7. juni 2013.13 god. comment_127957 Ovako nekako na brzinu sam sve nabacao ali kontate svi šta želim, pokušao bih sa Ramizom i KDB-om mada strahujem da su preslabi za PL, ovo krilo me jebe ne znam šta činiti milion kombinacija nije čovjek pametan to nek tata Mou riješi ipak ja kao običan smrtnik to ne mogu(mogu ali zajebo bi se ) Špic kao što je tata rekao nek igra ko zasluži... :sal: Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127974 @Aguero, nije lose ali pre ofenzivna, treba jedan dobar zadnji vezni , npr Mikel , a da se Ramiz i KDB rotiraju ... i u vrhu Lukaku, ako ne kupimo nekog drugog špica . I desno, moja zelja - Hulk :D Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127980 IN: Bony, Hulk (ili bilo koje drugo deso krilo), Gundogana kao zadnjeg veznog, ali samo on dolazi u obzir od zadnjih veznih OUT: Torres, Benayoun, Hilario, Turnbul, Marin, Van Anholt, Kakuta, Hutchinson, Fereira, Malouda. LOAN: Ake (zbog prenatrpanosti na poziciji zadnjeg veznog bolje na posudbu jos ovu sezonu i to mozda sa Loftus-Cheekom) ODBRANA: Luiz, Bane, Cahill, Terry, Bruma, Cole, Azpilicueta, Bertrand. VEZNI RED: Zadnji vezni: Romeu, Essien, Mikel, Gundogan, Centralni vezni: Lampard, KDB, Ramires, McEachran. Ofanzivni vezni i krila: Mata,Piazon, Hazard, Oscar, Moses, Hulk, KDB (dobar za backup ako neigra Centralnog veznog) NAPAD: Lukaku, Bony, Ba, Torres (svi bi voleli da ode, ali neverujem da ide) Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127981 Vrlo lako ovako može izgledati postava sledeće sezone, mada ja ne bi Hulka volio vidjeti a i radije bi umjesto Cavania gledao Lukakua ili Dembu u napadu, ali ako se realno gleda i po onome šta se piše u medijima (skysports prventveno gledam), postava bi mogla biti ovakva. U ovom slučaju Torres ide (http://images5.fanpop.com/image/photos/25000000/Child-is-praying-for-God-god-the-creator-25046246-200-249.jpg) ali će Lukaku imati manju minutažu svejedno. Oscar, Mikel i Gancmireš ispadaju iz prvih 11, bog zna šta će biti sa Kevinom De Bruyne.. Jedino da neko od njih uskoči umjesto Luiza ili Lamparda. Moses se neće naigrati ni u kupovima. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127985 @Aguero, nije lose ali pre ofenzivna, treba jedan dobar zadnji vezni , npr Mikel , a da se Ramiz i KDB rotiraju ... i u vrhu Lukaku, ako ne kupimo nekog drugog špica . I desno, moja zelja - Hulk :D A zato sam i napisao da ne bi mogli ići u Engleskoj nema razbijača Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127996 _____________________Torres(sa rukavicama)__________________ _____Torres_________Torres________Torres_______Torres_______ _________________Torres_______________Torres_______________ ______Torres_______________Torres__________Torres___________ _________________________Torres(c)__________________________ Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127999 _____________________Torres(sa rukavicama)__________________ _____Torres_________Torres________Torres_______Torres_______ _________________Torres_______________Torres_______________ ______Torres_______________Torres__________Torres___________ _________________________Torres(c)__________________________ Ja bi 'pak probao sa 4-3-3 Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129448 Obrana: Azpilicueta, K. Walker, Terry, Ivanovic, Cahill, Varane, A. Cole, L. Shaw Vezni red: Lampard, Gundogan, Ramires, Essien Ofenzivni vezni red: Mata, Hazard, Rooney, Schurrle, Oscar, De Bruyne Napad: Cavani, Lukaku Romeu, Ake, Piazon, McEachran, Wallace vidjeti ako nemaju mjesta u prvom timu posudba, iako bi ostavio najmanje dvojicu ili trojicu. I rijesiti pitanje drugog golmana. Ostalo sve prodati. Ne znam sto je sa Kalasom, Omeruom, Brumom. