19. maj 2015.11 god. comment_217822 to sto je Bale razbijao u Totenhemu to je nekad bilo... istorija. nama treba neko nov, i neko ko kosta manje od jebenih 80 miliona. Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217826 Dati 70- 80 mil za igrača koji je u katastrofalnoj formi i koji je potpuno izgubio samopouzdanje bi bilo suludo i zato sam siguran da ovaj neće kod nas i bolje da je tako, Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224749 Hajde malo da se igramo, volio bih i da ostali urade, pa da vidim da li samo ja mislim ovako sto se tice ovog prelaznog roka. Prvi sastav je tim koji ce vjerovatno biti u opticaju, a drugi je tim koji ja prizeljkujem. Drugi tim, koji bih ja volio. Da obrazlozim. Posto svi trose k'o budale i ja sam se malo igrao pa stavio Pogbu (naravno tesko ce se to desiti, ali nadam se da ce sinuti ovima nasima nesto). Otamendi umjesto Cahilla koji mi je siguran k'o kredit u svajcarcima. Willian je na krilu, ali tu bi bili jos i Pedro i Cuadrado, tako da bi se uvijek moglo rotirati, tipa Willian u sredinu kad se Fabregas odmara, a onda jedan ove dvojice desno i slicno. + Zaboravih napisati, u drugoj soluciji Oscara sam prodao. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224754 Dobro hajmo i zoumu otjerat iz kluba, a otamendi nek uleti u prvu postavu. Nidje vezePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224766 Dobro hajmo i zoumu otjerat iz kluba, a otamendi nek uleti u prvu postavu. Nidje veze Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Terry nece još dugo igrat a nemožeš Zoumu još stavit da igra velike utakmice Otamendi je potreban treba nam više opcija u odbrani pogotov što Cahill ove sezone nije igro najbolje. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224772 Ja bi to ovako: Znači uglavnom ista ekipa kao prošle godine. Mislim da već imamo vrlo dobru ekipu i ne treba nam puno promjena već samo malo više hrabrosti u igri... što se tiče pojačanja, ovo gdje su ?-ci bi trebali bit novi igrači... Mislim da nam prioritet treba bit desno krilo, i da se mene pita ja bi krenuo po jednog vrhunskog WC igrača, bez obzira koliko košta jer mislim da nam ove sezone puno više će značit jedan wc nego 3-4 solidna... što se tiče AMC-a mislim da se tu mogu i Willian i Oscar također solidno snač, naravno jedan kvalitetan igrač nebi loše doša ali znajući da smo imali Matu i odbacili ga teško da ćemo tu vidit igrača kakvog želimo... što se tiče klupe možda bi nam treba još jedan napadač (da ih imamo tri) i backup srednjak, makar ja bi za te pozicije radije dao priliku nekim mladićima, a pare štedio za jednog ali vrijednog WC igrača... Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224778 Nisam ja siguran da ce se Kejhil ove godine naigrati fudbala pored Zume kojem je prosla sezona bila privikavanje adaptacija na PL. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224793 Dobro hajmo i zoumu otjerat iz kluba, a otamendi nek uleti u prvu postavu. Nidje veze Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Ja ne znam da si ti normalan post napisao otkad si na forumu. Uvijek lupiš nesto i bez argumenata se kao bunis. Napisi kako ti je Zouma bolji od Otamendija? Ah, da, naš je igrač pa mora biti bolji. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224803 Samo sam iznio svoje misljenje. Jel potreban argument lol pusti se toga sto je chiba napisoPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224815 Samo sam iznio svoje misljenje. Jel potreban argument lol pusti se toga sto je chiba napiso Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Za svaku raspravu trebaju argumenti, inače to je spam. Kao da ne znaš napisati post sem da bude tipa "On je sranje", "Kakva ojebina", "Šta će nam on koji kurac" i slično. Ili obrazloži to što si napisao ili nastavi sa pisanjem postova koje će svi preskakati jer su napisani bez ikakvog smisla. