Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

_________Čech

Ivanović-Cahill-Terry-Azpilicueta

___Ramires_____Matić_______

Mata______Oscar_____Hazard

_________Torres____________

Sa tim da Mata i Hazard menjaju strane u toku utakmice, prva izmena Šurle

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Sad kad je Necika tu, moze se opiciti i neka 4 1 4 1 formacija cisto da se isproba. Voli Nemanja tako sam da igra ispred odbrane. 

slomi se trazeci ovu temu, zamal nisam otvorio tamo u prvom timu, al reko mora postojat nemoguce :D eh evo moje neko misljenje

GK - CECH - Schwarzer

DR - IVANOVIC - Azpilicueta

DL - SHAW? - A. Cole/Azpilicueta

DC - CAHILL - TERRY/Luiz - Zouma

MC - RAMIRES - LAMPARD/Matic - Mikel - Luiz - Essien

AMR - WILLIAN - Salah/Schurrle/Ramires

AML - HAZARD - Schurrle

AMC - OSCAR - Willian/Lampard

ST - Torres - Demba - Eto

to je moje neko misljenje, velikim slovima su prve opcije napisane, naravno tu imam nekoliko nedoumica

1. Da li ce Shaw doci, al po meni do kraja januara dovodimo lijevog beka, sad najvise bih ja volio njega

2. Zoumu cemo valjda dovest

3. Mislim da Essien ide do kraja januara

4. Mislim da cemo Lamparda gledat ponekad na AMC poziciji il et da se izrazim ofanzivni MC, al tad bi jos bila dva MC-a uz njega

5. Za napadaca se nisam moglo odlucit ko ce bit prvi izbor, mislim da i dalje ide ta redovna rotacija

Van ginkel, Kalas, oni sa posude?

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Van ginkel, Kalas, oni sa posude?

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

ginkela nema do aprila valjda, tesko da ce dobit i koju minutu ove godine

kalas, ako zouma dodje nevjerujem da ce igrat, ma i ovako neigra :D

ovo je sad do kraja sezone sastav, po meni, sad na ljeto sta ce bit ko ce mu ga znat :D

Lew Baker je jedan od njih, Boga bi mogao biti drugi.
Matic je poceo kao AMC...

A i lako se moze preci u 4-3-3....

Vidjet cemo sta nam je Jose pripremio. Imamo dobrih mladih igraca koji su najbolji u svojim ligama na tim pozicijama, mladji brat Hazard, Piazon koji je vec sazrio, tu su kao sto si napisao Boga i Baker. Jedan od njih ce valjda postati svjetska klasa.

Matic je poceo kao AMC ali je stasao kao MC i DMF.

Kad covjek malo bolje skonta, ova prodaja Mate i nije bezazlena. Mnogi su mi rekli da su ga puno platili. Uzeli smo dobru lovu, to se mora priznati.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ko će nam igrati AMC ako se nedaj Bože povrijedi Oscar?

Ako smo spali da Lamps igra AMC onda smo POPUŠILI!

dobro razumili smo protiv si toga sto je prodan isus djeljenja lopti, ali jebemu mater nista ni nije kriv Lampard, cuj spali da on igra, nemogu da vjerujem komentara

sto to Lampard nebi mogo odigrat koju tekmu na AMC? jesam li ja lud il je covjek to vec igro? cak u prvom mandatu je igro ofanzivnog MC-a, sto nije daleko od pozicije AMC-a, a kod trenera poslije murinja je igrao i na toj cistoj AMC poziciji

a da nespominjem willliana kojem je normalno igrat AMC-a

Sad kad je Mata otišao, a Torres povređen...

______Čech_________
Bane_Cahill_JT26__Azpili
___Rami___Matić______
Schurle_Oscar_Hazard
_______Ba__________

Liga Šampiona (Matić i Salah ne mogu)

______Čech_________
Bane_Cahill_JT26_Azpili
___Rami___Mikel______
Willian__Oscar__Hazard
_______Ba___________

Boldirane izmene u odnosu na Premier Ligu

Sutra protiv Stoke

___Schwarcer__
Azpili_Luiz_Terry_Cole
___Matić_Lampard__
_Schurrle_Willian_Hazard
______Eto'o___________

Ako Lampard nije povređen

Kako bi bilo lijepo dovesti Tonija Kroosa i upariti ga s Matićem da ne gledam više ove ''radilice'' Mikela i Ramiresa.

