15. august 2014.12 god. comment_183798 Nema šanse da će Willian prije Schuerrlea biti, pa nije Mou budala. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183809 Bit će 100% prvi izbor Willian, pazite šta vam kažem.. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183818 Schurrle će biti prvi izbor! Najboji igrač, a Willian može igrati kada skupi muda da pretrčava protivničke igrače. Courtonja __ Azpili - Bane (c) - Cahill - Filip __ Matić - Oscar - Hazard - Fabregas - Schurrle __ Diego Costa Najjači sastav, između Baneta, Cahilla i Terrija izabrao bih prvu dvojicu. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185305 Kada bi Falcao došao, a Costa se oporavio, ja bih to ovako postavio: ----------------------------------- Courtois (Schwarzer) ----------------------------------- ---------- Ivanović ----- Cahill ----- Terry (Zouma) ---- Azpi (Kasmirski) ---------- --------------------------------------- Matić (Mikel) ------------------------------------------ ---------- Oscar (Salah) ------ Fabregas (Willian) ----- Hazard (Schuerrle) ----- ------------------------------- Costa ------ Falcao (Drogba) ------------------------------- Znači formacija 4-1-3-2. U zagradi sam stavio zamjenske igrače. U ovoj formaciji po meni bi svoje mjesto skroz izgubio bezmozgović, ali šta je tu je. Šta mislite bi li Chelsea bio sposoban igrati ovu formaciju? Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185330 Tu formaciju Murinjo bi zaigrao samo u 85. minuti u slucaju kada po svaku cijenu moramo postici gol.U suprotnom Wisey je upravu,samo na igricama :D Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185339 Te igrace bih i ja stavio samo sto bi vratio Fabregasa zajedno sa Maticem, a i Hazard i to neko desno krilo koje bi igralo da budu malo defanzivniji u odnosu na ovo sto trenutno igraju u 4-2-3-1 formaciji. I samo jos nesto Cech jos uvijek nije otisao, nemoj se tek tako odricati covjeka :( Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192991 Volio bih vidjeti ovo protiv jačih ekipa, u LP naprimjer kad igramo na strani: Kurton-Bane, Gazz, JT, Dave klasika I onda u sredini trojac Matić, Ramo, Cesc. Matić kao zadnji vezni, osigurač, Ramiz desno s dozvolom da pila naprijed kad mu se otvori prostor i vrši presing blizu Coste, a isto tako u posjedu lopte čuva leđa Banetu dok ovaj napada po strani. Fabregas na lijevoj strani, blizu Hazardu i Costi u fazi napada, Dave ionako ne ide previše naprijed, dakle imali bismo tu balans. Naprijed trojac Oscar-Costa-Hazard s manje vraćanja preko centra i više okomitog napada uz stalni presing na zadnju liniju protivnika i zadnje vezne. Može i Schürrle kad uđe u formu ponovo da zamijeni Oscara. Ako ništa da isprobamo jednom ovu formaciju. Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192993 O tome sam i ja razmisljao davno, formacija "Bozicno drvo" :D Courtois Bane Cahill Terry Aspi Rami Matic Fabregas Wili Hazz Costa Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192995 [quote name="grena" post="192993" timestamp="1416336923"] O tome sam i ja razmisljao davno, formacija "Bozicno drvo" :D Courtois Bane Cahill Terry Aspi Rami Matic Fabregas Wili Hazz Costa[/quote] Poznavajuci Murinja prije da ce igrati Ramires desno, a Oscar u sredini na ovom mjestu gdje si ti Ramiresa postavio. Ostalo je dobro. I to bi bilo drvo koje je jos i realno. Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192997 Ne znam kako bi se Fabregas tu snašao, ovo ostalo je oke više manje, neki bi Oscara, neko Willa neko Šurlia naravno i ja bih volio da vidim taj eksperiment :D Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_193016 I prije početka sezone govorio sam da bi volio kad bi nekda odigrali u foraciji 4-3-3.. Ali mislim da nećemo vidjeti taj eksperiment, jer Mourinho se drži svog sistema a taj sistem je 4-2-3-1. Mislim da on neće odstupat od te formacije, prije svega zato što je doveo igrače koje je uklapao u tu formaciju. Znači upario je dva odlična igrača na pozicijama ispred odbrane, ima Oscara koji je playmaker baš po njegovom ukusu, ima odličnog Hazarda na krilu, dok na desnom krilu kombinuje. Tako da sumnjam da će nekad doći do promjene formacije.. Prijavi
