27. april 2013.13 god. comment_118748 formacija i sastav za novu 20013/14 sezonu pod vodstvom velikog MOURINHO uz moguca pojacanja s kojim se Chelsea povezuje Falcao,Schurle i Khedira plavo=sastav sa trenuntnim igracima bordo=sastav sa mogucim pojacanjima kakav khedira sada zaboga. dosta mi je mikelaa u chelsiju. još on treba Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118767 Cae malo si se zanio druže.. Kakav Robben, Konopljanka, Fellaini... Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118783 kakav khedira sada zaboga. dosta mi je mikelaa u chelsiju. još on treba http://www.express.co.uk/sport/football/391033/Jose-Mourinho-to-sign-Real-Madrid-star-Sami-Khedira-if-appointed-Chelsea-boss kao sto rekoh "moguca pojacanja s kojim nas u zadnje vrijeme povezuju" Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118802 Evo za iduću sezonu, uz naravno navedena pojačanja - kako bi izgledao po mom mišljenju prvi, drugi i treći izbor, tj. prvi, drugi i treći sastav Plavaca: U prvom Ramires mi smeta sve ostalo OK. Ramiresu nije to bas toliko prirodna pozicija. Milsim da za tu poziciju treba kvalitetan CM. Drugi isto OK, ali Robben neverujem da dolazi tako da umesto njega Ramires. U trcoj sve OK. Da se mene pita slijedeće sezone. E ovo je odlicna. Mislim da tako treba malo promesati formaciju ne stalno istu. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119123 Ja u tom Asplikueti nevidim nista . Ivanovic bolji desno 10x puta .. jedino sto je ovaj mlađi. Promasio bi centaršutom more s plaže . Da se mene pita slijedeće sezone. Petorica u vezi - 120 kila žive vage . Umjesto Oscara Mikel , i vratit ga nazad do Ramiza . Umjesto Azpi-a Ivanovic i to je to. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119127 Nama treba vrhunski lijevi bek kao zamjena za Colea (Bertrand nema taj potencijal), vrhunski zadnji vezni i vrhunska špica. Svi stavljate Terryja u prvu postavu, ali realno, više ne može igrati na najvišem nivou gdje ćemo ganjati više trofeja. Kao prva zamjena za Luiza i Cahilla, da. Prva postava: Čech - Cole, Luiz, Cahill, Azpi - (pojačanje), Ramires, Mata, Hazard, Oscar - (pojačanje) Prije svega treba nam nova rezerva za Čecha, zamjena za Ferreiru (moguće netko od mlađih igrača, iako se neće baš naigrati), a svakako se trebamo riješiti Marina i Benayouna uz Maloudu koji ionako odlazi, tu dovedemo tog Schurrlea ili nekog boljeg za rotaciju prednjih veznih. Chelsea je u procesu remonta momčadi, restrukturiranja, ali pothitno trebamo prestati dovoditi svakakve levate i isključivo kupovati igrače svjetske klase. Schurrle je dobar igrač, ali od njemačkih talenata u izlogu, on je tek treći, ako i treći. Gotze, Reus, to su svjetske klase. Schurrle je rotacija. Najsavršenije bi bilo kada bi Atletico nekim čudom ponudio dobru cifru za Torresa, ili kao ultimatum za Falcaa tražio njega u zamjenu tako da Abramovič ima koliko toliko opravdanje da prijeđe preko svog ega i riješi ga se. Ovaj put je teže, Shevchenka je prodao za siću i time priznao da je pogriješio, ali za Torresa se nada i nada... Nažalost, bez 2 napadača koji su sposobni svaku tekmu zabiti, Chelsea ne može ni početi dalje planirati. EDIT: A i debilizam svjetski, United će opet pametno dovesti Bainesa, i boli ih. Čovjek ima 28 godina, najbolji lijevi bek u Engleskoj uz Colea, i on i Evra, gdje ćeš bolja rotacija. A mi imamo Bertranda, uh, jesmo ih zajebali. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119212 Ja u tom Asplikueti nevidim nista . Ivanovic bolji desno 10x puta .. jedino sto je ovaj mlađi. Promasio bi centaršutom more s plaže . Petorica u vezi - 120 kila žive vage . Umjesto Oscara Mikel , i vratit ga nazad do Ramiza . Umjesto Azpi-a Ivanovic i to je to. umjesto mikela arijan ademi. hebo vas mikel više. ovaj vezni red ne može ništa. de bruyne-oscar??? šta vam je??? Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119219 Ches ja ne znam kako ti ništa ne vidiš u Azpiju, igra odlično, istina imao je nekoliko lošijih utakmica, ali nije baš da je bio jedini loš ove sezone, a i prva mu je sezona uopće u engleskoj, tako da sam ja jako zadovoljan s njim Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119226 Ovako bi to ja postavio: ___________________________Cech/Blackman__________________________ ____Cesar/Bane___________Luiz/Ake______Cahill/Terry______Cole/Ryan____ _________________Ramires/Chalobah/Mikel______KDB/Lampard/McEachran___ _____Hazard/Moses_____________Oscar/Piazon___________Mata/ ???_______ ___________________________Lukaku/Ba_______________________________ S tim da se Oscar cesto moze prebacivati na CM i dati sansa Piazonu. Na mjesto Mate nisam imao pojma koga staviti.Schurrlea smo kao skoro kupili pa ako dodje on tu moze upasti. Evo pogledajte Bayerna kako imaju jaku i dugu klupu. Sredina:Martinez,Schwaini,Kroos,Timoscuk(ne znam kako se ispravno pise),Gustavo,Muller te krila Robben,Ribery,Shaqiri i stize im Gotze. A pogledajte kod nas zamjena,Benayoun,Bertrand na krilu,Oscar na krilu.Dakle dva od tri igraca ne igraju svoju poziciju a ovaj treci veze o fudbalu nema. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119257 I što smo postigli s tom postavom? Lukaku umjesto Torresa, to je znači jedino što nam fali/treba da konkuriramo za naslov prvaka Engleske i Europe? Ako ne dovedemo 2-3 klasna igrača i još 2-3 iskusna rezervna igrača, možemo se boriti s Liverpoolom i Evertonom za Kup Uefe. Uđemo nekim čudom u polufinale LP-a, čeka nas Barcelona, ozlijedi se Čech, i tko će braniti, Blackman? Čovjek nije vidio seniorskog nogometa. Što da se i on ozlijedi, tko nastupa, Delač? Treba nam gol za biti ili ne biti, treba nam netko Drogbine klase, mi ćemo imati Lukakua i Dembu. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119259 Jebem ti fudbal, kad ga svako prati! Ne valjaju Oscar i KDB #-o Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119263 I što smo postigli s tom postavom? Lukaku umjesto Torresa, to je znači jedino što nam fali/treba da konkuriramo za naslov prvaka Engleske i Europe? Ako ne dovedemo 2-3 klasna igrača i još 2-3 iskusna rezervna igrača, možemo se boriti s Liverpoolom i Evertonom za Kup Uefe. Uđemo nekim čudom u polufinale LP-a, čeka nas Barcelona, ozlijedi se Čech, i tko će braniti, Blackman? Čovjek nije vidio seniorskog nogometa. Što da se i on ozlijedi, tko nastupa, Delač? Treba nam gol za biti ili ne biti, treba nam netko Drogbine klase, mi ćemo imati Lukakua i Dembu. u potpunosti si u pravu ako ne pojačamo ekipu, to nikud neće vodit osim prema sredini tablice, ili drugim riječima zadesit će nas sudbina Loserpoola Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119264 Jebem ti fudbal, kad ga svako prati! Ne valjaju Oscar i KDB #-o whisperu ti sa njima dvojicom misliš napadati premiership i LP???? oni su dobri ali tek dolaze i trebaju nam puno iskusniji igrači na terenu. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119265 whisperu ti sa njima dvojicom misliš napadati premiership i LP???? oni su dobri ali tek dolaze i trebaju nam puno iskusniji igrači na terenu. A dok igraju iskusniji, sta ocekujes da njih dvojica rade ?! Sede na klupi i cekaju da ih se neko seti ?! Za Kevina se interesuje polufinalista Liige Sampiona, Oscar moze igrati u bilo kom klubu u PL, a tebi ne valjaju... Oni su buducnost, ali da bi ta buducnost bila osigurana mora im se dati sansa odmah. Cuvene "Fergijeve bebe" nisu bili nista stariji kad im je cica pruzio sansu, i vratili su mu tako sto su pokorili Evropu. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119268 Pa tako je, obojica u vatru, ali zato stroj u napadu i stroj na zadnjem veznom i mašala. Zašto, zašto su pustili Drogbu, zašto... Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119284 Kad se sjetim Drogba stroj u napadu a essien kao defanzivni vezni.. nano nano!!!! Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119338 Neki hoce mladu,uigranu,iskusnu i ekipu za najvece domete. Ne ide to preko noci,najbolji dokaz je Real.Ekipu treba strpljivo graditi. Sta cemo i ako kupimo iskusnije igrace (Fellaini,Falcao itd.) ? Hocemo li preko noci bolje igrati. Naravno da ne. Imamo ogroman potencijal u ekipi i treba zrtvovati jednu sezonu da bi se to sve uigralo i onda imas novi Bayern. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119360 Kad mi netko kaze iduce sezone umjesto Mikela De Bruyne na DMF . Pa gdje je tu jebeni smisao , nemozes igrat sa 5 ofanzivaca+napadac u prvih 11 . I posro Falcao sve koji su za njegovu kupnju ! ;) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119372 Za KDBa je pitanje i CM pozicija jer je inace krilo/ofanzivni vezni.. Moutinha dovodimo vec 2 sezone, da smo bogdu ga uzeli i rijesili se muka. Ne znam sto nismo mi Fernandinha probali uzet? Uze ga city(izgleda) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119380 Kdb je igrao u Genku zadnju polusezonu kao CM i tada je proglašen najboljim igračem lige. Mislim da vam je sve jasno, ali normalno uz njega je bio jedan DM, bez toga ne funkcioniše. Tako da je glupo govorit da bi se Mikel trebao i mogao zamjenit KDB-om, Oscarom i sl. Nama ne treba DM, Mikel, Romeu te Ramires su i više nego dovoljni. Ja i dalje očekujem mnogo od Oriola, iako je eto imao tešku povredu, jer momak ima ogroman potencijal. Ali definitivno treba nam novi CM, koji zna razigravat. E sad već u klubu imamo opcija npr Oscar (njega je bolje tu koristiti nego na krilu, ako već ne može na 10-ku zbog Mate), pa već spomenuti KDB, zatim i Josh. Svaki od njih ima maestralnu pas igru i sjajno razigravaju. Ali, ako ipak ne računaju njih za tu poziciju i hoće dovesti nove igrače, onda moja želja bi bio Pjanić, a bio bih veoma zadovoljan i Moutinhom ili Gundoganom (koji mi se sve više sviđa, bit će igračina, ako već sad nije). Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119403 Mou u Realu igra 4-2-3-1, tako da ne verujem da ce od toga odstupati u Londonu. Ono u sta verujem je da nece biti nekih velikih kupovina, pre nego sto Mou proceni kvalitete i mane ovog sastava. Mozda jdino Schurrlea ozvanice pre toga, ali krilo nam treba i sa i bez Mourinha. Mislim da bi Ramires mogao izuzetno da profitira i napreduje njegovim dolaskom, jer Posebni je uvek najvise cenio igrace koji daju 101% sebe na terenu. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119410 Kdb je igrao u Genku zadnju polusezonu kao CM i tada je proglašen najboljim igračem lige. Mislim da vam je sve jasno, ali normalno uz njega je bio jedan DM, bez toga ne funkcioniše. Tako da je glupo govorit da bi se Mikel trebao i mogao zamjenit KDB-om, Oscarom i sl. Nama ne treba DM, Mikel, Romeu te Ramires su i više nego dovoljni. Ja i dalje očekujem mnogo od Oriola, iako je eto imao tešku povredu, jer momak ima ogroman potencijal. Ali definitivno treba nam novi CM, koji zna razigravat. E sad već u klubu imamo opcija npr Oscar (njega je bolje tu koristiti nego na krilu, ako već ne može na 10-ku zbog Mate), pa već spomenuti KDB, zatim i Josh. Svaki od njih ima maestralnu pas igru i sjajno razigravaju. Ali, ako ipak ne računaju njih za tu poziciju i hoće dovesti nove igrače, onda moja želja bi bio Pjanić, a bio bih veoma zadovoljan i Moutinhom ili Gundoganom (koji mi se sve više sviđa, bit će igračina, ako već sad nije). Ovo za Kevina i DM,tako razmišljaju oni kojima je taktičko znanje bazirano na pes-u i fifi,pa razmišljaju o taktici i formaciji kao da su u master ligi,pa ak tamo funkcionira,funkcionirat će i u stvarnosti. Kevin bi svakako trebao pravog DM uz sebe,nekog tipa Mikel,po potrebi Luiz. Schurrle uglavnom igra lijevo,tamo nam je Hazard,a dat 20 milijuna za nekog ko ne bi standardno igrao,nema logike. Za vezu,ja bi dao šansu našoj mladosti,a ak već moramo dovodit bolje neki u usponu,tipa Gundogan,nego nekog na vrhuncu tipa Fellaini. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119422 Za KDBa je pitanje i CM pozicija jer je inace krilo/ofanzivni vezni.. Moutinha dovodimo vec 2 sezone, da smo bogdu ga uzeli i rijesili se muka. Ne znam sto nismo mi Fernandinha probali uzet? Uze ga city(izgleda) Ima 28 godina, ne uklapa se u transfer politiku kluba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.