Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Mislim da je vreme da se proba napadacka trojka

Salah --- Wilian --- Hazard

Malo Oscar da odmori i da vidimo na sta ovo lici. 

Mislim da je vreme da se proba napadacka trojka

Salah --- Wilian --- Hazard

Malo Oscar da odmori i da vidimo na sta ovo lici. 

Slažem se, baš sam včrs nešto o tome razmišljao. A u napadu Schurrle. Iza njih trojice Matić i Luiz ili Matić i Lampard, a iza Bane, Cahill, Terry i Azpi.

Slažem se, baš sam včrs nešto o tome razmišljao. A u napadu Schurrle. Iza njih trojice Matić i Luiz ili Matić i Lampard, a iza Bane, Cahill, Terry i Azpi.

Slazem se i za zadnju vezu,samo sa napadom ne znam,ali kada pogledam gore od ovoga trenutno ne moze,da stavimo Baneta na spica imao bi do sada bar 10 golova u pm... ali sto da ne neka proba Schurle,mada sumnjam,pogotovo zato sto idemo na City,opet Eto ce biti udarna igla,nije lose toliko u zadnje vreme,ali moze to bolje malo.

Lampard ili Luiz moraju da igraju uz Matica. Mikel previse defanzivan,ne moze zajedno,a Ramires nije to,to vise,nazalost. Lampard ima i sut ima i kreativnost i inteligenciju,staz,lisac je to i moze da ode malo napred da ga Matic pokriva. Kada vidim Ramiresa u petercu place mi se,pa koga on da nadskoci. 

I Demba ne dobija priliku,danas sam odlepio kada je Torres usao,jbt Dembi nikada ne da priliku,forsirao Etoa,a ovaj se oporavi i odmah dobije 20-tak min. Nije u redu sa Mouove strane,trebao ga je onda pustiti da ode.

• 3 mjeseca kasnije...

First squad:

---------------- Courtois ----------------

Ivanović --- Cahill --- Terry --- Shaw

--------- Pjanić --------- Matić ---------

Salah -------- Barkley -------- Hazard

--------------- Mandžukić ---------------

Second squad:

----------------------- Čech -----------------------

Azpilicueta --- Zouma --- Kalas --- Bertrand

------------- Mikel ---------- Piazon -------------

Schurrle ---------- Willian ---------- T. Hazard

--------------------- Lukaku ----------------------

Ne znam iz kojeg je razloga  uklonjen moj post da treba stavit Nastasica i Subotica umesto GUdelja i Pejcinovica . Posto nemam slobodu govora  , nemam razlog ni pisat vise :D 

c9bb2ba4ca6ca765f78f1f41bbfcdafe.jpg

PL zagarantovana.

Jako mi se svidja samo mozda nije lose zameniti Matica  i Pogbu jer mislim da Azar i Oscar odlicno rade po levoj strani,a Wili i Pogba bi mogli po desnoj.

Cech/Courtoa

Aspi/Bane        Cahill          Terry/Zouma              Shaw/Aspi 

Matic           Fabregas/Pogba 

Salah/Willian           Koke/Kroos                    Hazard 

Costa/Lukaku/Bamford 

Evo pod nekim pretpostavkama da prodamo Oscara,resimo se Torresa (naucna fantastika) i Etoa, 

Dodati na klupu Thorgana i Piazona neka se kale. A sa ostalima sta bude. 

Eto neko moje razmisljanje.

Pogba je ono kao... naucna fantastika,bez veze,znam da su nas nesto povezivali,pa rekoh da stavim i njega,ali njega mozete i zanemariti.

Izvinjavam se sto pisem kao drugi post,komp me zeza,zapucava,pa moram tako.

Uzivajte u majstorijama gl. igraca brazila na SP Oscara :D

Ocekujem mnoge da misljenja promjene

Nego, ako bi kojim slucajem terry preselio na klupu a kurto bio prvi golman. Kapiten bi novi trebao. Vjerovatno bi to bio Cahill il ivanovic. Prednosr dajem garryu. Englez kao prvo a i bane ce imat yebenu konkurenciju(citaj azpi)

Uzivajte u majstorijama gl. igraca brazila na SP Oscara :D

Ocekujem mnoge da misljenja promjene

Soxx,mene licno ne zanima kako igra Oscar u Brazilu,vise me zanima kako igra u Chelsea,a ove sezone,osim uvodna 2 meseca nije odigrao ni k... iskreno :) 

Inace navijam na SP za Belgiju i naravno Bosnu i Hrvatsku,tako da kako ce igrati OScar u Brazilu,ne pridodajem neki znacaj,ali ako odigra perfektno,mozda ga PSG kupi :D 

Fabregas igrač koji je u Barci igrao doslovno u napadu tzv. lažnu devetku, a vi ga malte ne sada gurnuli na zadnjeg veznog. U šta ćemo se kladiti da će Cesc ako dođe igrati na poziciji gdje je sada Oscar, a da ćemo mi još kupovati ili tražiti rješenje za Matićevog partnera.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.