Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

pitaj ove nase genijalce gdje su ga poslali, i jos ostavili i dalje na posudbi

Mozda je on privolio Wernera da odabere Chelsea. Mozda mu je to bio primarni zadatak

Jest, a Drinkwatera smo poslali u Burnley da nam dovede Tarkowskog i pošto nije uspio prebacili smo ga u Aston Villu da barem Mingsa dobijemo.

Njega smo poslali da istuce par nestasnih navijaca
  • 2 sedmice kasnije...
Potencijalno naš napad iduće sezone

Ziyech Havertz Pulisic
Werner

Kako vam se čini, meni ovo izgleda top na papiru, dugo nisam bio ovako uzbuđen oko chelseaja. Bar na papiru ovo je u samom vrhu lige sa cityjem i liverpoolom

Jel ima negdje neki clanak ili yt video sa objasnjenjem kakvu taktiku lampard gura sa ovim timom. meni nista nije jasno.

prate li se statistikeza klubove koliko igraci u prosjeku vracaju lopte nazad ko mi kad su pred 16tercom?

Jel ima negdje neki clanak ili yt video sa objasnjenjem kakvu taktiku lampard gura sa ovim timom. meni nista nije jasno.

prate li se statistikeza klubove koliko igraci u prosjeku vracaju lopte nazad ko mi kad su pred 16tercom?

ukoliko su pred 16ercom zajedno sa 11 igraca protivnickog tima i treba da je vrate cisto da malo izvuku protivnika vani
Tako je i City protiv nas radio dodju do 16 na dobro postavljenu odbranu, onda ako ne mogu nista lopta ide nazad i onda Mahrez pokenja Alonsa

lineup.png

Evo kako bi to možda moglo izgledati sledeće sezone, mogućih startnih 11.

Kako ovaj napad silno izgleda jebem ti, a ni klupa nije za baciti. Abraham, Giroud, Hudson-Odoi, Mount, Gilmour, Barkley, Azpilicueta, Tomori.

Jako dobar tim, mada doduše malčice sam bio nerealan znam ja da će neko od ovih bolida Williana, Christiansena, Rudigera to morati posrati ali eto

Dobro izgleda, mislim samo kako će Lampard u većini utakmice preferirat dvije 8ice kao što sada igra, što znači da je mount isto unutra

Ta postava me podseca na onu postavu koju smo mislili da cemo imati 2013. godine pod Murinjom sa Matom, Oscarom, KDB-om, Hazardom i Lukakuom... :(

Dobro izgleda, mislim samo kako će Lampard u većini utakmice preferirat dvije 8ice kao što sada igra, što znači da je mount isto unutra

Kako 70+ miliona za Haverca, koji nije 8ica, a igrace sa dve osmice? Toliko para za igraca koji većinu meceva neće ni igrati?
Traži se klasična desetka, i izgleda da će to biti bas Haverc,kome to i jeste osnovno zanimanje.
Dakle ipak 4-2-3-1.

Kako 70+ miliona za Haverca, koji nije 8ica, a igrace sa dve osmice? Toliko para za igraca koji većinu meceva neće ni igrati?
Traži se klasična desetka, i izgleda da će to biti bas Haverc,kome to i jeste osnovno zanimanje.
Dakle ipak 4-2-3-1.

Kako god to izgledalo u formaciji, htio sam reći da očekujem i mounta i havertza sudeći kako lampard postavlja sada

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.