9. juli 2020.6 god. comment_296159 Willian moze samo sjediti i divit se madjionicaru iz Maroka. Havertz je igrao osmicu u Leverkusenu prosle sezone, on i Brandt, premocno izgledalo. Kod nas bi to bilo Mount i Havertz, iza ili Kova ili Kante, vjerovatno ovaj drugi. Trojka naprijed brutalna. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296183 Neovisno o snazi timova. Vise to zavisi od njihovog stila fudbala, formennasih igraca, umora, tempa, etc. Prijavi
10. juli 2020.6 god. comment_296188 Mislim na neki idealni slučaj. Igraš protiv nekog Newcastlea koji ne planira centar da ti pređe i od starta malo ofanzivnije se postaviš. A u svakom slučaju ćemo imati igrača da te glava zaboli koga bi prije ubacio. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297294 Mislim da nas dvojac u vezi mora biti Kova - Jorginho. Pocetak sezone fantasticni(kada smo realno i igrali najljepsi fudbal) , danas protiv Manchestera pojeli vezni red. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297336 Zorz Kova i Maunt su radili kao sat i to švajcarski. Onda su počele povrede, Kante se vratio, cim je Lamps počeo da mesa karte više se nisu sastavili kako treba. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297374 Dosta širine i izbora imamo u sredini, to je jako dobro, pogotovo u ovoj našoj taktici i igri. Potrebno je više dobrih igrača za rotaciju i naravno taktički u zavisnosti od protivnika. Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299239 Odlaze Willian i Pedro, dakle od klasicnih krila nam ostaju Pulisic, CHO i Ziyech uz njih poziciju mogu pokriti Mount i Werner. Na ostalim pozicijama u napadu i sredini smo solidno pokriveni, odbranu ne komentarisem. Pitanje je da li nam uz sve to treba za sledecu sezonu jos jedan krilni igrač? Budimo i realni prije svega, doveli smo vec 2 nova igraca koja ce igrati u lrvih 11 tu je i Havertz dakle 3 Uz to ocekujemo stopera i beka plus se prica o tome da ce nas Kepa napustiti. Da li je realno i moguce dovesti preko 6 igraca za jedan prelazni rok i da li je to dobro za ekipu, moze li se to uigrati kako treba? Cak i na igrici kada je dobra simulacija kao sto je FM nije moguce odjednom tako nagomilati igrace ubaciti ih i da odmah igraju savrseno, nekako me zbog toga strah da bi recimo mogli ostati bez novog stopera ili golmana (kojeg mnogi zele, ne ja licno) Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299241 Mislim da nije nužno, solidno smo pokriveni (iako su Pulišićeva i Odoijeva potencijalna staklenlost realan rizik), ali ako se može dovest jeftino, netko tko neće plakat ako ne bude igrao i tko svojim visinom transfera neće ugroziti dovođenje drugih potrebnih pojačanja (ponajprije lijevi bek i stoper) onda zašto ne. Što se tiče uigranosti, mislim da to nije toliki problem, jer ionako bi doveli backupa netko tko neće puno igrat, a i svakako već dovodimo dosta igrača a zbog korone su još i pripreme kraće, tako da svakako ne možemo očekivati da će odma sve bit savršeno uigrano Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299242 Odlaze Willian i Pedro, dakle od klasicnih krila nam ostaju Pulisic, CHO i Ziyech uz njih poziciju mogu pokriti Mount i Werner. Na ostalim pozicijama u napadu i sredini smo solidno pokriveni, odbranu ne komentarisem. Pitanje je da li nam uz sve to treba za sledecu sezonu jos jedan krilni igrač? Budimo i realni prije svega, doveli smo vec 2 nova igraca koja ce igrati u lrvih 11 tu je i Havertz dakle 3 Uz to ocekujemo stopera i beka plus se prica o tome da ce nas Kepa napustiti. Da li je realno i moguce dovesti preko 6 igraca za jedan prelazni rok i da li je to dobro za ekipu, moze li se to uigrati kako treba? Cak i na igrici kada je dobra simulacija kao sto je FM nije