4. februar 2014.12 god. comment_161851 Meni Luiz lose odigrao nije nista posebno uradio mogao je tu biti i Mikel isto bi bilo Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162862 Koji je najbolji par igrača na CM pozicijama. Evo što kaže CP Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162905 Mikel and Matić - FUCKING BERLIN WALL Ok, bit će uvršteno. MATIĆ AND MIKEL - Ultraperfect Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163156 Mislim da je vreme da se proba napadacka trojka Salah --- Wilian --- Hazard Malo Oscar da odmori i da vidimo na sta ovo lici. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163199 Mislim da je vreme da se proba napadacka trojka Salah --- Wilian --- Hazard Malo Oscar da odmori i da vidimo na sta ovo lici. Slažem se, baš sam včrs nešto o tome razmišljao. A u napadu Schurrle. Iza njih trojice Matić i Luiz ili Matić i Lampard, a iza Bane, Cahill, Terry i Azpi. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163204 Slažem se, baš sam včrs nešto o tome razmišljao. A u napadu Schurrle. Iza njih trojice Matić i Luiz ili Matić i Lampard, a iza Bane, Cahill, Terry i Azpi. Slazem se i za zadnju vezu,samo sa napadom ne znam,ali kada pogledam gore od ovoga trenutno ne moze,da stavimo Baneta na spica imao bi do sada bar 10 golova u pm... ali sto da ne neka proba Schurle,mada sumnjam,pogotovo zato sto idemo na City,opet Eto ce biti udarna igla,nije lose toliko u zadnje vreme,ali moze to bolje malo. Lampard ili Luiz moraju da igraju uz Matica. Mikel previse defanzivan,ne moze zajedno,a Ramires nije to,to vise,nazalost. Lampard ima i sut ima i kreativnost i inteligenciju,staz,lisac je to i moze da ode malo napred da ga Matic pokriva. Kada vidim Ramiresa u petercu place mi se,pa koga on da nadskoci. I Demba ne dobija priliku,danas sam odlepio kada je Torres usao,jbt Dembi nikada ne da priliku,forsirao Etoa,a ovaj se oporavi i odmah dobije 20-tak min. Nije u redu sa Mouove strane,trebao ga je onda pustiti da ode. Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175673 Ja bi ovako startnih 11, pa ubacivao Surlea, Oscara, Lukakua i ostale da se dokazuju! Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175717 Po meni Salah jos nije nista pokazo di bi bio blizu prvih 11 sljedece seone Prijavi
26. maj 2014.12 god. comment_175739 First squad: ---------------- Courtois ---------------- Ivanović --- Cahill --- Terry --- Shaw --------- Pjanić --------- Matić --------- Salah -------- Barkley -------- Hazard --------------- Mandžukić --------------- Second squad: ----------------------- Čech ----------------------- Azpilicueta --- Zouma --- Kalas --- Bertrand ------------- Mikel ---------- Piazon ------------- Schurrle ---------- Willian ---------- T. Hazard --------------------- Lukaku ---------------------- Prijavi
26. maj 2014.12 god. comment_175753 Football manager se nastavlja... To i jeste bit ove teme Fipa :) ''Formacija i igrački sastav prema mišljenju forumaša.'' Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175800 Stojković Kolarov Pejčinović Ivanović Gudelj Matić Jojić Tadić Tošić Marković Mitrović Pobednički tim. Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175845 Ne znam iz kojeg je razloga uklonjen moj post da treba stavit Nastasica i Subotica umesto GUdelja i Pejcinovica . Posto nemam slobodu govora , nemam razlog ni pisat vise :D Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175911 PL zagarantovana. Jako mi se svidja samo mozda nije lose zameniti Matica i Pogbu jer mislim da Azar i Oscar odlicno rade po levoj strani,a Wili i Pogba bi mogli po desnoj. Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176490 Cech/Courtoa Aspi/Bane Cahill Terry/Zouma Shaw/Aspi Matic Fabregas/Pogba Salah/Willian Koke/Kroos Hazard Costa/Lukaku/Bamford Evo pod nekim pretpostavkama da prodamo Oscara,resimo se Torresa (naucna fantastika) i Etoa, Dodati na klupu Thorgana i Piazona neka se kale. A sa ostalima sta bude. Eto neko moje razmisljanje.Pogba je ono kao... naucna fantastika,bez veze,znam da su nas nesto povezivali,pa rekoh da stavim i njega,ali njega mozete i zanemariti. Izvinjavam se sto pisem kao drugi post,komp me zeza,zapucava,pa moram tako. Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176496 Uzivajte u majstorijama gl. igraca brazila na SP Oscara :D Ocekujem mnoge da misljenja promjeneNego, ako bi kojim slucajem terry preselio na klupu a kurto bio prvi golman. Kapiten bi novi trebao. Vjerovatno bi to bio Cahill il ivanovic. Prednosr dajem garryu. Englez kao prvo a i bane ce imat yebenu konkurenciju(citaj azpi) Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176500 Uzivajte u majstorijama gl. igraca brazila na SP Oscara :D Ocekujem mnoge da misljenja promjene Soxx,mene licno ne zanima kako igra Oscar u Brazilu,vise me zanima kako igra u Chelsea,a ove sezone,osim uvodna 2 meseca nije odigrao ni k... iskreno :) Inace navijam na SP za Belgiju i naravno Bosnu i Hrvatsku,tako da kako ce igrati OScar u Brazilu,ne pridodajem neki znacaj,ali ako odigra perfektno,mozda ga PSG kupi :D Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176504 Onda yebo i lukakua panja :D panj dok igra za chelsea :pKazem samo da ce pokazat da ima talenat :P Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176677 Prvih 11 za sljedecu sezonu. Moguce ocekivat Ivanovica prije Azpia i Svabu pre Williana Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176692 Fabregas igrač koji je u Barci igrao doslovno u napadu tzv. lažnu devetku, a vi ga malte ne sada gurnuli na zadnjeg veznog. U šta ćemo se kladiti da će Cesc ako dođe igrati na poziciji gdje je sada Oscar, a da ćemo mi još kupovati ili tražiti rješenje za Matićevog partnera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.