Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Pa zar Ziyech taj koji će igrati iza napadaca

A Lampardovo ljubimce Maunt? :D
Zavisi od formacije naravno, ali pozicija iza špica je njegova sve dok može da hoda. Zijeha ce preseliti na desno krilo.
  • Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Werner ako dodje ja ga ocekujem u ulozi Anelke birvaktile, neki poluspic, polukrilo sa defanzivnim zadacima.

Bice Lamps na slatkim mukama. Ono sto je najbitnije od iduce sezone je da Kante zaigra ponovo tamo gdje je najbolji i onda cemo gledati pravu igru.
Evo neka moja pretpostavka kako bi to moglo izgledati

Kepa
James Rudiger Tomori Chilwell/tagliafico
Kante Kovacic
Mount
Ziyech Werner
Tammy

S tim da werner naravno ubada u napad, nešto više kao 4 2 2 2, sa mountom i ziyechom. Bit će zanimljivo gledati kad vidiš da na klupi imamo još pulisica, cho, rlc...
Bilo bi fino kada bi nekog stopera još mogli da ga uparimo sa Rudigerom, nekog kvalitetnog koji je dobar s loptom, pošto igramo takvu igru

Werner na špica umjesto Abrahama, a sa strane Pulišić. Mount napolje unutra RLC.

Sumnjam, nije to wernerova pozicija baš, pogotovo ako sam igra špic
Da jer tako najbolje dolazi do izažaja njegova brzina i dolazak iz drugog plana, tj pronalaženje prostora koji napada.
Stalno traži taj prostor za utrčavanje, ima jako ubrzanje, i stalno je na rubu zaleđa.
Koliko samo moćno izgleda zamisao Pulisic-Zijeh-Sanco-Verner.
I trka i brzina i dribling i pas i sut i završnica i sve.
Pa to kad krene da menja pozicije nema odbrane koja to moze da pohvata.
Iza njih Kova i Kante kao dve radilice a sa strane dva rasna trkaca Cilvel i Dzejms. Jači gengenpresing od Liverpula.
Dobro zvuči na papiru stvarno, puno kreacije, brzine, bit će fino gledati.
Ono što fali su nekakve fizikalije i zato iza njih vidim kantea i kovacica kao sto si rekao jer imaju potrebnu trku.
Jedino tammy umjesto sancha, nema smisla trpat napad sada, bolje da obranu sredimo.
Ako poslije LB ostane novca, tj nešto bi trebali i prodati, stoper bi trebao biti prioritet da uparimo nekog sa rudigerom, netko tko ima pass jer je važno za lampardovu ideju igre

Ja vam kažem, ako se RLC uspije vratiti kako treba, ubio se za ovakve ekipe, jer će baš dodati ono što fali. Sad ne znam koga u tandem sa Wernerom, jer ovaj drugi dio sezone Giroud je bio bolji od Abrahama.

Ja vam kažem, ako se RLC uspije vratiti kako treba, ubio se za ovakve ekipe, jer će baš dodati ono što fali. Sad ne znam koga u tandem sa Wernerom, jer ovaj drugi dio sezone Giroud je bio bolji od Abrahama.

Baš sam danas na internetu negdje vidio neke varijante sastava za sljedeću sezonu. Jedna od kombinacija je Giroud i Werner u napadu. Nisu mu bezveze produžili ugovor.

Pa Giroud jeste opao, ali kad bi se mogao razigrati bio bi ubica. Treba jedan fizički jak igrač, iskusan i sa osjećajem. Naravno ne mislim da to bude glavna solucija, ali eto može poslužiti. Isto tako i Abraham može biti ubitačan ako se usmjeri kako treba.

Sad ne znamo za Wernera šta će biti i kako, ali lijepo je kad se može o ovome raspravljati.

Nije Werner bas tolika klasa kako mislite. Al svakako ce posluziti, nama mozda i treba takav igrac, neko ko nece biti superzvijezda nego ce se uklopiti u tim i prihvatiti konkurenciju kao izazov. Ako tako budu svi razmisljali onda imamo sanse.

Slazem se s kerom da bi povratkom Loftusa Mount mogao izletiti tu. Sve zavisi kako ce Ruben izgledati kad se vrati ali generalno je kompletniji igrac i imam dojam da bi se pored Kantea i Kovacica morao naci jedan takav razarac. Volio bih da Jorginha zamijeni iduce godine neki fizicki jaci igrac, mada ne znam ko bi to mogao biti. Tada bi sredina terena mnogo vise balansa dobila. Ne treba ipak zaboraviti da smo u odbrani uzasno propusni bili ove godine.
Nema sanse da ce izbaciti Mounta on je njegov ljubimac, Jorginho isto, izvisice Pulisic sjedice na klupi a dobar igrac.

Da, ja ipak mislim da Azpi iako u padu forme mora igrati, gdje ćeš njih same ostaviti ne zna se ko se češće gubi. Ili kupiti dobrog razvijenog štopera ili tražiti neko polu rješenje u vidu postojećih igrača.

Oni su čak pokušali provući priču da se uzima golman, a meni se više čini da je tu štoper glavna karika. Sjećam se prije par mjeseci da nisam mogao da vjerujem koliko je Rudiger u lošoj formi, koliko Zouma nema fudbalske inteligencije i slično. Uvijek smo imali bar jednog štopera svjetske klase, a sad smo spali na ovo.

• 2 sedmice kasnije...
Itekako, koju konkurenciju radimo u ekipi, bit će zanimljivo. Pogotovo u veznom redu i napadu.
Osim ako nas ozljede ne budu jebale kao uobičajeno
Ja mislim da bih ovako
Kepa
James Rudiger Tomori LB
Gilmour Kovacic
Havertz
Ziyech Werner Pulisic

Naravno LB koji već dođe, a pvo je udarna, bilo bi tu rotacije i minutaže za ostale

Sudeći transfer politici, ovo će nam biti prva:

Gilmour

Havertz Kante Kovacic Pulisic

CHO RLC Mount Ziyech

Werner Abraham

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.