moguce odjednom tako nagomilati igrace ubaciti ih i da odmah igraju savrseno, nekako me zbog toga strah da bi recimo mogli ostati bez novog stopera ili golmana (kojeg mnogi zele, ne ja licno) Postoje šanse da novu sezonu započnemo sa 6 novih prvotimaca(Golman, bek, stoper, Haverc, Zijeh, Verner). Realno ne mislim da bi to predstavljalo veliki problem Lampardu jer on nije pokazao da želi da uigrava neki specifičan sistem igre(Klop, Pep... ) Naravno to je možda bilo i sticajem okolnosti, zabrana transfera, povrede... Ukoliko ima neku ideju kako bi njegov tim trebalo da igra, u sta čisto sumnjam(stajanje pored klupe i vikanje "wide, wide" se ne računa), mozda je i dobro da odmah ima na raspolaganju sve igrače koje želi da sto pre počne sa procesom stvaranja sistema. Uostalom videćemo šta će se desiti. Uprkos ulasku u top4 mnogim stvarima nisam zadovoljan. Branjenje prekida je jedna od njih. Postoje timovi, Barsa recimo, koja kvalitetnog stopera posle Pujola nema a visokih igraca imaju taman koliko da sastave dvojni blok, i tako svake godine se mnogo manje muči sa odbranom od prekida od nas. Siti takođe, ima još primera siguran sam. Ali ljudi imaju sistem rada ba treninzima, ljude zadužene za takve stvari, ne prepuštaju ništa slučaju i taj segment im je na mnogo višem nivou od naseg. Lampard je nedavno dao intervju za Gol, mislim posle poraza od Vest Hema, je svestan problema ali da u njegovo igračko vreme u klubu nisu toliko obraćali pažnju na to jer su imali uvek iskusne, visoke i snažne igrace. Naravno Teri, Bane, Drogba i ostali... Tada je i najavio da ce mozda probati da dovedu novog stopera ali utisak teksta je da on nema pojma kako da reši to sve. Šteta pa sad ne mogu da nadjem. Onda kretnja bez lopte i igra pod presingom; Postajemo apsolutno bespomoćni kada nam protivnik približi linije i zaigra na presing. U takvoj situaciji rešenje je nazad do stopera, golmana i visoka lopta na beka. I to je toliko postalo očigledno i pročitano da nam svaka iole respektabilna ekipa pravi probleme. Igrači su nam previše rastrkani po terenu, nema sinhronizovanih kretnji, nema trouglova. Iznošenje lopte ka napred nam je umesto bolje postalo znatno lošije kako je sezona odmicala. Kreiranje sansi iz pozicionog napada. Staticnost naših igraca, loše napadanje prostora, večito carinjenje lopte i usporavanje napada. Kada protivnik stane u blok vrlo teško nalazimo rešenje jer se lopta oko odbrane kreće previše sporo. Nema brze razmene pasova, nema duplih pasova, fali kreacije na malom prostoru. Napadi se svode na beskrajno, besmisleno i besciljno šetanje lopte sa boka na bok, pa ako krila nešto naprave individualno ili kojim slučajem prodje neki centarsut. To su tri najveća problema u igri Celsija. Ove sezone je to bilo uslovljeno limitiranim igrackim kadrom, ali sada ce redovi biti popunjeni, već su dovedeni kvalitetni igraci, sigurno će još neko doći. Više izgovora neće biti. Ni za lošu igru ni za rezultate. Od Lamparda očekujem da detaljno analizira i da uradi sve što je u njegovoj moći da ispravi gore navedene probleme. Ako ne može sam neka klub dovede odgovarajuce trenersko osoblje kao podršku. Dovodjenje igraca samo po sebi ne garantuje uspeh, ili je on kratkotrajan. Za ostvarivanje kvalitetnih rezultata u kontinentu je potreban jasno definisan sistem rada. Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299255 Evo na početku ove sezone koja za nas završava večeras smo imali dosta novih igrača. Koliko god da su neki od njih godinama u klubu, ipak su za prvi tim novi. Abraham, Mount, Zouma, Tomori, Pulišić i James su bili novi igrači, pa je konkretno Abraham uigranije izgledao na početku sezone nego na kraju. Sad će situacija biti nešto drugačija, jer će se ponovo moći kupovati i kad sezona krene. Liga počinje 12. septembra, a prelazni rok završava 5. oktobra. Zbog toga će neka pojačanja koja budemo doveli postepeno ulaziti u prvu postavu jer će se kasno priključiti. Dobar posao smo napravili sa Ziyechom i Wernerom koji su već tu. Oni bi trebali imati dovoljno vremena da se naviknu na saigrače i trenere. Problem je što se Havertz razvlači i što imam osjećaj da taj transfer koči ostale. Kao da neće ozbiljnije da pregovaraju sa drugim igračima dok se on ne riješi. Po meni ni 5, ni 6, ni 7 novih igrača ne bi bio problem u situaciji u kojoj se nalazimo. Bolje slabije uigran Gimenez/Tarkowski/Koulibaly (nebitno ko) nego uigrani Rudiger i Christensen. Bolje slabije uigrani Chilwell/Reguilon/Gosens (nebitno ko) nego uigrani Alonso i Emerson. Kao što sam govorio pred početak ove sezone. Novi su igrači i podmlađen je tim, trebat će im vremena da se uigraju. Ne bi me pogodili nešto lošiji rezultati na početku, jer znam da to nije (kao što je neko rekao) igrica pa da dovedeš najbolje igrače i svi odmah mogu igrati na maksimumu. Odlaze Willian i Pedro, dakle od klasicnih krila nam ostaju Pulisic, CHO i Ziyech uz njih poziciju mogu pokriti Mount i Werner. Na ostalim pozicijama u napadu i sredini smo solidno pokriveni, odbranu ne komentarisem. Pitanje je da li nam uz sve to treba za sledecu sezonu jos jedan krilni igrač? Što se tiče ovog tvog pitanja. Ja uvijek volim da su mi sve pozicije poduplane. Werner i Mount nisu krila, ali mogu poslužiti kao krila u nekim situacijama. Drago mi je što mogu da pokriju više pozicija, ali bih doveo još jedno krilo, pa ako budemo imali 2 povrijeđena krila da tek u toj situaciji guramo Mounta, Wernera ili nekog trećeg tamo. Kao što npr. James može igrati veznog, a ja bi ga stavio tamo samo kada ne bih imao drugog izbora. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299656 Kepa, James, Rice, Tomori, Reguilon, Kante, Kovacic, Havertz, Ziyech, Pulisic, Werner. Može i Gimenez umjesto Ricea. Mislim da bi prosjek godina bio negdje 24 haha Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299660 Preko 30 imaju samo Giroud i Caballero koji nisu ključni igrači i Azpilicueta koji će uskoro da napuni 31. Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300135 Pulisic Werner Ziyech Kovacic Havertz Kante Chilwell Rudiger Zouma James Rezerve Cabalero Alonso Azpilicueta Tomori Christensen Barkley, Jorginho, Mount, Loftus Cheek Odoi Abraham, Giroud Otprilike nas sastav za slj sezonu. Imamo samo jedno krilo na klupi. Sto vjerovatno znaci da cemo cesto gledat Mounta pa mozda I Wernera na krilu. Onako, na prvi pogled izgleda fin sastav, al da je tu kakvog stopera utrpat a jednog se rijesit. Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300140 Bit će tu još novih igrača, prelazni rok traje do oktobra. Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300160 Mislim da ti u prvih 11 fali golman ili mislis da nam ne treba pored ovskvog malada Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300685 "Trenutno": Kepa (Caballero) James (Azpilicueta) Silva (Rudiger) Zouma (Christensen, Tomori) Chilwell (Alonso) Kante (Jorginho, GIlmour) Kovačić (RLC, Barkley) Havertz (Mount) Ziyech Pulišić (Hudson-Odoi) Werner (Abraham, Giroud) Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300686 Na papiru kako to meni dobro djeluje, samo da Lampard to posloži i na terenu. Baš bi trebali biti show atraktivni za gledatiKad pogledaš i klupu, veliku širinu uz to imamo Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300694 San bi bio: Bulka Reece - Christensen - Silva - Chilwell Mateo - Kante Ziyech - Havertz - Pjulisik Abraham :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.