20. juni 2020.6 god. comment_294721 Neki ocigledno misle da ima 10 tekmi, pa ne smijemo imati vise normalnih igraca, pa treba neki Pedro da usere sa klupe. Polahko, treba Werner, treba Havertz, treba Benrahma, treba igraca koji ce ako ne budu dobri, zamjenjeni sa normalnih ljudima kao sto su Ziyech, Pulisic, CHO itd. Prijavi
20. juni 2020.6 god. comment_294722 Ma jašta, bolje da imaš viška nego da imaš jedno dobro krilo i jednu lošu zamjenu. Prijavi
20. juni 2020.6 god. comment_294723 Dosta po 2 igrača na svakoj poziciji, ni City nema više od toga. Naravno, dva kako kažete "normalna". Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294740 Odigrao jako dobro protiv Tottenhama u Ligi Prvaka, od tada mu se gubi svaki trag. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294747 a gdi je onaj Ampadu, zar niste njega hvalii? pitaj ove nase genijalce gdje su ga poslali, i jos ostavili i dalje na posudbi Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294749 pitaj ove nase genijalce gdje su ga poslali, i jos ostavili i dalje na posudbi Mozda je on privolio Wernera da odabere Chelsea. Mozda mu je to bio primarni zadatak Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294751 Jest, a Drinkwatera smo poslali u Burnley da nam dovede Tarkowskog i pošto nije uspio prebacili smo ga u Aston Villu da barem Mingsa dobijemo. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294752 Jest, a Drinkwatera smo poslali u Burnley da nam dovede Tarkowskog i pošto nije uspio prebacili smo ga u Aston Villu da barem Mingsa dobijemo. Njega smo poslali da istuce par nestasnih navijaca Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294761 Ampadu ne igra uopste, jos im se od povrede oporavio onaj madjar, kapiten. Mislim da je i Ampa trenutno povrijedjen. U glavnom posudba koja je bila ogromni fail Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295540 Potencijalno naš napad iduće sezone Ziyech Havertz Pulisic Werner Kako vam se čini, meni ovo izgleda top na papiru, dugo nisam bio ovako uzbuđen oko chelseaja. Bar na papiru ovo je u samom vrhu lige sa cityjem i liverpoolom Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295548 Djeluje odlicno plus Tammy, Mount, CHO... To je to, sirina, kvalitet, konkurencija DAJ KAIAAAAAAAA Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295551 Hahahha i onda Alonso Rudiger Christensen i Azpi odbrana. Taj napad je brutalan. Samo moramo i odbranu oporavit, MORAMO. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295555 Napad u rangu Citya i Liverpoola, odbrana u rangu Arsenala Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295584 Arsenal ima najveću širinu u odbrani: Mustafi, Luiz, Sokratis, Holding, Pablo Mari, Saliba, Mavropanos, Chambers. Svi podjednako loši trenutno i svi će izgleda ostati. Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295690 Jel ima negdje neki clanak ili yt video sa objasnjenjem kakvu taktiku lampard gura sa ovim timom. meni nista nije jasno. prate li se statistikeza klubove koliko igraci u prosjeku vracaju lopte nazad ko mi kad su pred 16tercom? Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295702 Jel ima negdje neki clanak ili yt video sa objasnjenjem kakvu taktiku lampard gura sa ovim timom. meni nista nije jasno. prate li se statistikeza klubove koliko igraci u prosjeku vracaju lopte nazad ko mi kad su pred 16tercom?ukoliko su pred 16ercom zajedno sa 11 igraca protivnickog tima i treba da je vrate cisto da malo izvuku protivnika vaniTako je i City protiv nas radio dodju do 16 na dobro postavljenu odbranu, onda ako ne mogu nista lopta ide nazad i onda Mahrez pokenja Alonsa Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296120 Evo kako bi to možda moglo izgledati sledeće sezone, mogućih startnih 11. Kako ovaj napad silno izgleda jebem ti, a ni klupa nije za baciti. Abraham, Giroud, Hudson-Odoi, Mount, Gilmour, Barkley, Azpilicueta, Tomori. Jako dobar tim, mada doduše malčice sam bio nerealan znam ja da će neko od ovih bolida Williana, Christiansena, Rudigera to morati posrati ali eto Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296123 Dobro izgleda, mislim samo kako će Lampard u većini utakmice preferirat dvije 8ice kao što sada igra, što znači da je mount isto unutra Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296125 Dobro izgleda, mislim samo kako će Lampard u većini utakmice preferirat dvije 8ice kao što sada igra, što znači da je mount isto unutra Volio bih i ja da nekako uglavi Mounta, to bi moglo pogotovo protiv ekipa koje igraju bunker Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296127 Kune ova postava na papiru izgleda prejebeno dobro. Uff kaf bi ovako na kraju i bilo. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296129 Ta postava me podseca na onu postavu koju smo mislili da cemo imati 2013. godine pod Murinjom sa Matom, Oscarom, KDB-om, Hazardom i Lukakuom... :( Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296131 Ta postava me podseca na onu postavu koju smo mislili da cemo imati 2013. godine pod Murinjom sa Matom, Oscarom, KDB-om, Hazardom i Lukakuom... :( Mada je i Jose uvijek bio poznat po tome kako dobro gura mlade igrače :D Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296132 Dobro izgleda, mislim samo kako će Lampard u većini utakmice preferirat dvije 8ice kao što sada igra, što znači da je mount isto unutra Kako 70+ miliona za Haverca, koji nije 8ica, a igrace sa dve osmice? Toliko para za igraca koji većinu meceva neće ni igrati? Traži se klasična desetka, i izgleda da će to biti bas Haverc,kome to i jeste osnovno zanimanje. Dakle ipak 4-2-3-1. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296139 Kako 70+ miliona za Haverca, koji nije 8ica, a igrace sa dve osmice? Toliko para za igraca koji većinu meceva neće ni igrati? Traži se klasična desetka, i izgleda da će to biti bas Haverc,kome to i jeste osnovno zanimanje. Dakle ipak 4-2-3-1. Kako god to izgledalo u formaciji, htio sam reći da očekujem i mounta i havertza sudeći kako lampard postavlja sada Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.