15. januar 2014.12 god. comment_157860 _________Čech Ivanović-Cahill-Terry-Azpilicueta ___Ramires_____Matić_______ __________________________ Mata______Oscar_____Hazard _________Torres____________ Sa tim da Mata i Hazard menjaju strane u toku utakmice, prva izmena Šurle Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157872 Sad kad je Necika tu, moze se opiciti i neka 4 1 4 1 formacija cisto da se isproba. Voli Nemanja tako sam da igra ispred odbrane. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159471 slomi se trazeci ovu temu, zamal nisam otvorio tamo u prvom timu, al reko mora postojat nemoguce :D eh evo moje neko misljenje GK - CECH - Schwarzer DR - IVANOVIC - Azpilicueta DL - SHAW? - A. Cole/Azpilicueta DC - CAHILL - TERRY/Luiz - Zouma MC - RAMIRES - LAMPARD/Matic - Mikel - Luiz - Essien AMR - WILLIAN - Salah/Schurrle/Ramires AML - HAZARD - Schurrle AMC - OSCAR - Willian/Lampard ST - Torres - Demba - Eto to je moje neko misljenje, velikim slovima su prve opcije napisane, naravno tu imam nekoliko nedoumica 1. Da li ce Shaw doci, al po meni do kraja januara dovodimo lijevog beka, sad najvise bih ja volio njega 2. Zoumu cemo valjda dovest 3. Mislim da Essien ide do kraja januara 4. Mislim da cemo Lamparda gledat ponekad na AMC poziciji il et da se izrazim ofanzivni MC, al tad bi jos bila dva MC-a uz njega 5. Za napadaca se nisam moglo odlucit ko ce bit prvi izbor, mislim da i dalje ide ta redovna rotacija Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159474 Van ginkel, Kalas, oni sa posude? ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159493 Van ginkel, Kalas, oni sa posude? ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока ginkela nema do aprila valjda, tesko da ce dobit i koju minutu ove godine kalas, ako zouma dodje nevjerujem da ce igrat, ma i ovako neigra :D ovo je sad do kraja sezone sastav, po meni, sad na ljeto sta ce bit ko ce mu ga znat :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159540 Dovesti Zoumu ima ljepšu frizuru od Kalasa koga odma treba prodati jer je kurac od igrača dokazao je to u silnoj minutaži koju je dobio, Zouma Bog ! Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159877 Ko će nam igrati AMC ako se nedaj Bože povrijedi Oscar? Ako smo spali da Lamps igra AMC onda smo POPUŠILI! Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159886 Mourinho: "So at least two academy players. It’s the way we’re going to do it now, opening the door to them." #CFC (Telegraph) Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159892 Lew Baker je jedan od njih, Boga bi mogao biti drugi. Matic je poceo kao AMC... A i lako se moze preci u 4-3-3.... Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159906 Ko će nam igrati AMC ako se nedaj Bože povrijedi Oscar? Ako smo spali da Lamps igra AMC onda smo POPUŠILI! Ma daj da dovedemo još 10-ak mladih potencijala da se osiguramo pa da ih na ljeto prodamo... Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159913 Lew Baker je jedan od njih, Boga bi mogao biti drugi. Matic je poceo kao AMC... A i lako se moze preci u 4-3-3.... Vidjet cemo sta nam je Jose pripremio. Imamo dobrih mladih igraca koji su najbolji u svojim ligama na tim pozicijama, mladji brat Hazard, Piazon koji je vec sazrio, tu su kao sto si napisao Boga i Baker. Jedan od njih ce valjda postati svjetska klasa. Matic je poceo kao AMC ali je stasao kao MC i DMF. Kad covjek malo bolje skonta, ova prodaja Mate i nije bezazlena. Mnogi su mi rekli da su ga puno platili. Uzeli smo dobru lovu, to se mora priznati. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160018 Ko će nam igrati AMC ako se nedaj Bože povrijedi Oscar? Ako smo spali da Lamps igra AMC onda smo POPUŠILI! dobro razumili smo protiv si toga sto je prodan isus djeljenja lopti, ali jebemu mater nista ni nije kriv Lampard, cuj spali da on igra, nemogu da vjerujem komentara sto to Lampard nebi mogo odigrat koju tekmu na AMC? jesam li ja lud il je covjek to vec igro? cak u prvom mandatu je igro ofanzivnog MC-a, sto nije daleko od pozicije AMC-a, a kod trenera poslije murinja je igrao i na toj cistoj AMC poziciji a da nespominjem willliana kojem je normalno igrat AMC-a Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160030 Sad kad je Mata otišao, a Torres povređen... ______Čech_________ Bane_Cahill_JT26__Azpili ___Rami___Matić______ Schurle_Oscar_Hazard _______Ba__________ Liga Šampiona (Matić i Salah ne mogu) ______Čech_________ Bane_Cahill_JT26_Azpili ___Rami___Mikel______Willian__Oscar__Hazard _______Ba___________ Boldirane izmene u odnosu na Premier Ligu Sutra protiv Stoke ___Schwarcer__ Azpili_Luiz_Terry_Cole ___Matić_Lampard__ _Schurrle_Willian_Hazard ______Eto'o___________ Ako Lampard nije povređen Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160946 Kako bi bilo lijepo dovesti Tonija Kroosa i upariti ga s Matićem da ne gledam više ove ''radilice'' Mikela i Ramiresa. Čech Bane --- Cahill --- Terry-DL4 --- Shaw Kroos --- Matić Salah-Willian --- Oscar-Piazon --- Hazard-Schurrle Dobar napadač Ali nažalost jdan dvojac na zadnjoj veznoj liniji kao što bi bio npr. Kroos --- Matić je kod Mourinha nemoguća stvar. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160959 Bas sam frendu neki dan govorio da takav sastav zelim dogodine, to su samo zelje koje se nece ostvariti...Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161025 Piazon, T.Hazard i Lukaku dominiraju, Bamforda aBd na godinu poslati u neki jaci klub.Piazon bi mogao dobiti sansu sljedece godine u Chelseau dok ce Thorgan negdje na posudbu kao i Bamford. Lukaku je jos pod upitnikom mada bi trebao ostati a Hazarda i Torresa prodati i dovesti jos jednu zvijer u napadu. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161042 U prethodna dva meca se videla neverovatna razlika u igri kada su na terenu Matic - Lampard i Ramires - Mikel. Prvi dvojac, u kombinaciji sa Oscarom je bio potpuno dominantan na sredini terena, brzo su osvajali loptu, odlicno je cuvali i gradili napade a jos bolje razigravali saigrace napred. Drugi dvojac znaci brz dolazak do lopte, ali i mnogo losiju distribuciju i kreaciju od prvog. Jedino je Oscar bio odgovoran za kreiranje igre, a on ne moze sve sam, posebno kada se protivnik uglavnom brani. Mou je sa Maticem dobio mnogo, ali sada mora da ukapira kako da upari svoje veznjake. Ako zelimo pobedu i dominaciju na terenu, na terenu moramo imati vise igraca koji ce povezivati linije i omoguciti ostvarivanje prednosti. Kombinacija Mikel - Ramires moze biti korisna u Mourinhovim utakmicama "na bod", sto nije smeo biti slucaj kod prethodne. Pogresan izbor veznih igraca je po meni jedina greska, koja nas je na kraju i kostala pobede. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161046 U prethodna dva meca se videla neverovatna razlika u igri kada su na terenu Matic - Lampard i Ramires - Mikel. Prvi dvojac, u kombinaciji sa Oscarom je bio potpuno dominantan na sredini terena, brzo su osvajali loptu, odlicno je cuvali i gradili napade a jos bolje razigravali saigrace napred. Drugi dvojac znaci brz dolazak do lopte, ali i mnogo losiju distribuciju i kreaciju od prvog. Jedino je Oscar bio odgovoran za kreiranje igre, a on ne moze sve sam, posebno kada se protivnik uglavnom brani. Mou je sa Maticem dobio mnogo, ali sada mora da ukapira kako da upari svoje veznjake. Ako zelimo pobedu i dominaciju na terenu, na terenu moramo imati vise igraca koji ce povezivati linije i omoguciti ostvarivanje prednosti. Kombinacija Mikel - Ramires moze biti korisna u Mourinhovim utakmicama "na bod", sto nije smeo biti slucaj kod prethodne. Pogresan izbor veznih igraca je po meni jedina greska, koja nas je na kraju i kostala pobede. Ja sam isto hteo reci koja razlika u samo 3 dana,Matic i Lampard su izdominirali utakmicu,a Ramires i Mikel su je ugusili.Totalno bez ideje smo bili,a bogami ni trojac ispred vezne linije nije odusevio. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161059 U prethodna dva meca se videla neverovatna razlika u igri kada su na terenu Matic - Lampard i Ramires - Mikel. Prvi dvojac, u kombinaciji sa Oscarom je bio potpuno dominantan na sredini terena, brzo su osvajali loptu, odlicno je cuvali i gradili napade a jos bolje razigravali saigrace napred. Drugi dvojac znaci brz dolazak do lopte, ali i mnogo losiju distribuciju i kreaciju od prvog. Jedino je Oscar bio odgovoran za kreiranje igre, a on ne moze sve sam, posebno kada se protivnik uglavnom brani. Mou je sa Maticem dobio mnogo, ali sada mora da ukapira kako da upari svoje veznjake. Ako zelimo pobedu i dominaciju na terenu, na terenu moramo imati vise igraca koji ce povezivati linije i omoguciti ostvarivanje prednosti. Kombinacija Mikel - Ramires moze biti korisna u Mourinhovim utakmicama "na bod", sto nije smeo biti slucaj kod prethodne. Pogresan izbor veznih igraca je po meni jedina greska, koja nas je na kraju i kostala pobede. Nema se ovdje šta dodati, potpisujem sve od a do ž, ali aj ti to objasni nekima kad neće i ne žele da shvate. Matić i Lampard su daleko bolja opcija nego Mikel i Ramires, osim kad se ide isključivo na bod tj. da se ne izgubi. Matić je mlad i jak igrač, jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu, a Lampard je star i iskusan, jedan od najinteligentnijih veznjaka svih vremena. Njih dvojica s tim karakteristikama su dobitna kombinacija, što se za granare kako ih moj stari zove ne može reći u takvim lakšim utakmicama u kojima nam je imperativ pobjeda. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161758 Majstori na poziciji zadnja dva vezna. Puno bolja opcija od Ramires - Mikel. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161791 Odlicni danas! Dobri defanzivno a itekako i ofanzivno. Obojca mogu zadrzat loptu, krenut u driblinge. VIdjet cemo sta ce Mou uraditi u pitanju sa Luizom. Jebo ga led da ga hoce sut krenut ko prosle sezone :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.