Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Hvala bogu pa Mourinho nije lud da stavi Mazacar u napadačku liniju prve postave. Ta PES postava baš i nije dobro prošla prošle sezone u najzahtjevnijoj ligi svijeta.

Ako prosle godine nije prosla, nemora znaciti da se sad pod Mourinhom nebi uigrali i super funcionisali
  • Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Ja bih nekad tokom sezone volio vidjeti 4-3-3 sa ovim igračima:

_______________Cech_____________

Bane____Cahill_______Luiz______Cole

_______________Mikel_____________

_______De Bruyne____Oscar________

Willian_________Torres________Hazard

Da vidimo kako bi to funkcionisalo.

Ja bih nekad tokom sezone volio vidjeti 4-3-3 sa ovim igračima:

_______________Cech_____________

Bane____Cahill_______Luiz______Cole

_______________Mikel_____________

_______De Bruyne____Oscar________

Willian_________Torres________Hazard

Da vidimo kako bi to funkcionisalo.

Nikad ne bih preferirao ovakvu formaciju, imao sam sto puta rasprave s Whisperom oko Oscara i te pozicije. Ali kad se uzme u obzir da je i De Bruyneu i Oscaru sekundarna pozicija CMF na kojem su obojica solidni jer su trkači, ovo izgleda stvarno dobro.

Hazard-Mata-Willian to je po meni trojka koju treba uigravati i koja bi najbolje moga funkcionirati, u vrhu Torres zadnja dva Ramires i Lamparda (mogu Mikel ili De Bruyne u tom momku vidim najvise potencijala da moze zamijeniti Lamparda na toj poziciji)

Bez Ramiresa u sredini ne ide. Lampard i Mikel ne idu skupa. Mata treba igrati. Oscar treba igrati. Hazard previše solira. Obrana je dobra.

Bez Ramiresa u sredini ne ide. Lampard i Mikel ne idu skupa. Mata treba igrati. Oscar treba igrati. Hazard previše solira. Obrana je dobra.

Pa napisao sam Ramires sredina i uz njega Mikel ili Lampard, iako bi mozda tu pruzio sansu De Bruyneu.

Mata igra u sredini, Hazard lijevo, a po meni bi Willian bolje igrao desno krilo od Oscara, jer Oscar nema sto kraj Mate traziti na poziciji desetke

Može se dosta toga iskombinirati naprijed, ali nejde mi u glavu kad neki ljudi kažu da je Hazard - Oscar - Mata najbolje.

Ne može tako sigurno, nit Oscar nit Mata nisu krilo i teško da to može funkcionirati.

Mogli smo se tako krpati prošle sezone kad smo imali lošu klupu, ali ove definitivno ne može.

A po meni je Mata igrač oko kojeg gradiš ekipu. On je naš najbolji ofenzivac i treba to imati u vidu ako želimo pobijeđivati utakmice.

