21. maj 2013.13 god. comment_124395 hahah,pa šta ću kad svi oćete u prvi tim ja sam bio primoran da okačim kopačke o klin jedino mi cfc1905 nešto iskače iz formacije,sve se zanosi u desno,sigirno je bio pijan sinoć Čuj ja iskačem iz formacije? Pa kako i ne bi kad si me na gol stavio, kod stative flaša rakije i ti bi da ne zanosim? :P I kako ti misliš da ću ja išta obranit kad neko opali a ja 3 lopte vidim? X_X @-) Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124401 šurle ako dodje a jedini on kao i ima neke šanse uopšte da dodje(za sad naravno) igrao bi po levoj strani a azar bi preso na desnu,ima dečko dobar šut to bi trebalo iskoristiti,što ne znači da ne može da gura loptu blizu desne aut linije mene više brine ta pozicija napadača i zadnji vezni,imaće Murinjo pune ruke posla,sve je to sad nabacano kao u salati Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124403 Kakav bi igrački kadar imali samo da se neki vrate sa pozajmice+ 2-3 pojacanja<br /><br />Cech,Courtois, i onaj mali Blackman<br /><br />Bane,Terry,Luiz,Cahil,Cole,Aspi,Bertrard/Shawn<br /><br />Hazard,Mata,Lampard,Ramires,Mikel,De Bruyne,Piazon,Oscar,Ake, Essien?, Reus (kada bi uspeli), Moises? Rossi/Pjanic<br /><br />Lukaku,Ba,Torres, Lewandovski/Cavani<br /><br />Uz Mourinha bi zarili i palili.<br /><br />Jak prvi tim,jaka klupa,mogućnosti isprobavanja formacija,možeš kako hoćeš.<br /><br /> Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124425 Essiena zaboravite. Nije ni blizu starom. Prije racunajte na Mikela. Nije onaj stari , ali moze jednu dobru godinu odradit . U RM-u 80% prilika koje je dobio odradio je odlicno .. sjetite se samo utakmice protiv Barcelone, stavio Messija u mali dzep, neki dan protiv Atletica spasavao gol u dosta navrata , da ne nabrajam dalje . I nemora se previse umarati, imamo dobrih defanzivaca, moze se komotno rotirati sa Mikelom , Lampsom i malim Romeuom + moze igrati odbranu .. pa kud ces bolje !? Jos kad se vrati na SB , kad emocije prorade, kad mu navijaci pocnu skandirati ime, vidit ces kako se igra ! ;) Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124428 Bas sam citao komentare kad se igralo protiv atletica, komentare realovih navijaca. Niko nije napisao nista dobro za Essiena, cak je jedan napisao. "Essien ne najgori igrac reala u zadnjih 5 godina". Vjerujem da je pretjerao ali ni blizu nije da im je dobar bio. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124431 Pa i nama je los Hazard kad izgubimo, zar ne ? U porazu se gleda samo ono sto je igrac lose uradio pa da mozes o njemu pisat svasta. Ja sam gledao utakmicu i imao je odlicnih defanzivnih intervencija a to sto je prema naprijed promasio dobru priliku boli ga k*rac, to nije njegov posao. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124436 Ovo je se pisalo jos u prvih 90 minuta tako da se nije znalo za porat, al hajd nije bitno. Mozda nas iznenadi sljedece godine ali sumnjam. On mozda nekad uleti sa dobrom utakmicom a tesko da mozemo racunati na njega ozbiljno. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124438 Essien ako ne bude prodat, može samo grijati klupu. Bolji Mikel, ostario bizon šteta... Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124445 Ja bi bio sretan s ovim Cavani Hazard Oscar Mata Ramires Essien Cole Terry Luiz Ivanović Cech Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124461 Ja bi bio sretan s ovim Cavani Hazard Oscar Mata Ramires Essien Cole Terry Luiz Ivanović Cech Nije losa, samo vratit ramiza na DMF , Matu ispred i KDB-a desno . Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124490 Oscar će preseliti na klupu, a ako Piazon uđe u vrhunsku formu, onda će Oscar najebati skroz. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124541 Oscar će preseliti na klupu, a ako Piazon uđe u vrhunsku formu, onda će Oscar najebati skroz. Đe Piazona nađe da mi je znati? Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124554 Oscar će preseliti na klupu, a ako Piazon uđe u vrhunsku formu, onda će Oscar najebati skroz. Piazon ce biti igracina,samo da dobije postenu priliku,mislim da moze da kida. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124628 Ovako bih ja htio: ---------------------------------------- Čech -------------------------------------------- Azpilicueta (Ivanović) - Cahill (Ivanović) - Luiz (Terry) - Cole (Bertrand) ------ Ramires (Ake/Romeu/Mikel) - Lampard/Mikel* (Ake/Romeu) ------- --- Schurrle** (Moses/Marin) - Mata (Oscar) - Hazard (Moses/Marin) --- -------------------------- Lukaku (Demba***/Feruz Islam) ------------------------ ________________________________________________________________________________________________________ * tu bi mogao netko novi doći jer stvarno nema nekog boljeg riješenja ** ovo je vrlo izgledan transfer *** Demba ili Torres, jedan treba otići a Demba je tek došao Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125098 Ja bi to ovako: Manager: Jose Mourinho Schurrle-a ne bih, pokuša bi možda Piazona na krilo ako se ne uklopi dovest neko world-class krilo, mada bi ja radije pokušao i tu nekog od mlađih ali toga kod nas nema.. sad što se tiče zadnja dva veznjaka ovo mi izgleda nekako preslabo što se odbrane tiče ja bi tu radije stavio nekog jakog DMF-a kao što je Essien, možda Mikel i često bi ubacivao nekog od mlađih(Ake Chalo ,Cheek) Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125112 Chalo ide na posudbu vjerovatno, a i cheeka bih na bolju posudbu poslao. Ake neka ostane za rotacije. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126601 Razmisljam, ako hocemo dobru vezu, da kontrolisemo igru. Ne smiju ramires i mikel igrat zajedno. Nisu ni jedan tehnicari. DM bi nam mogao biti De Rossi. napadac ce biti Cavani :P Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126603 Zašto ne bi mogli igrati Ramiz i Mikel zajedno ? Ne zaboravi da je taj tandem igrao na sredini za vrijeme RDM-a kad smo sašili Tottenhama i Arsenala u gostima. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126608 Protiv arsenala, spursa bi moglo al kako bi se drzali sa jacim ekipama. Nije da arsenal ima neku dar-mar ekipu. Nego sto se mene tice meni nebi smetalo njih gledati na terenu, dragi su mi obojca ali ovdje na forumu je velika diskusija o tome kako nam fali taj jedan tehnicar pa se samo prilagodjavam forumskom rezimu :D Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126619 Možda ne bi bilo loše probat sa 4-3-2-1. O obrani se sve zna,tu se nema šta pričat. Mikel zadnji vezni (tu su još Romeu,Essien,Ake), daleko bolje izgleda kad pokraj sebe ima dva centralna vezna. Uz njega u vezi rotirat Ramiresa,Lamparda,Oscara,uz to da jedan uvijek ima malo više slobode za odlazak naprijed iz drugog plana. Ispred njih dva ofenzivna vezna,prvi izbor Mata i Hazard,po potrebi rotirat. U napadu Lukaku.Možda ne bi bilo loše probat sa 4-3-2-1. O obrani se sve zna,tu se nema šta pričat. Mikel zadnji vezni (tu su još Romeu,Essien,Ake), daleko bolje izgleda kad pokraj sebe ima dva centralna vezna. Uz njega u vezi rotirat Ramiresa,Lamparda,Oscara,uz to da jedan uvijek ima malo više slobode za odlazak naprijed iz drugog plana. Ispred njih dva ofenzivna vezna,prvi izbor Mata i Hazard,po potrebi rotirat. U napadu Lukaku. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126663 izgubili smo mi tu snagu na sredini terena ,zato nas prokleti city i gazi ko macice nije bitno dal igras sa dva il jednim dm ,ako oni lose igraju,djabe sve,tako je i bilo ove sezone morace taj problem da se resi,to i napadac Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126664 Pogledajte DM u jakih ekipa i viditi ćete da svaki zna još nešto osim oduzeti loptu a Mikel nezna ništa više neko dodati prvom do sebe. Zato je potreban DM sa više mogućnosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.