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129499 Golmani : Cech,ADAN,Blackman Odbrana : Cole,Bertrand,Luiz, Terry (C) ,Cahill,Christiansen,Ivanović,Azpilicueta Zadnji / Centralni vezni : GUNDOGAN,Ramires,VAN GINKEL,Ake Krila / Ofanzivni vezni : Hazard,Mata,SCHURRLE,Oscar,De Bruyne,Lucas Piazon Špic : CAVANI,Torres,Feruz Evo rostera koji bi ja želio da bude. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129557 Golmani : Cech,ADAN,Blackman Odbrana : Cole,Bertrand,Luiz, Terry (C) ,Cahill,Christiansen,Ivanović,Azpilicueta Zadnji / Centralni vezni : GUNDOGAN,Ramires,VAN GINKEL,Ake Krila / Ofanzivni vezni : Hazard,Mata,SCHURRLE,Oscar,De Bruyne,Lucas Piazon Špic : CAVANI,Torres,Feruz Evo rostera koji bi ja želio da bude. Lampard??... sto se tice ovog Gundogana njega nebi htio, i Sahin je u Borussiji bio super pa propao, Piazona na posudbu u EPL nek skuplja iskustvo, Freuza kod Zole :D , o Van Ginkelu nemam posebno misljenje kad ga nisam ni gledao. meni se vise sviđa ovako Golmani : Cech,Mark Schwarzer,Blackman Odbrana : Cole,Bertrand, Luiz, Terry (C) ,Cahill,Christiansen,Ivanović,Azpilicueta Zadnji / Centralni vezni : Lamard, De Bruyne ,Ramires, Obi Mikel, Essien Krila / Ofanzivni vezni : Hazard ,Mata ,Schurrle ,Oscar Špic : CAVANI ,Lukaku, Ba Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129805 Samo razlog zbog kojeg je Mata lijevo a Eden desno ? Nasao covek dlaku u jajetu :D Evo, da se strucno izvadim: Eden bolje sutira levom nego Mata desnom, a Mata mnooooogo bolje centrira levom nogom od Edena. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129808 Nasao covek dlaku u jajetu :D Evo, da se strucno izvadim: Eden bolje sutira levom nego Mata desnom, a Mata mnooooogo bolje centrira levom nogom od Edena. Eden puno , puno bolji na desnom krilu nego na lijevom . Mata je par puta ove sezone i igrao lijevo krilo , ali i u Valenciji je igrao cesto lijevo krilo . Samo zamijenis njih 2 i umjesto Matica Mikel i ja zadovoljan :D Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129812 8-> :hljeb: prika nevElja ti Eden desno, ubio se za lijevo krilo .. a postava je jako dobra, posebno radi Luksa :D Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129813 Ne sviđa mi se što nema Lamparda, al to donekle razumijem, jer ipak stari i naravno pada, ali što ne Ramiresa to ne mogu shvatit Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129824 Joj da su pametni nasi i ostavili Matica u pm tj. poslali na posudbu ako nista. Kako bi nam legao jbt. On i De Bruyne kao CM/DM. :o yebat ga sad. sramota bi me bilo kad bi iskesirali nasi velik novac za njega Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129835 Ma ne mozes ni iskombinovati nikakvu ekipu da ti ne bude krivo sto je neko na klupi. U ovom slucaju ramires. DOk ce luiz igrati 99%. Neko oscara ne uvrsti, neko kdb-a. Bit ce zanimljivo svegam' =D Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129838 Ma ne mozes ni iskombinovati nikakvu ekipu da ti ne bude krivo sto je neko na klupi. U ovom slucaju ramires. DOk ce luiz igrati 99%. Neko oscara ne uvrsti, neko kdb-a. Bit ce zanimljivo svegam' =D A dobro mora bit i dobrih igrača na klupi ima puno utakmica, za Luiza me malo manje čudi ali za Ramiza... Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130172 DOk ce luiz igrati 99%. Ocemo neku opkladicu da Luiz nece nakupiti 20 startova do kraja sezone(PL) :-? Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130176 Ocemo neku opkladicu da Luiz nece nakupiti 20 startova do kraja sezone(PL) :-? Ma moze :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.