6. februar 2021.5 god. comment_309518 Ne sviđa mi se ova formacija koju gura. Da se razumijemo, dok pobjeđujemo nema razloga da bunim se previše, ali jednostavno mi nije jasno što s tim posebno dobivamo osim vračanja u život Azpia i Alonsa (što će nam se kad tad obit o glavu posebno za ovog drugog) i možda promjene radi promjene da se zbune protivnici (što je kratkoročnog efekta). Stojim pri tome da je idealna ekipa već pronađena, a Tuchelov je zadatak dignuti igru na višu razinu što Lampard nije uspio, a to bi bila: Mendy James Zouma Silva Chilwell Kai/Kovačić Kante Mount Ziyech Werner Pulišić/Odoi Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309532 Ni meni ne paše ta formacija sa wing backovima i tri neka stopera, nismo preko ljeta dovodili igrače za tu formaciju, tako da je teško sastaviti nešto Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309562 Najveći "problem" je što je većina nas (uključujući i mene) mišljenja da imamo jedan da tako kažem "uzbudljiv" sastav sa svim tim talentovanim igračima tj. igračima koji znaju igrati fudbal, uz to puno njih imaju i dosta iskustva. Automatski ti dolazi ideja da bi ta ekipa mogla igrati odličan fudbal, i onda dođe trener i u nekoj od utakmica natrpa sastav defanzivno orijentisanim igračima, ovdje govorim uopšteno znači nema veze sa Tuchelom. Znači smatram da je prevelik prazan prostor između toga šta i kako mi mislimo da možemo igrati i toga šta nam u određenim momentima servira i sto se tiče sastava i tog nekog stila. Ja takođe nisam ljubitelj te formacije sa 3 nazad, jer nekako ta formacija zahtjeva da mnogi igraju na nekim za njih neprirodnim pozicijama, u mnogo slučajeva dobijes 6-7 defanzivno orijentisanih igrača itd. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309627 I Tuchel još rotira igrače, samo mi se ne sviđa šta vidim u smislu ko su mu miljenici... Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309647 Treba probati sa formacijom 4 2 3 1. Mendy James Thiago stoper Chilwell Kante Kovacic Odoi Mount Pulisic Werner. Ziyech ulazi umjesto Odoia ili obratno, zavisno od rezultata Havertz umjesto Mounta ili Kovacica (pa se Mount spusti nize). Ja bi tako uvezao par utakmica, mislim da bi funkcionisalo Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309655 I ja sam htio napisati isto, neka proba drugu formaciju malo. Daj nam 4 2 3 1, 4 3 3, 4 1 2 3 bilo sta Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309659 Ma ovo što radi u pojedinim trenucima stvarno nema logike, koštat će nas kad tad neshatljivi Tuhelovi pojedini potezi, ali eto nekako se pobjeđuje i onda se šuti... Igramo 15 minuta bez klasičnog napadača protiv zadnje ekipe na tabeli?! wtf? Prijavi
8. februar 2021.5 god. comment_309672 Ma ovo što radi u pojedinim trenucima stvarno nema logike, koštat će nas kad tad neshatljivi Tuhelovi pojedini potezi, ali eto nekako se pobjeđuje i onda se šuti... Igramo 15 minuta bez klasičnog napadača protiv zadnje ekipe na tabeli?! wtf?Igra i City od prve minute protiv šampiona bez spica pa ih demolira Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310293 ---------------Mendy --------Azpi Danac Zouma Cho-----Kante Kovacic----- Chillwel ---------------Mount ---------Giroud ---Werner Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310403 Jedna velika odluka treba pasti na ljeto, zove se Erling Haaland, da li on i Werner mogu da se ukombinuju ili ipak ne, puno se povezujemo sa momkom, vanserijski talenat, igračina jednostavno. E sad, da li nam je potreban i ko gubi svoje mjesto u prvih 11 to je pitanje Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310409 Zaobilazit igrace iz farmer lige. Vidis ti havertza, wernera, mertesackera, kagawe,mkitariana, pulisica, marina itd itd. Sve propale investicije Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310411 Zaobilazit igrace iz farmer lige. Vidis ti havertza, wernera, mertesackera, kagawe,mkitariana, pulisica, marina itd itd. Sve propale investicije Nadam se iskreno da se sprdaš Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310413 Nastavili Werner ovako neće ga trebat uklapat s njim... Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310417 Jedna velika odluka treba pasti na ljeto, zove se Erling Haaland, da li on i Werner mogu da se ukombinuju ili ipak ne, puno se povezujemo sa momkom, vanserijski talenat, igračina jednostavno. E sad, da li nam je potreban i ko gubi svoje mjesto u prvih 11 to je pitanje Obavezno, Werner ovu sezonu dokazuje da ne može funkcionisati kao jedini napadač u postavi, mora imati partnera u napadu, Oli nas napušta, Haland je ako postoji mogućnost must-do po meni.. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310419 Imali smo mi flopove iz svih 5 najjačih liga, a i svi klubovi su. Neki se super snađu, neki slabije. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310420 Werner ne funkcionira nikako, ni kao sam napadač ni na krilu što je igra kod Lamparda ni iza napadača što igra sad... Nadam se da će proraditi, vjerujem da je u pitanju samo potrebno vrijeme da se prilagodi na ligu a ne kletva na napadače kojoj se uspio suprostaviti jedino Costa Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310431 Haaland se izgleda dovodi. I kurac me zaboli da li odgovara Werneru. Necemo ga cekati dovijeka. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310484 Haaland se izgleda dovodi. I kurac me zaboli da li odgovara Werneru. Necemo ga cekati dovijeka. Prodamo Tammyja i problem riješen Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310485 Mislis Girouda, jer nece ti vise Giroud sjediti na klupi. Tammy je iz akademije, a i dobar je squad igrac. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310491 Mislis Girouda, jer nece ti vise Giroud sjediti na klupi. Tammy je iz akademije, a i dobar je squad igrac. Tvoj Atletik kaze da Abraham nece novi ugovor ako dođe Haland. Tako da Ziru ostaje :D Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310492 Mislis Girouda, jer nece ti vise Giroud sjediti na klupi. Tammy je iz akademije, a i dobar je squad igrac. Pa vidiš da ti Tammy neće da ostane. Slomiće ti srce. :D Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310494 Ziru hoce sjedit na klupi ako ce bit drugi izbor. Znaci da odigra ponekad koju. On dok nije igrao nikako se bunio da hoce igrat. Tammya vidim u nesto tipa brighton na godinu Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310495 Ma ako je istina to za Abrahama neka ga puši, u boljem klubu neće igrati. Ne treba svu krivicu ni na Wernera svaljivati, meni se iskreno čini da je njega i Havertza najviše pogodila fizička sprema u PL-u i koliko su igrači jaki i koliko je tempo jak Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310499 To i jest problem sa Tamijem, što je umislio da je igračina i da zaslužuje nešto a pojma sa mozgom nema i dodira sa realnošću. Sjedi sine i to što primaš ti je puno, budi zadovoljan da mijenjaš Halanda i igraš u kupu jer inače ćeš Preston North Endu u goste srijedom, za bolje svakako i nisi. Eeeeventualno Brighton, Fulham i borba za opstanak Premijer lige Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310500 A možda će čovjek rađe bit prvotimac u slabijem klubu, nego sjediti na klupi u jačem. Želi igrat i bit prvotimac, ne vidim zašto ga radi toga pljuvati... A kad je obrnuta priča, da igrač odlazi iz slabijeg u jači klub onda mu sere šta ideš tamo ovde si kralj a tamo ćeš bit ne bitan... Mi smo navijači Chelsea pa bi smo htjeli da je svima ideal igrat u Chelseu makar bio i na tribinama, ali ne ide to tako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.