Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

hahah,pa šta ću kad svi oćete u prvi tim ja sam bio primoran da okačim kopačke o klin

jedino mi cfc1905 nešto iskače iz formacije,sve se zanosi u desno,sigirno je bio pijan sinoć

Čuj ja iskačem iz formacije? Pa kako i ne bi kad si me na gol stavio, kod stative flaša rakije i ti bi da ne zanosim? :P 
I kako ti misliš da ću ja išta obranit kad neko opali a ja 3 lopte vidim?  X_X  @-) 

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

šurle ako dodje a jedini on kao i ima neke šanse uopšte da dodje(za sad naravno) igrao bi po levoj strani a azar bi preso na desnu,ima dečko dobar šut to bi trebalo iskoristiti,što ne znači da ne može da gura loptu blizu desne aut linije

mene više brine ta pozicija napadača i zadnji vezni,imaće Murinjo pune ruke posla,sve je to sad nabacano kao u salati

Kakav bi igrački kadar imali samo da se neki vrate sa pozajmice+ 2-3 pojacanja<br /><br />Cech,Courtois, i onaj mali Blackman<br /><br />Bane,Terry,Luiz,Cahil,Cole,Aspi,Bertrard/Shawn<br /><br />Hazard,Mata,Lampard,Ramires,Mikel,De Bruyne,Piazon,Oscar,Ake, Essien?, Reus (kada bi uspeli), Moises? Rossi/Pjanic<br /><br />Lukaku,Ba,Torres, Lewandovski/Cavani<br /><br />Uz Mourinha bi zarili i palili.<br /><br />Jak prvi tim,jaka klupa,mogućnosti isprobavanja formacija,možeš kako hoćeš.<br /><br />

Essiena zaboravite. Nije ni blizu starom. Prije racunajte na Mikela.

Nije onaj stari , ali moze jednu dobru godinu odradit . U RM-u 80% prilika koje je dobio odradio je odlicno .. sjetite se samo utakmice protiv Barcelone, stavio Messija u mali dzep, neki dan protiv Atletica spasavao gol u dosta navrata , da ne nabrajam dalje . 

I nemora se previse umarati, imamo dobrih defanzivaca, moze se komotno rotirati sa Mikelom , Lampsom i malim Romeuom + moze igrati odbranu .. pa kud ces bolje !? 

Jos kad se vrati na SB , kad emocije prorade, kad mu navijaci pocnu skandirati ime, vidit ces kako se igra ! ;)

Bas sam citao komentare kad se igralo protiv atletica, komentare realovih navijaca.

Niko nije napisao nista dobro za Essiena, cak je jedan napisao. "Essien ne najgori igrac reala  u zadnjih  5 godina". Vjerujem da je pretjerao ali ni blizu nije da im je dobar bio.

Pa i nama je los Hazard kad izgubimo, zar ne ? U porazu se gleda samo ono sto je igrac lose uradio pa da mozes o njemu pisat svasta. Ja sam gledao utakmicu i imao je odlicnih defanzivnih intervencija a to sto je prema naprijed promasio dobru priliku boli ga k*rac, to nije njegov posao. 

Ovo je se pisalo jos u prvih 90 minuta tako da se nije znalo za porat, al hajd nije bitno. Mozda nas iznenadi sljedece godine ali sumnjam. On mozda nekad uleti sa dobrom utakmicom a tesko da mozemo racunati na njega ozbiljno.

Ja bi bio sretan s ovim

Cavani

Hazard                                Oscar

Mata  Ramires

Essien

Cole       Terry       Luiz     Ivanović

Cech

Ja bi bio sretan s ovim

Cavani

Hazard                                Oscar

Mata  Ramires

Essien

Cole       Terry       Luiz     Ivanović

Cech

Nije losa, samo vratit ramiza na DMF , Matu ispred i KDB-a desno .

Oscar će preseliti na klupu, a ako Piazon uđe u vrhunsku formu, onda će Oscar najebati skroz.

Piazon ce biti igracina,samo da dobije postenu priliku,mislim da moze da kida.

Ovako bih ja htio:

---------------------------------------- Čech --------------------------------------------

Azpilicueta (Ivanović) - Cahill (Ivanović) - Luiz (Terry) - Cole (Bertrand)

------ Ramires (Ake/Romeu/Mikel) - Lampard/Mikel* (Ake/Romeu) -------

--- Schurrle** (Moses/Marin) - Mata (Oscar) - Hazard (Moses/Marin) ---

-------------------------- Lukaku (Demba***/Feruz Islam) ------------------------

________________________________________________________________________________________________________

* tu bi mogao netko novi doći jer stvarno nema nekog boljeg riješenja

** ovo je vrlo izgledan transfer

*** Demba ili Torres, jedan treba otići a Demba je tek došao

Ja bi to ovako:

250513091253.png

Manager: Jose Mourinho

Schurrle-a ne bih, pokuša bi možda Piazona na krilo ako se ne uklopi dovest neko world-class krilo, mada bi ja radije pokušao i tu nekog od mlađih ali toga kod nas nema..

sad što se tiče zadnja dva veznjaka ovo mi izgleda nekako preslabo što se odbrane tiče ja bi tu radije stavio nekog jakog DMF-a kao što je Essien, možda Mikel i često bi ubacivao nekog od mlađih(Ake Chalo ,Cheek)

e494beda50baf5e43dbfe700dfa079d1.jpg

Razmisljam, ako hocemo dobru vezu, da kontrolisemo igru. Ne smiju ramires i mikel igrat zajedno. Nisu ni jedan tehnicari.

DM bi nam mogao biti De Rossi. napadac ce biti Cavani :P

Zašto ne bi mogli igrati Ramiz i Mikel zajedno ?

Ne zaboravi da je taj tandem igrao na sredini za vrijeme RDM-a kad smo sašili Tottenhama i Arsenala u gostima.

Protiv arsenala, spursa bi moglo al kako bi se drzali sa jacim ekipama.

Nije da arsenal ima neku dar-mar ekipu.

Nego sto se mene tice meni nebi smetalo njih gledati na terenu, dragi su mi obojca ali ovdje na forumu je velika diskusija  o tome kako nam fali taj jedan tehnicar pa se samo prilagodjavam forumskom rezimu :D

Možda ne bi bilo loše probat sa 4-3-2-1.
O obrani se sve zna,tu se nema šta pričat.
Mikel zadnji vezni (tu su još Romeu,Essien,Ake), daleko bolje izgleda kad pokraj sebe ima dva centralna vezna.
Uz njega u vezi rotirat Ramiresa,Lamparda,Oscara,uz to da jedan uvijek ima malo više slobode za odlazak naprijed iz drugog plana.
Ispred njih dva ofenzivna vezna,prvi izbor Mata i Hazard,po potrebi rotirat.
U napadu Lukaku.

Možda ne bi bilo loše probat sa 4-3-2-1.
O obrani se sve zna,tu se nema šta pričat.
Mikel zadnji vezni (tu su još Romeu,Essien,Ake), daleko bolje izgleda kad pokraj sebe ima dva centralna vezna.
Uz njega u vezi rotirat Ramiresa,Lamparda,Oscara,uz to da jedan uvijek ima malo više slobode za odlazak naprijed iz drugog plana.
Ispred njih dva ofenzivna vezna,prvi izbor Mata i Hazard,po potrebi rotirat.
U napadu Lukaku.

Pogledajte DM u jakih ekipa i viditi ćete da svaki zna još nešto osim oduzeti loptu a Mikel nezna ništa više neko dodati prvom do sebe. Zato je potreban DM sa više mogućnosti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.