na forumu. Mada, rekao bih da tu vise inspiracija naidje u momentu.

Ako Ziyech ne bude Zijo, ne znam šta će biti. Mada ovdje češće nadimak dobiju loši igrači koliko sam uočio.

Ako Ziyech ne bude Zijo, ne znam šta će biti. Mada ovdje češće nadimak dobiju loši igrači koliko sam uočio.

I to je tacno. Sve zavisi od momenta kad raji naidje inspiracija. Nadati se onda da niko nece ni imati nadimak.

Skaro je Kai fan numero uno. Sreca da je potpisao, Bog dragi zna sta bi bilo da nije.

I to je tacno. Sve zavisi od momenta kad raji naidje inspiracija. Nadati se onda da niko nece ni imati nadimak.

Skaro je Kai fan numero uno. Sreca da je potpisao, Bog dragi zna sta bi bilo da nije.

Kai, Kepa, pa onda mati, otac, brat, sestra.... :D

A nadimak mora doć sam od sebe ne od prijedloga, tako diablo pokušava progurati chosen one pa ne ide...

Hahaahh jest tacno, uporan diablo al badava 😂😂

Nego sta mislite da li ce Mount i dalje biti neprikosnoveni clan prvih 11?

Osim ako ne napravi nešto senzacionalno u prvoj utakmici protiv Brightona, ja mislim da će završiti na klupi već u drugoj tekmi. 

Bit će mjesta za Mounta sigurno, Lampardov je miljenik, ali s razlogom. Imamo puno ofenzivnih igrača sličene pozicije tako da će sigurno bit puno rotacije a Lampard je pokazao da voli rotirat, tako da bit će minuta za svih

Ma tanak je Mount kao kreativac. Radilica, dobar za presinga, ali nema tu virtuoznost koja je karakteristična za 10ku. 

Kad se sve sagleda Mount je imao jako dobro prvu srzonu. Nije jednostavno preci iz Championshipa u Premiership i biti najstandardniji igrac, posebno u jednom timu kao sto je Chelsea. Ove sezone ocekujem da bude jos bolji nego prosle.

Biće tu dosta rotiranja, naigraće se i Mount i Havertz. Jedino ako ne počne baš loše, onda bi mogao i presjediti.

Mislim da nije, samo treba i taj dio njegove igre da dođe do izražaja

Dosta griješi u predaji lopte, nekad zna biti i sebičan i forsirati šut iz nerealne pozicije. Statistika nije loša za mladog igrača,ali generalna igra mi nije toliko zadovoljavajuća. Možda jeste stvar što mu je prva sezona, ostaje da se vidi. Nadam se da griješim 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.