2. juli 2015.11 god. comment_222644 http://www.chelseabalkan.com/index.php/201507015159/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-zahvalan-cechu.html hejteri na aparatima... Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222648 Ako dignu titulu onda nek se Mourinho zapita sta i kako King, kakvu ti ovdje demagogiju prosipas.. Nije Cech sam sebe izbacio iz Chelseaja.I cuj mu logike, veci ljigavac je neko ko otvoreno i direktno predje nego neko ko to radi lazuci i pod krinkom posudbe u poznim igrackim godinama, kada nema ni najmanje fudbalskog razloga da to uradi. Kakva lobotomija od nekih forumasa covjeceGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222654 Ako dignu titulu onda nek se Mourinho zapita sta i kako King, kakvu ti ovdje demagogiju prosipas.. Nije Cech sam sebe izbacio iz Chelseaja. I cuj mu logike, veci ljigavac je neko ko otvoreno i direktno predje nego neko ko to radi lazuci i pod krinkom posudbe u poznim igrackim godinama, kada nema ni najmanje fudbalskog razloga da to uradi. Kakva lobotomija od nekih forumasa covjece Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Pa Å¡to da se zapita Mourinho kada je bila priÄa da je samo Mourinho protiv njegovo odlaska u Arsenal, naravno da je Cech veći ljigavac od Lamparda jer je Lampard bar pokuÅ¡ao da ublaži "pad". A ovo prosipanje demagogije, lobotomiju itd ostavi za nekog ko ti je bliži, a nemoj pokuÅ¡avati da mene spuÅ¡tiÅ¡ tako Å¡to ćeÅ¡ svoje miÅ¡ljenje dopunjavati rijeÄima kao Å¡to je lobotomija.. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222657 Kako Vas nije sram pojedince! Zasto bi covjek mijenjao sredinu ako te ne zeli, zasto bi mijenjao grad u kojem zivi 11 godina. Gdje je navikao na zivot. Zeli biti prvi vratar kod nas nazalost nema tu priliku, a njegov kvalitet nije za neku Aston Villu, West Ham ili koji drugi slabiji klub iz Londona. Znaci covjek bi trebao otici zivjeti u Parisu ili ne znam gdje vise da bi se nekim navijacima udovoljilo, da nebi palili dresove i pljucali po covjeku koji je toliko donio klubu za koji navijas. Samo trebas biti bar malo covjek kao Mourinho i Abramovic i stisnuti mu ruku, zahvaliti mu se i pustiti ga. Za ostalo moras biti govno. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222659 ZnaÄi tebi je drago Å¡to ćeÅ¡ ga narednih nekoliko sezona gledati u Arsenalu, stvarno svaka Äast. Mourinho nije sigurno zadovoljan odlaskom Cech u Arsenal to je 1000%, nas koji kritikujemo Cecha treba da bude sram, a Cechu koji je prvom prilikom otiÅ¡ao u naÅ¡eg najvećeg gradskog rivala treba odati priznanje za to. Ako se igraÄ osjeća kao legenda nekog kluba onda on zna Å¡ta smije a Å¡ta ne smije uraditi kada napusti taj klub, Cech oÄigledno nema taj osjećaj, ja mislim da ovi Å¡to opravdavaju njegov potez to mnogo teže podnose nego mi koji ga otvoreno kritikujemo. Da je neko kojim sluÄajem prije godinu dana postavio pitanje "Kako bi se vi osjećali da Cech preÄ‘e u Arsenal i Å¡ta mislite o tome?" 99% ovih Å¡to ga sada brane bi imali stav "osjećaj ne bi bio prijatan, ali nema Å¡anse da Cech preÄ‘e u Arsenal, on to nikada ne bi uradio" ali sada kada nam je taj Cech uvalio eh hajde da ga branimo, aha ali malo juÄe. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222663 Brate jesi svjestan ti sta pises, de malo pogledaj to ponovo.. Ko da neko od nas ima nesto od toga sto ne napada i ne vrijedja Cecha. Mojne spinovati, ja ne vidim da je bilo kome drago sto je otiso u Arsenal i da neko navija za njega. Nit ce kome od nas biti svejedno kad zaigra protiv Chelseaja.Ali budi svjestan da cinjenica sto Mourinho nije htio da ga proda Arsenalu je ustvari samo posljedica odluke istog tog Mourinha da zrtvuje Cecha i fakticki ga otjera iz kluba. Vi pricate ko da je Portugalac s kruske pao pa da nije bio svjestan da se tako nesto sprema, nebitno bio to Arsenal, United il bilo koji drugi rival u ligi.Udarate kontru i opet u krajnost, ispiranje mozga nama ostalim kao sto rekoh. Ne bih da poredim dalje Lampardovu situaciju s ovim, razlika je ogromna u tvojim preferancama i mojim, neces nikad razumjeti ako ti je bolje, kao sto kazes, pod krinkom i hinjski.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222667 Brate jesi svjestan ti sta pises, de malo pogledaj to ponovo.. Ne nisam svjestan Äekam da mi ti objasniÅ¡, ipak si ti uvijek upravu.. Ne shvatam zaÅ¡to imaÅ¡ toliko napadan naÄin pisanja kada se sa nekim raspravljaÅ¡, znaÄi opusti se, ti piÅ¡eÅ¡ Å¡ta misliÅ¡, ja piÅ¡em Å¡ta mislim, neko deseti piÅ¡e Å¡ta misli, i to je to. Ja ne oÄekujem da ubjedim tebe u neÅ¡to drugo, niti ti mene možeÅ¡ ubijediti u neÅ¡to drugo, ako ne napiÅ¡em neÅ¡to Å¡to nije u skladu sa tvojim miÅ¡ljenje onda ja "nisam svjestan".. ZnaÄi Äim proÄitaÅ¡ neÅ¡to Å¡to se tebi ne sviÄ‘a, ti pokuÅ¡avaÅ¡ da nekim terminima kojima nije ovdje mjesto dokažeÅ¡ da sam ja glup a ti pametan. JuÄe je neko spominjao neke slinavce, ti danas meni spominjeÅ¡ lobotomiju i prosipanje demagogije, znaÄi momci malo se relaksirajte. Možda bi i ja tebi mogao odgovarati na takav naÄin, ali neću to nije moj stil, možda ti prosipaÅ¡ demagogiju pod naslovom "sve je savrÅ¡eno, divno i krasno" ali ja raspravu o fudbalskim temama ne svodim na liÄni nivo. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222669 Sretan sam zbog Cecha, jer osobno sam nostalgicar za mjestom gdje zivim i gdje imam posao. Da jedan dan dobijem otkaz ili nizu poziciju u firmi kojoj radim, a u medjuvremenu ponudu konkurentske firme sa vecom pozicijom prihvatio bi to. Moje osobno misljenje da covjek mora gledati sebe i svoj napredak u zivotu. Moj sef u ovom slucaju Mourinho ce mozda pozaliti mozda nece, sam je izabrao taj rizik. Najbitnije od svega za mene sto je bio covjek i pustio me bez teskih rijeci sa jakim stiskom ruke i jednim velikim HVALA! Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222670 Sretan sam zbog Cecha, jer osobno sam nostalgicar za mjestom gdje zivim i gdje imam posao. Da jedan dan dobijem otkaz ili nizu poziciju u firmi kojoj radim, a u medjuvremenu ponudu konkurentske firme sa vecom pozicijom prihvatio bi to. Moje osobno misljenje da covjek mora gledati sebe i svoj napredak u zivotu. Moj sef u ovom slucaju Mourinho ce mozda pozaliti mozda nece, sam je izabrao taj rizik. Najbitnije od svega za mene sto je bio covjek i pustio me bez teskih rijeci sa jakim stiskom ruke i jednim velikim HVALA! Sve je to OK i poštujem, ali ne možeš porediti firmu i klub, to se ne može porediti.. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222671 Ma nece mu nikad biti lako protiv nas, unistit ce ga psihicki navijaci na tekmi... Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222674 Ma nece mu nikad biti lako protiv nas, unistit ce ga psihicki navijaci na tekmi... Oce ovi nasi su poznati kao "navijaci" :D Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222683 ... znaÄi momci malo se relaksirajte.... Ja sam savrÅ¡eno relaksiran. Vjerojatno zato Å¡to u potpunosti razumijem Cechovu odluku. Ti si taj koji bi se trebao ispuhati malo, izaći iz bajke u kojoj živiÅ¡ i pogledati na situaciju realno. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222685 Ja sam savrÅ¡eno relaksiran. Vjerojatno zato Å¡to u potpunosti razumijem Cechovu odluku. Ti si taj koji bi se trebao ispuhati malo, izaći iz bajke u kojoj živiÅ¡ i pogledati na situaciju realno. Pa ne znam ko je vrijeÄ‘ao direktno forumaÅ¡e, ti ili ja, mislim da je to pokazatelj ko diskutuje opuÅ¡teno a kome rasprava o Cechu služi da bi forumaÅ¡e nazvao slinavicma samo da bi uzdigao svoje miÅ¡ljenje a spustio one koji misli drugaÄije. Ako ćemo realno onda sam ja daleko od bajke, jer za tebe je tu sve savrÅ¡eno, tako da ako treba neko da "izaÄ‘e :(( " iz bajke onda bi ti trebao izletiti prije mene. Ja savrÅ¡eno realno gledam situaciju. Da li sam zaboravio sve Å¡to je Cech uradio za Chelsea? Ne. Da li mu zamjeram i osuÄ‘ujem njegov prelazak u Arsenal? Da. Da li ima opravdanje za ovo? Ne. Da li je pokazao poÅ¡tovanje prema navijaÄima? Ne. Da li nakon ovog može u potpunosti predstavljati legendu Chelseaja kao recimo Drogba? Ne. Da li mu je ovo trebalo u karijeri? Ne. Ako Chelsea ne bude u stanju da sljedeće sezone osvoji Premiership onda bi volio da to bude Arsenal, Äisto zbog naÅ¡eg dragog i nevinog Cecha, da bar jedna "legenda" Chelseaja odbrani titulu, mislim da će nam svima biti drago. :x Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222694 Rekao da želi barem do 40. godine da brani za Arsenal, indirektno poruÄio da želi postat njihova legenda. PiÅ¡aj po sirotinji. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222700 Sve je to OK i poštujem, ali ne možeš porediti firmu i klub, to se ne može porediti.. Nije u pitanju firma ili klub moje misljenje samo. Stvar je u tome sto svaka osoba koja zeli biti najbolja u svome poslu vjerujem da to radi iz ljubavi prema tom poslu kao sto je primjer Cecha. Kod nas u ovoj situaciji nije mogao biti nego rezervni golman, otici u slabiji klub je korak unazad, netko ce spomenuti PSG moje misljenje francuska liga za takvog golmana je takodjer korak unazad. Izjavio je da zeli braniti do 40. godine sto odmah mozemo zakljuciti da zeli obarati rekorde u Premiershipu. Meni je zao sto to nije mogao do kraja karijere za nas, ali u potpunosti razumijem njegove ambicije. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222701 Razumijem da neko nece da pljuje po cechu zbog svega u karijeri, ali nikako ne mogu da razumijem da se opravdava njegov potez. Razumijem da ga gotivite i volite i da mu ne mozete jebat svu familiju, al nemojte srat. Realno lik je ispo govno i to je to. Izdaja jednostavno. Ako smo ga mi otjerali iz kluba, nije nam se morao osvetit. A nismo ga otjerali, jednostavno je na nj mjesto dosao bolji golman. Ako ne bas bolji, onda barem radi tih godina. Velika prednost. I sta on radi, namjerno cini izdaju i onda sere kako mi koji smo popljuvali to sto je uradio nismo pravi navijaci. Isto da mi losi navijaci kazemo da on nije legenda. Jest, al je i picketina velika. Uz to ce postat i crvena legenda. Koja izdaja jbtPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222702 Sretan sam zbog Cecha, jer osobno sam nostalgicar za mjestom gdje zivim i gdje imam posao. Da jedan dan dobijem otkaz ili nizu poziciju u firmi kojoj radim, a u medjuvremenu ponudu konkurentske firme sa vecom pozicijom prihvatio bi to. Moje osobno misljenje da covjek mora gledati sebe i svoj napredak u zivotu. Moj sef u ovom slucaju Mourinho ce mozda pozaliti mozda nece, sam je izabrao taj rizik. Najbitnije od svega za mene sto je bio covjek i pustio me bez teskih rijeci sa jakim stiskom ruke i jednim velikim HVALA! ÄŒovjek objasnio. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222704 Abramovic je u ovoj situaciji ispao veliki gospodin pokazavši kako se postupa prema legendi tako što mu je dopustio da ide gdje god hoće. A ovaj odmah poletio u Arsenal. Sigurno da Abramoviću nije pravo što je ovaj prešao u direktnog konkurenta za titulu ali mu je dopustio jer je veliki gospodin. Ne razumijem Wisey, kako opravdavaš ovaj transfer a Lampardov ne? Zanimljivo. Ovaj je mnogo riskantniji po nas nego prelazak jednog 35godišnjaka, na zalasku karijere. Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222706 Kad je Čech prešao u Arsenal ja sam Lamparda automatski zaboravio. Lampard je sad Terry za Čecha. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222707 Sjeba vas King argumentima u zadnjem njegovom postu, vi stalno vritite istu pricu. On je ovo uradio, on je ono uradio. Sta me boli kurac sto je napravio kulu od karata kad ju je srusio. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222708 Abramovic je u ovoj situaciji ispao veliki gospodin pokazavÅ¡i kako se postupa prema legendi tako Å¡to mu je dopustio da ide gdje god hoće. A ovaj odmah poletio u Arsenal. Sigurno da Abramoviću nije pravo Å¡to je ovaj preÅ¡ao u direktnog konkurenta za titulu ali mu je dopustio jer je veliki gospodin. Ne razumijem Wisey, kako opravdavaÅ¡ ovaj transfer a Lampardov ne? Zanimljivo. Ovaj je mnogo riskantniji po nas nego prelazak jednog 35godiÅ¡njaka, na zalasku karijere. A ja ne razumijem zaÅ¡to prozivate Äovjeka koji vam je već deset puta napisao svoje miÅ¡ljenje i obrazložio ga. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222709 Sretan sam zbog Cecha, jer osobno sam nostalgicar za mjestom gdje zivim i gdje imam posao. Da jedan dan dobijem otkaz ili nizu poziciju u firmi kojoj radim, a u medjuvremenu ponudu konkurentske firme sa vecom pozicijom prihvatio bi to. Moje osobno misljenje da covjek mora gledati sebe i svoj napredak u zivotu. Moj sef u ovom slucaju Mourinho ce mozda pozaliti mozda nece, sam je izabrao taj rizik. Najbitnije od svega za mene sto je bio covjek i pustio me bez teskih rijeci sa jakim stiskom ruke i jednim velikim HVALA! Ovo kad sam ja pisao proglasavali su me neuracunljivim 😀 Ljudi ne shvataju da je fudbal igra, nema tu puno zaljubljenosti i nazalost to je tako. Ako nista Cech je uvijek bio profesionalac i ozbiljan tip, nikad on nije imao izjave neke silne ljubavi prema navijacima i klubu. Zbog toga sam vise razocaran u Lamparda, a i okolnosti su puno drugacije. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222738 Cech nije dobio otkaz nego je samo smjenjen. Za iste pare radio losiji posao. Ja ne bih osao u konkurenciju. :D Tako da nije covjek objasnio ko sto mnogi vele Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222741 Cech nije dobio otkaz nego je samo smjenjen. Za iste pare radio losiji posao. Ja ne bih osao u konkurenciju. :D Tako da nije covjek objasnio ko sto mnogi vele OÅ¡ao. Soxx bogotac izmislio novu rijeÄ, haha. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.