Ok vreme je da napisem svoje misljenje koje ovde izgleda niko niti cita niti ceni,ali evo pocecu od odbrane definitivno je Mou dobio cetvorku nazad u vizu Ivanovica,Luiz-a,Terry-a i Cole-a mada Cole pomalo pocinje da gubi formu jos uvek je najbolji levi bek.Sredina terena Lampard i Ramires obavljaju dobar posao,ali moje misljenje je da bi Essien trebao dobiti koji minut vise jer ako je neko gledao utakmicu protiv Swindon-a primetio bi da je to bila prva utakmica posle ne znam koliko odgledanih da je Essien drzao loptu na sredini terena i bas kad je bilo neophodno je vracao nazad prosto je bio pravi bizon sto mislim da Rami i Lampard ne postizu vec duze vreme.Onda vreme je da kazem par reci o toliko voljenom triu Mazacar jedini koji zasluzuje da bude u startnih 11 je Oscar covek je od pocetka sezone konstantan igra svaku utakmicu maksimum cak i kad ekipi ne ide on uvek trazi loptu i pokusava da pomogne,sto bi se slabo moglo reci za Matu i Hazard-a.Znam da cu vec ovde dobiti mnogo kritika,ali bilo bi lepo kad bi barem saslusali sta imam protiv njih.Hazard nije pruzio dve jake utakmice za redom nepamtim,a nije pruzio ni bolju partiju od utakmice sa Bayernom,alo proslo je mesec dana zasto se covek forsira ako nije najbolja opcija ili nece pruziti svoju najbolju partiju,Schurlle je pokazao na utakmici lige sampiona da moze da ga zameni na levoj strani i vise od toga da se potrudi kad ga ne ide sto Hazard ocigledno nije u stanju,coveka ako ne krenu prva tri poteza on je mrtav celu utakmicu.Sad je doslo vreme na voljenog Matu kojeg kao i mnogi ovde ja gotivim,ali covek je pokazao nula borbenosti u fizickom smislu bukvalno kao da se odlucio ja cu dodavati dobre pasove,izvoditi dobre kornere,a ostali u timu neka trce i trude se oko lopte,e pa ne ide to tako ovo je timski sport i takav igrac nije potreban na terenu.Mislim da sam dao fer i korektno misljenje nakon odgledanih svih utakmica ove sezone i predsezone.Ako neko ima nesto pametno nek kaze,molio bih bez decijih odgovora ako nisi dovoljno inteligentan za normalan odgovor nemoj ni pisati gluposti.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Eto'o
Hazard Mata Schurrle
Oscar Rami/Obi

Neka pocne ovako jednu pa kud puklo da puklo, samo mi je zelja da barem jednom odigramo ovako nesto sa Oscarom na centralnom veznom. Lampsu svaka cast ali ovo je Premiership, igramo na 5 frontova, Premiership je mislim ipak prioritet.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• 2 sedmice kasnije...

Nove ideje mi naviru. Za 4-2-3-1 formaciju. U slučaju da nas Mata napusti i kad otpepa trenutni trojac iz napada.

Prva postava

Golman - Courtois

Obrana - Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Shaw

Defanzivna sredina - Ramires, Oscar

Ofenzivna sredina - Willian, Draxler, Hazard

Napad - Falcao

.

..

...

Druga postava

Golman - Blackman

Obrana - Ivanović, Chalobah, Ake, Bertrand

Defanzivna sredina - Mikel, Van Ginkel

Ofenzivna sredina - Traore, Piazon, Schurrle

Napad - Lukaku

Kad su svi u konkurenciji :

_________________Cech_________________

____Bane____Cahill______Terry____Cole____

__________Ramires_______Oscar__________

____Schurrle_______ Mata_______Hazard____

__________________Ba__________________

Klupa :

1.Schwarzer

2.Luiz

3.Azpi

4.Mikel / Essien

5.Lampard

6.Willian / KDB

7.Torres

+ Kalas, Bertrand, Eto'o i povrijeđeni van Ginkel

Rotiraju se (Azpi i Bane / Cole), (Luiz i Cahill / Terry), (Lampard i Oscar), (Willian / KDB i neko od ofanzivne trojke), (Torres i Ba) i (Mikel / Essien sa nekim zavisno od rezultata).

U kupovima i povremeno u ligi igraju Schwarzer, Kalas, Bertrand i Eto'o.

• 2 sedmice kasnije...

u ovom trenutku sam za ovu gore trojku, tacnije, schurrle, mata, hazard.

Iako je i oscar odlican igrac, moram reci draze mi je gledat matu u prvoj nego li njega. a na krilu ne valja ni jedan tako da schurrle tu profitira.

Willian nek se pokaze nece nas glava bolit od dobrih igraca nimalo. :D

Isto tako mozda se i KDB pokaze, koji mi je pokazao na ljeto da je uveliko talentovan.

• 3 sedmice kasnije...

mou isprobava dvi formacije i to se dns moglo lipo vidit

----------------------------

-----------------------------

-----ramiz------mikel---------

-------mazacar-------------

4-2-3-1

i 4-3-3

----------------------------

--------------------------

-------mikel------------

---rami------lamps-------

scurle---------------hazard/wiliam--

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.