Čech

Bane --- Cahill --- Terry-DL4 --- Shaw

Kroos --- Matić 

Salah-Willian --- Oscar-Piazon --- Hazard-Schurrle

Dobar napadač

Ali nažalost jdan dvojac na zadnjoj veznoj liniji kao što bi bio npr. Kroos --- Matić je kod Mourinha nemoguća stvar.

Piazon, T.Hazard i Lukaku dominiraju, Bamforda aBd na godinu poslati u neki jaci klub.

Piazon bi mogao dobiti sansu sljedece godine u Chelseau dok ce Thorgan negdje na posudbu kao i Bamford. Lukaku je jos pod upitnikom mada bi trebao ostati a Hazarda i Torresa prodati i dovesti jos jednu zvijer u napadu.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

U prethodna dva meca se videla neverovatna razlika u igri kada su na terenu Matic - Lampard i Ramires - Mikel. 

Prvi dvojac, u kombinaciji sa Oscarom je bio potpuno dominantan na sredini terena, brzo su osvajali loptu, odlicno je cuvali i gradili napade a jos bolje razigravali saigrace napred. 

Drugi dvojac znaci brz dolazak do lopte, ali i mnogo losiju distribuciju i kreaciju od prvog. Jedino je Oscar bio odgovoran za kreiranje igre, a on ne moze sve sam, posebno kada se protivnik uglavnom brani. 

Mou je sa Maticem dobio mnogo, ali sada mora da ukapira kako da upari svoje veznjake. Ako zelimo pobedu i dominaciju na terenu, na terenu moramo imati vise igraca koji ce povezivati linije i omoguciti ostvarivanje prednosti. 

Kombinacija Mikel - Ramires moze biti korisna u Mourinhovim utakmicama "na bod", sto nije smeo biti slucaj kod prethodne. 

Pogresan izbor veznih igraca je po meni jedina greska, koja nas je na kraju i kostala pobede.

U prethodna dva meca se videla neverovatna razlika u igri kada su na terenu Matic - Lampard i Ramires - Mikel. 

Prvi dvojac, u kombinaciji sa Oscarom je bio potpuno dominantan na sredini terena, brzo su osvajali loptu, odlicno je cuvali i gradili napade a jos bolje razigravali saigrace napred. 

Drugi dvojac znaci brz dolazak do lopte, ali i mnogo losiju distribuciju i kreaciju od prvog. Jedino je Oscar bio odgovoran za kreiranje igre, a on ne moze sve sam, posebno kada se protivnik uglavnom brani. 

Mou je sa Maticem dobio mnogo, ali sada mora da ukapira kako da upari svoje veznjake. Ako zelimo pobedu i dominaciju na terenu, na terenu moramo imati vise igraca koji ce povezivati linije i omoguciti ostvarivanje prednosti. 

Kombinacija Mikel - Ramires moze biti korisna u Mourinhovim utakmicama "na bod", sto nije smeo biti slucaj kod prethodne. 

Pogresan izbor veznih igraca je po meni jedina greska, koja nas je na kraju i kostala pobede.

Ja sam isto hteo reci koja razlika u samo 3 dana,Matic i Lampard su izdominirali utakmicu,a Ramires i Mikel su je ugusili.Totalno bez ideje smo bili,a bogami ni trojac ispred vezne linije nije odusevio.

Nema se ovdje šta dodati, potpisujem sve od a do ž, ali aj ti to objasni nekima kad neće i ne žele da shvate. Matić i Lampard su daleko bolja opcija nego Mikel i Ramires, osim kad se ide isključivo na bod tj. da se ne izgubi. Matić je mlad i jak igrač, jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu, a Lampard je star i iskusan, jedan od najinteligentnijih veznjaka svih vremena. Njih dvojica s tim karakteristikama su dobitna kombinacija, što se za granare kako ih moj stari zove ne može reći u takvim lakšim utakmicama u kojima nam je imperativ pobjeda.

Odlicni danas! Dobri defanzivno a itekako i ofanzivno. Obojca mogu zadrzat loptu, krenut u driblinge.

VIdjet cemo sta ce Mou uraditi u pitanju sa Luizom.

Jebo ga led da ga hoce sut krenut ko prosle sezone :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.