4. septembar 2020.6 god. comment_301544 U idealnim uslovima: Golman - James, Silva, Zouma, Chilwell - Kante, Kovačić - Ziyech, Havertz, Pulišić - Werner Bojim se da nećemo često gledati ovo što sam napisao. Dobra stvar je što ćemo imati širok tim. Azpilicueta, RLC, Mount, Abraham i dr. također mogu komotno igrati u prvih 11. Prijavi
4. septembar 2020.6 god. comment_301545 Samo da ih zaobidju povrede, makar te ozbiljnije. Sto se pojacanja tiče, ukoliko odbrana bude na nivou, mozemo biti konkurenti Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301671 Sa novim golmanom to bi trebalo izgledati ovako: Ali načekat ćemo se mi dok ih vidimo skupa kao startnu postavu. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301683 Nesto sam ubijedjen da ce Mount imati mjesto u prvoj postavi, mogo bi upasti umjeso Kovacica ali tada bi bas bilo ofanzivno. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301687 Mount ce igrati sve da je i Zidane iz najboljih dana na raspolaganju. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301690 Evo nam kup sastava. Nešto ovome slično nam je prošle sezone bilo prva postava. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301693 Slazem se i uz to je Lampsov miljenik. CHO je debelo talentovaniji od njega ali Mason je imati mnogo bolju karijeru ako se ovaj ne dozove. Radne etike kod Mounta su njegovo najvece blago. Hoće ako bude igro kao 8, bude li igrao 10ku ili krilo ne do bog, neće se hljeba najest. Dobre su nam ekipe, s tim da mislim da će Jorginho otići, nema šanse da pristane biti zadnja rupa na sviralu. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301705 Nema sanse da ce neko Kovacica izbaciti, niko njega ne moze zamijeniti, isto tako nadam se starom Kanteu.Tammy, CHO, RLC, i naravno Mount ce sigurno imati dosta mjesta i minuta kod Lamparda, takodjer i Gilmour. Barkley i Jorginho su sledeći out, makar to ja mislim Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301727 Od kojeg igraca ocekujete najvise u ovoj sezoni? Ukoliko ih zdravlje posluzi, ja biram Pulisica i Ziyecha, tim redoslijedom. PS: Za skaru znamo koga ce izabrati. To su Kai i Kepa. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301729 Ja mislim da ce Ziyech dominirati, poslije njega najvise ocekujem od Wernera. Prizeljkujem da Kai ima odlicnu sezonu jer mi je mnogo drag. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301730 Od kojeg igraca ocekujete najvise u ovoj sezoni? Nikako ne mogu da se odlučim. Od Wernera, Ziyecha, Havertza, Chilwella i Silve očekujem da formu iz svojih starih klubova prenesu kod nas. Od Kantea, Loftus-Cheeka, Hudson-Odoija i Pulišića očekujem da se prestanu povrijeđivati i da igraju kako najbolje znaju. Od Kovačića, Jamesa, Mounta i Abrahama da nastave napredovati u karijeri. Od Christensena, Emersona i Batshuayia očekujem da napuste klub. Od Rudigera, Jorginha i Kepe očekujem da se poprave. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301737 Ja mislim da ce Ziyech dominirati, poslije njega najvise ocekujem od Wernera. Prizeljkujem da Kai ima odlicnu sezonu jer mi je mnogo drag. I meni je Ziyech bas drag, generalno i Kai ima dragu facu, volio bih da opravda ovoliki novac. Ipak mislim da je Pulisic nas najbolji i najtalentovaniji igrac kada je zdrav. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301740 Mozete mislit kako ce pulisic dominirat il kako bi sad hazard dominirao, kad ga nece moc vise udvajat protivnici. Ne mozes poslat vise igraca na pulu a ovamo sam werner, havertz il ziyech. Oj hljebeeee jedva cekam. Ja samo znam, ako nam niti jedan igrac ne flopa. Mozemo pucat visoko vec ove sezone. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301743 Mislim da dolaskom Ziyecha, Wernera, Havertza te naravno odlaskom Williana rješavamo problem koji se zove stvaranje prilika, te postizanje golova (punjenje) bunker ekipa Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301747 Mislim da dolaskom Ziyecha, Wernera, Havertza te naravno odlaskom Williana rješavamo problem koji se zove stvaranje prilika, te postizanje golova (punjenje) bunker ekipa Nije bas sve tako jednostavno. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301748 Najviše očekujem od Wernera koji je ipak doveden kao već gotov i izgrađen igrač. Ista stvar i Chilwella. Također očekujem puno i od Pulišića, ako ga zadravlje posluži vjerujem da je spreman da odigra cijelu sezonu na top razini. On i Werner bi trebali bit nosioci ekipe. Ziyech se isto nadam da neće flopnit. Iman osjećaj da bi mogao bit pun pogodak. Od Mounta isto očekujem da bude važan kotačić i da unatoč pojačanjima će imat svoje mjesto u ekipi. Za Kovačića se nadam da će nastaviti gdje je stao. Od Kaia očekujem da će već ove sezone pokazat dosta toga, ali pravu eksploziju očekujem tek za sezonu dvije. Od Reecea očekujem da ćemo ove sezone saznat jeli dogoračno riješenje na desnom beku ili i tu moramo kupovat. Nadam se da će uspjet. Od Silve (uz pomoć Chilwella) očekujem da koliko toliko podigne obranu da nam zbog nje previše rezultati ne pate... Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301749 Nisu protivnički treneri toliki taktičari da mogu zaustaviti četvorku Werner,Ziyech,Pulisic i Kai. Ukoliko ne bude flopova nekih značajnijih trebali bi biti osigurani prema naprijed. Tu su i Giroud i Tammy ako bi trebao neki jak klasični špic. Što se tiče odbrane puno zavisi od Silve,ako bude mogao da izdrži sezonu bez povreda i na pristojnom nivou očekujem da se borimo za titulu do samog kraja. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301846 Ev ugleda anketu na twitteru pa da vas upitam sta mislite. Kad su svi zdravi koga bi vi stavili za izvodjaca penala? Kai? Werner? Zijo? Pulisic? Mount?? Il neko deseti Ja bi prepustio Werneru, nas napadac, pa da i statistiku malo nabije. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301848 Jorgihno S obzirom da se on neće naigrat, logično je krenit s Wernerom pa ako se pokaže da ne zna pucat onda minjat Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.