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224834 Au jebem ti. Hvala na kratkom savjetu. Vidi da me ne preskocis, pa me i lajkuj kad napisem. Al dovest otamendija i sutnut cahilla, a zoumi izvalit karinu u oci je krajnje neozbiljnoPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224837 I ja vise volim Cahilla i Zoumu, ali emocije na stranu, Otamendi je trenutno bolji stoper od njih, a nama to treba. Imace i Zouma svoje prilike. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224838 Zumi treba mentor, neko ko će ga voditi i usmeravati, od koga će se učiti fudbalu. Teriju godine ne dozvoljavaju da to bude on, a Kejhil se baš ne ističe liderskim sposobnostima. Primer: Varan pored Ramosa često izgleda kao amater, jer ovaj iako 100 godina igra fudbal nema taj mentalni kvalitet da prenese znanje i pomogne mlađem kolegi da razvije talenat. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224862 Pa nije mi jasno kako neki očekuju da Zouma i Terry iznesu cijelu ovu sezonu. Pogotovo Terry, OK., Cahill je tu. Al Otamendi je za klasu bolji od Cahilla i Zoume, i naravno da će Zouma ove sezone dobivati više minuta ali očekivati da će nam on biti glavna obrambena uzdanica je ipak malo previše. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224877 Prosle sezone smo svi vidjeli ko je Zouma i sta sve moze. Ne bi me cudilo da Zoumita uleti ispred Cahilla, ali tesko, Cahill je velika radilica, igraci tipa njega i azpia najbolje prolaze kod Moua. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224906 Sve mogu shvatiti ali da netko tvrdi da je Cahill bolji od Zoume nije normalno. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224943 jbg kod murinja kejhil ima prednost. znaci mou nije normalan? Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224957 Za štopera treba dovesti ili nekog talentovanog igrača koji ima perspektivu tipa Stones, Varane ili onaj iz Lyona ili dovesti štopera za prvu postavu kao što je Otamendi, sredine nema. Otamendi nije igrač za klupu, ali čitam da smo mi već out iz trka za njega, United glavni favorit.. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224988 Prvo pitanje, koliko ste utakmica Valencie pogledali prošle sezone ? Pošto se već igramo sa formacijama, evo jedne, moguća je naravno ali i nije :D Nemoguća je zbog toga što ne vjerujem da će Mourinho ikada ovoliko napadački igrati, ovo je previše za njega. Drugi razlog što je nemoguće, naši očigledno nemaju muda da poduzmu nešto kada je u pitanju ovo ljeto. Kada već nemamo muda, neka to za sledeću sezonu izgleda ovako Čak bih pristao samo na Griezmanna, bez Reusa i da se Cuadradu da šansa, bolje nego da nam dođe ojebina Pedro, radije bi njemu dao pola sezone šansu nego onog šupka da gledam, za rotaciju stavio nekoga od ljudi sa posudbe Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225004 Igramo se formacije, a jedino upitno ke desno krilo :D Nazad standard, sredina ista, Hazzard naravno, Costa. Jedino mozemo pricati o amf i rw.. Amf je Willia za mene ispred Oscara, a najvise bi voleo Isca.. desno sam bez ikakve ideje, voleo bi Laca7, ali to se nece desiti.. tako da, nemam pojma. Videcemo sta ce biti sa Pedrom iako ga mnogi osporavaju kao da je panjina, mislim da nije. Nisam ni njegov ljubitelj.. ali mnogi su ga vec osudili na propast. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225006 Treba uzeti Arsenalu Ozila, znam da ga Mou ovožava a ona panjurda Venger ne zna sa njim da radi kod nas bi on bio mašinica :D Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225023 Treba uzeti Arsenalu Ozila, znam da ga Mou ovožava a ona panjurda Venger ne zna sa njim da radi kod nas bi on bio mašinica :D Ozil ima radijus kretanja od 3 kvadrata, Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225054 Jose jednom reče da je Ozil najbolja desetka na svijetu. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225055 Jose jednom reče da je Ozil najbolja desetka na svijetu. Taj je barem svasta pricao, mnogo toga nije imalo veze sa zivotom, al ajd.... Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225087 Kao da za ofanzivnu formaciju trebaju samo muda. Tako se neki ponasaju ovde. Bitno da si mudovan i ides u napad do kraja. IDEMO Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.