10. august 2013.13 god. comment_138214 Bem ti sad vidim da je Piazon otišao xD Pomješao sam haha, malo sam van zbivanja zadnjih dana. Prijavi
16. august 2013.13 god. comment_138908 evo par dana pred početak sezone, da i ja stavim po meni udarnu postavu za ovu sezonu: ili prva mi je malo drža, ali može i druga... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140875 Dolaskom Williana dodatno se povecao roster za ovu sezonu koji ce se iducih dana sigurno jos mijenjati, Mourinho je rekao da ne želi više od 22 igraca u prvom sastavu što znaci da netko mora ici. Dolazak jos jednog pojacanja u napadu najavljuje se vec duže vrijeme, nadao sam se bi to mogao biti Rooney no cini se da cemo se morati zadovoljiti i Eto-om. Ocekujem da ce zbog ove dvojice na posudbu morati Moses i Demba. Mosesa mi je vise zao od njih dvojice jer je u pripremama pokazao napredak u igri,a cini se da nece dobiti priliku za dokazivanje iako ju je zaslužio. također nebi me zacudio Obi Mikelov odlazak iz kluba ukoliko dođe dobra ponuda do kraja prijelaznog roka Na svakoj poziciji bi i uz ta 3 odlaska bili vrlo dobro pokriveni Cech Ivanovic/Apzi Terry/ Cahill DL/Kalas Cole/Bertrand Rami/Essien Lamps/Ginkel Oscar/ KDB Willian/ Mata Hazard/Schurrle Lukaku/Torres/pojacanje Mourinho je i sam rekao da ce Lampardovu minutazu ove sezone dozirati kako bi ga zadrzao sto duze svijezim , a Ginkelu po mom misljenu treba jos malo iskustva tako da me nebi zacudilo da u utakmicama protiv slabijih ekipa koje cemo napadati u sredini krenemo ovako: Rami/Essien KDB Oscar Willian/ Mata Hazard *naravno moguce je da ce igraci biti drukcije postavljeni jer ih vecina moze igrati na vise mjesta. Treba uzeti u obzir i umor igraca do kojeg mora doci tijekom sezone te moguce povrede, i bas zbog toga se meni nasa sredina terena sviđa i ne izgleda mi prenatrpana. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140883 Oscara računaš kao desno krilo, a Williana na polušpicu i nisi jedini koji to radi. Nije ni čudno što svi govore "sto će nam Willian, kad imamo Matu, Oscara..." Frajer će 100% igrati desno krilo, Hazard će biti lijevo, dok u sredini će biti borba između Mate i KDB-a. Lično očekujem da će Mou Oscara pomaknuti nazad, na Lampsovu poziciju, baš tamo gdje je igrao protiv Ville čini mi se. Dakle, to bi moglo ovako izgledati: Hazard/Schurlle Mata/KDB/Oscar Willian/Kdb Oscar/Lamps/Ginkel Rami/Essien/Ginkel Ovo meni ne izgleda prenatrpano, već baš taman, a prejako. Svi će imati zavidnu minutažu sigurno, a svi su kvalitetni igrači i to je nešto najbolje za naš Chelsea. Žao mi je Mosesa, ali svi ovi su kvalitetniji od njega (osim Nijemca, ali zna se ko je više plaćen, tako da)... Isto tako, ako Rooneya ne mogu dovesti, ne bih nikoga volio, forsirajte Lukakua i gotovo. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140914 Sve se slazem, ne znam sta imaju toliko protiv ovoga transfera, samo mislim da neko mora doci od napadaca jer ne mozemo pored Luxa imati Dembu i torresa koji su sve samo ne pouzdani tako da ja jesam za jos jednog napadaca koji ce skinuti teret sa Lukakuovih ledja. Jos Schurrle moze igrati u napadu. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140917 Naravno, u pitanju je šala britanskih novinara, koji ističu da će Žoze Murinjo na raspolaganju od sada imati 12 izuzetno kvalitetnih vezista... A šta ćemo sa Van Ginkelom?! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140920 Van Ginkel još nije materijal za prvu ekipu. De Bruyne je itekako. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140921 evo jedna formacija sa "laznom devetkom" a ta lazna 9tka bi bio Kev de Bruyne Hazard......................................Mata ......................De Bruyne............... ........................ Oscar........................ .........Lampard..............Ramires........ Cole...............JT........DL.............Bane ............Blackman........... ;) a moze i Cech Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140957 Nedaj Boze da ikad Chelsea igra s "laznom devetkom" :O bolje igrat i s losim napadacem nego bez napadaca :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140988 Nedaj Boze da ikad Chelsea igra s "laznom devetkom" :o bolje igrat i s losim napadacem nego bez napadaca :D pa prosle sezone smo i igrali bez napadaca if you know what i mean :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141010 ako se ne varam i igrali smo (bez obzira sto se Torres ne racuna kao napada), mislim da je bilo u LE,da je Hazard igrao napred :D Nas klasni napadac se povredio ili je Benitez poceo utakmicu bez Torresa,ne mogu da se setim, Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141017 ako se ne varam i igrali smo (bez obzira sto se Torres ne racuna kao napada), mislim da je bilo u LE,da je Hazard igrao napred :D Nas klasni napadac se povredio ili je Benitez poceo utakmicu bez Torresa,ne mogu da se setim, To je bilo protiv Juvea kad smo pukli 3-0, znaci kad je RDM bio na klupi. :) Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141019 ako se ne varam i igrali smo (bez obzira sto se Torres ne racuna kao napada), mislim da je bilo u LE,da je Hazard igrao napred :D Nas klasni napadac se povredio ili je Benitez poceo utakmicu bez Torresa,ne mogu da se setim, Bilo je to u Torinu - Juventus nas izjebao s 3 gola razlike, ispali iz Lige prvaka, a RDM dobio otkaz. Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143833 zanima me misljenje ostalih o cahillu... cini mi se da je jako napredovao u zadnjih pola godine... Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143834 Cahill je igracina, za male pare smo dobili za par godina stopera. Mislim da ce terry na klupu a tandem biti luiz-cahill. Borben uvijek. Samo u trku kad je nazad dosta ostavlja prostora napadacima sto je cesto znalo nas kostati. Ostalo sve na mjestu. Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143916 A možda probati i ovako: Čech Azpi Ivanović Cahill Cole David Luiz Ginkel De Bruyne Mata Schurrle Torres Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144642 oprosti al jel moguce da hazard nije u tvojoj formaciji...??? Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144646 oprosti al jel moguce da hazard nije u tvojoj formaciji...??? Zašto bi morao biti? Protiv Evertona je odigrao ko kurčina, a evo i ovo prvo poluvrijeme isto. Nije Hazard neki isus da mora biti unutra stalno, zato i imamo kvalitetnih zamjena. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144648 Zašto bi morao biti? Protiv Evertona je odigrao ko kurčina, a evo i ovo prvo poluvrijeme isto. Nije Hazard neki isus da mora biti unutra stalno, zato i imamo kvalitetnih zamjena. Istina Hazard ne briljira trenurno ali ga Schurrle sigurno ne moze zamjeniti. Jedino protiv Steaue eventualno, Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_144950 Ovako bi ja protiv Fulhama Azpilicueta treba dobiti malo minutaže jbt igro je 1 minut ukupno Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145146 Bas sam s Antom raspravljao o nasem veznom redu. Previse kombinatorike nas ubija. Chelsea mora stvoriti dvije jake vezne trice koje ce igrati zajedno pa cak i na ustrb losijih rezultatw uigravati se do sijecnja. Znaci udarna trojka: Hazard - Oscar - Mata I druga trojka: Schurrle - De Bruyne - Willian. I to ne mjesati. Nek vjezbaju, uigravaju se. Kombinatorika i nesporazumjevanje suigraca u vezi nas ubija pored toga sto nemamo normalna napadaca. Bas se vidi da nema prave komunikacije izmedju Oscara i Hazarda i da to koci i napade. Trebaju konstantno igrati ova tri i ova tri jer s ovim brojem veznih nema nam druge. Sto se tice dva zadnja vezna tu uvijek mogu svoje obaviti Ginkel Lamps Ramires i Mikel (Essiena vise i ne racunam). A sto se napada tice nek drvo postave ionako je svejedno bilo ga il ne bilo kad gola u pet kola nijedan od njih trojice nije u stanjz postici. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145157 Hazard - Oscar - Mata Hvala bogu pa Mourinho nije lud da stavi Mazacar u napadačku liniju prve postave. Ta PES postava baš i nije dobro prošla prošle sezone u najzahtjevnijoj ligi svijeta. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145163 Ja bih ovo najradije voleo videti! ----------------------------------------- DMF Oscar Willian(KDB)--Mata--Hazard 1/3 panjeva koje imamo na raspolaganju! e sad ko se bolje pokaze Willian ili KDB igro bi na desnom krilu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.