18. juni 2013.13 god. comment_130251 I objavite javno da znamo i da pomno pratimo razvoj situacije :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134644 --------Drogba------ Duff------------J.Cole -----------Gudjohnsen Lampard------- -----Makelele---- Gallas---Terry-Carvalho--Ferreira :cech: al nazalost nije 2004ta =(( pa zato mora ovako --------------Lukaku/Torres------------ Mata/Schürrle----Oscar/KDB---Hazard/Moses -------Essien/Mikel----Ramiz/Lamps Cole/Bertrand--Luiz/Terry---Bane/Cahill--Azpicketa/Kalas --------------------- :cech: /Schwarzer----------------------- Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134780 Gudjonsen ti nije na pravoj poziciji. Jes jes, te sezone je puno tekmi odigro na toj poziciji :) Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134912 Jes jes, te sezone je puno tekmi odigro na toj poziciji :) jes jes u spicu. Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135472 jes jes u spicu. u LP protiv Farce i Bayerna igrao kao povucen napadac iza Drogbe i jednom iza Kezmana + 10 tekmi u premiershipu na istoj poziciji :)>- Prijavi
28. juli 2013.13 god. comment_136422 Zašto ne bi moglo, kad se igra obrana da KDB/Oscar zamijene mjesto s Matom (koji je po novom desno krilo) pa se oni vraćaju više u obranu jer su izdržljiviji. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136441 Moglo bi se ovo edvinovo cudo probat ne izgleda lose samo nek se Mata rotira sa KDB i Oscarom Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136452 Ma samo da KDB zaigra, to još želim vidjeti a kako će to izgledati - ne zanima me puno :P Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136465 Kako ja to vidim, dileme Mourinha pred narednu sezonu su sledece: Ko ce u par s kapitenom; Da li je Mikel ono sto njemu(timu) treba; Koliko moze Lamps(fizicki); Sta moze Oscar da ponudi u odnosu na do sad vidjeno; Da li su nasi napadaci dovoljno dobri. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136488 Kako ja to vidim, dileme Mourinha pred narednu sezonu su sledece: Ko ce u par s kapitenom; Da li je Mikel ono sto njemu(timu) treba; Koliko moze Lamps(fizicki); Sta moze Oscar da ponudi u odnosu na do sad vidjeno; Da li su nasi napadaci dovoljno dobri. Ovo je možda tebi dilema, Mourinhu nije sigurno. To se moglo i pročitati/čuti u jednom od njegovih intervjua, gdje je spomeuo jednog našeg igrača, tebi ne baš dragog, kako će biti jedan od glavnih igrača. Čuj dilema :)) Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136497 Whis de mi reci sto ne volis Luiza... Sam Mou je rekao da ce probati razlicite kombinacije stopera, da ce svi dobiti sansu, te da ce igrati najbolji. Nikad ja njega nisam mrzeo, i niti cu. Ali on mora da nauci da svih 90 minuta igra stopera. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136513 Ali on mora da nauci da svih 90 minuta igra stopera. Whis nije on kriv što bolje igra poziciju DMF-a bolje od drugih igrača ili što ga trener stavlja na tu poziciju. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138041 Torres/Rooney Hazard - KDB/Oscar - Mata van Ginkel - Ramires Cole - Luiz - Cahill - Bane Čech Ovako ja mislim da Mourinho misli igrat većinu tj. najjače tekme. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138049 Nisam sklon da poverujem da ce klupirati i Terrya i Lampsa. AVB je dobio nogu zbog toga :P Salu na stranu, nece izostaviti svoje najiskusnije igrace, svoju decu, posebno na jacim mecevima. Cak su i protiv Reala startovali. Ali ako govorimo o nekoj minutazi, verujem da ce Lamps odigrati manje meceva od JT-a naredne sezone... Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138065 Cech --- Ivanovic - DavidLuiz - Terry - Cole --- Van Ginkel - Lampard --- Moses - Mata - Hazard --- Rooney. Drugi sastav: Schwarzer --- Cesar - Cahill - Ake - Bertrand --- Ramires - Essien --- Traore - Oscar - Schurrle --- Lukaku. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138068 Cech --- Ivanovic - DavidLuiz - Terry - Cole --- Van Ginkel - Lampard --- Moses - Mata - Hazard --- Rooney. Drugi sastav: Schwarzer --- Cesar - Cahill - Ake - Bertrand --- Ramires - Essien --- Traore - Oscar - Schurrle --- Lukaku. Izmjena prije početka utakmice: Ginkel OUT- Ramires IN. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138111 Cech --- Ivanovic - DavidLuiz - Terry - Cole --- Van Ginkel - Lampard --- Moses - Mata - Hazard --- Rooney. Drugi sastav: Schwarzer --- Cesar - Cahill - Ake - Bertrand --- Ramires - Essien --- Traore - Oscar - Schurrle --- Lukaku. Gdje si izgubio De Bruyne/a? :/ Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138121 Mislim da Lampard ne bi trebao igrati u prvom sastavu, pogotovo protiv jačih ekipa. Ja bih ga koristio u lakšim utakmicama, pogotovo kod kuće kad treba napadati, kad je potreban neko da iz dubine napravi utrčavanje ili dalekometni šut. Protiv Citya, Uniteda i ostalih trebamo trkače i defanzivce, što Lamps u ovim godinama ne može baš odraditi na najbolji mogući način, a to se vidjelo prošle sezone. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138127 Odigra lamps dovro vazne utakmice. Daje tad zadnji atom snage. Protiv benfice npr bio najopasniji. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138154 Gdje si izgubio De Bruyne/a? :/ Ovo je za ovu sezonu sastav prijatelju. De Bruyne je otišao u Vitesse. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138157 Ovo je za ovu sezonu sastav prijatelju. De Bruyne je otišao u Vitesse. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138196 A vi kao niste navikli na Caetove umotvorine, pa se jos i cudite ? Voleo bih da vidim vezni red u sastavu Van GInkel - Ramires.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.