19. novembar 2014.11 god. comment_193042 Volio bih vidjeti ovo protiv jačih ekipa, u LP naprimjer kad igramo na strani: Kurton-Bane, Gazz, JT, Dave klasika I onda u sredini trojac Matić, Ramo, Cesc. Matić kao zadnji vezni, osigurač, Ramiz desno s dozvolom da pila naprijed kad mu se otvori prostor i vrši presing blizu Coste, a isto tako u posjedu lopte čuva leđa Banetu dok ovaj napada po strani. Fabregas na lijevoj strani, blizu Hazardu i Costi u fazi napada, Dave ionako ne ide previše naprijed, dakle imali bismo tu balans. Naprijed trojac Oscar-Costa-Hazard s manje vraćanja preko centra i više okomitog napada uz stalni presing na zadnju liniju protivnika i zadnje vezne. Može i Schürrle kad uđe u formu ponovo da zamijeni Oscara. Ako ništa da isprobamo jednom ovu formaciju. Pa to je onaj raspored u kojem bi Cesc imao vise slobode i vise bi doslo do izrazaja sve od nj umijeca. Mislim da bi ovako djelovali prejako, premocno i brutalno. Nadam se da ce Mou ovo procitati :D Prijavi
19. novembar 2014.11 god. comment_193052 ne znam čemu mjenjati formaciju, meni je ova idealna a i ne postoji bolja formacija od 4231..još sa ovim igračima, Mourinho je napravio idealnu mašinu Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193659 ne znam čemu mjenjati formaciju, meni je ova idealna a i ne postoji bolja formacija od 4231..još sa ovim igračima, Mourinho je napravio idealnu mašinu Prva stvar koju te nauče u školi : "Ništa nije idealno." Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194317 Kurtoa Bane Kejhil Teri Azpi Matic Cesc Hazard Oscar Drogba Costa idealno!!! Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194364 Kurtoa Bane Kejhil Teri Azpi Matic Cesc Hazard Oscar Drogba Costa idealno!!! Nakon jednog jedinog poraza koji je nastao umorom i losim danom pojedinih igraca, ti bi mijenjao formaciju za koju pretpostavljam. da si do danas govorio da je savrsena i da ne treba nista mjenjati. Razumijem da smo svi nervozni ljudi, ali bolje je neke stvari dobro promisliti prije nego sto se napisu. Sacekaj neka prodje sat vremena smiri zivce pa onda komentarisi. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194369 Kako je to majke ti idealno, na lijevoj strani ti dva dešnjaka, a u napadu dva napadača?? KO će ti centrirat? Šta, opet bi igrao samo preko desne strane, pa kad je zatvore, gubit ćemo opet i govorit kako protivnici ginu protiv nas.. Pa to je jedna od najglupljih rečenica, čuj samo protiv nas ljudi ginu, smiješno matere mi. Pa samo u Premiershipu su 3 ekipe mnogo veći klubovi od nas, uz City koji nije veći al je jači, i eto samo protiv nas ginu.. Ginu al u kurcu, već su naši nesposobni, uvjek kad se lomi sezona, kada treba snagu pokazat, mi ujebemo sve, jer su nam pičkice u ekipi.. Eto imali smo 8 boba prednosti nad cityem, danas nam prilaze na 3, za 2 kola smo drugi na tabeli.. I onda krenu poređenja one prve mourinhove ekipe i ove, heh.. Ni blizu, ni blzu. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194375 Kurtoa Bane Kejhil Teri Azpi Matic Cesc Hazard Oscar Drogba Costa idealno!!! Mjesto Oskara, Sirle i to bi bilo to Kurtonja Bane Kejhil Teri Luis(kad igramo ofanzivno od prvog minuta)/Azpi Matic Fabregas Sirle Azar Drogba Kosta Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194485 O tome sam i ja razmisljao davno, formacija "Bozicno drvo" :D Courtois Bane Cahill Terry Aspi Rami Matic Fabregas Wili Hazz Costa Ovakva formacija išće ultraofanzivne bekove što s Azpijem nije slučaj. Kurtoa Bane Kejhil Teri Azpi Matic Cesc Hazard Oscar Drogba Costa idealno!!! Kakav nonsens od formacije Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194496 Courtois Bane Cahill Terry Aspi Rami Matic Fabregas Wili Hazz Costa Ovakva formacija išće ultraofanzivne bekove što s Azpijem nije slučaj. Moglo bi se i ovako posmatrati Courtois Bane Cahill Terry Aspi Matic Rami Fabregas Wili Hazz Costa S tim da Filipe zamjeni Azpia Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194512 Posto mi Cahill i Bane u zadnje vrijeme malo srljaju moglo bi se ovako probati protiv sportinga: Courtois Azpi Zouma Terry Luis Rami Matic Schurrle Fabregas Hazard Drogba Drogba jer nije bitna utakmica, a i da je bitna trenutno mu vise vjerujem nego Costi iako je i Costa zivotinja. Cahill i Ivanovic da ohlade glave, na njihovoj strani duva opasna promaja. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194514 Ljudi kakvo crno mijenjanje formacije, pa nismo juče izgubili četvrtu utakmicu u nizu pa da sada ovde raspravljamo o nekim promjenama formacija, juče smo izgubili prvi put od početka sezone i nastavljamo dalje, izgubili pa šta , treba se što prije vratiti pobjedama i nastaviti borbu. Poraz je normalao pojava u sportu kao i pobjeda.. Prvi poraz, ali ne i razlog za alarm... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.