Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Zapaliti dres od Cecha i raditi takve stvari wikipediji može samo maloumna iskompleksirana osoba. Takvih osoba će uvijek biti nažalost koji ne znaju cjeniti ovog čovjeka i što je sve napravio za ovaj klub.

Roman, Mourinho i uprava su ispala velika gospoda što su ga pustili bez puno zajebavanja da ide u Arsenal. On se oprostio lijepim oproštajnim pismom od nas. Bez obzira na ispade manjine navijača (na našem forumu većine) mislim da smo se rastali kako treba. Legendo hvala za sve i sve najbolje u daljnoj karijeri (ali ne protiv nas :D )

Mene je sramota kada vidim da dijelim ljubav za Chelsea sa nekim ljudima. Samo najveći idiot može paliti dres legende kakva je Petr Cech,

• Autor

Dabogda ni jednu loptu u Arsenalu ne uhvatio u ruke, da mu svaka prolazi kroz njih i kroz noge.

Dabogda ga Sczesny otjerao na klupu.

Dabogda nikad trofeja više ne osvojio.

Dabogda ga navijači Arsenala proklinjali što su ga doveli.

Dabogda sa Stamforda otišao sa pet golova u mreži.

Veliki gospodin to je pokazao i ovim pismom prema navijacima, ispali smo i mi gospoda sto smo mu pustili da bira klub gdje ce igrati. Mogli smo uzeti vise za njega ali sta je tu je. Zelim mu sve najbolje.

Veliki gospodin i istinska legenda kluba! Hvala ti za sve ljudino! Sve najbolje u zivotu a u karijeri malo manje (jos manje protiv CFCa)! Srecno!

PS

Ima nas svakakvih, necu da se spustam na primitivni balkanski nivo.

Paliti dres ovog čovjeka je totalno neopravdano. Pa lik je legenda bez obzira na sve. Ne kao John, ali ipak legenda. 
I onda ovako paliti dres ko da nam nikad pomogao nije, ne znam. 

Sve najbolje u životu legendo, a u karijeri samo nazadovanje želim! 

Nadam se samo da nas ovo nece progoniti u narednim godinama.

Petru zelim puno srece u zivotu, a u Arsenalu sto se igracke karijere tice sve najgore. Hvala na svemu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sto bi caca reko, ljubavna prica je zavrsena. Branis boje crvenih iz Londona. Hvala ti za sve ovih godina, al ovo je toliko supacki potez da si sebi mrlju bacio na karijeru. Barem sto se tice mene, kad se sjetim hobotnice. Velika legenda kluba i najbolji golman ikad. Sad ce tek da pocne da se javlja osjecaj mucnine, dok te budem gledao tamo gdje ne pripadas, dok budes spasavao i davao bodove jebenom arsenalu. Ne bi me iznenadilo da odigras bitnu ulogu i u derbiju protiv nas... Nesto kao frankie Hvala na karijeri i hvala na trofejima. Hvala i na odanosti heh. legenda si kluba al ne mozes u istu recenicu sa recimo kapetanom. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Naravno da neće biti zaboravljen, pa gledat ćemo ga sljedeće sezone u našem prijateljskom klubu Arsenalu, baš je se potrudio da ne bude zaboravljen.

Napisao bi neki referat na ovu temu, opet bi bilo nekih 5-6 strana u wordu, ali neću da trošim vrijeme na prvog golmana Arsenala.

Nemojte se iznenaditi ako Cech odigra kljucnu ulogu u osvajanju titule naredne sezone.
Vidim napisao je i neko pismo. Nemam volje da citam pisma Arsenalovih igraca upucen nama.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Kaže da mi koji ga kritikujemo nismo pravi navijači.

OK, nisi ni ti prava legenda.

Kada to kaže neko ko nakon 11 godina u Chelseaju prelazi u Arsenal, onda to stvarno ima težinu.

Stvarno treba da se zapitamo mi koji ga kritikujemo a on kao u cijeloj priči nevinašce ne zna ni kad je gladan , moš' mislit...

Ooo Česi uvijek govna bili ste. Vi nas kritikujete i naš teritorijalni integritet udarate, a vi u protivnički tabor prelazite. Shame on you, ex-legend.

Izdajnik je ali 0 kroz 1. Bice izdajnik ako pocne da pljuje po CFCu i navijacima. Ono otvoreno. A siguran sam da nece.

“There are some people who have left me negative messages, but they aren’t true Chelsea fans.”

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.