Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

pre dva meseca da me neko pita da navedem nekog od omiljenih igrača iz Čelzija bilo bi ko iz topa Teri....Čeh....

sad ide samo Teri........

tolko o tome 

jbg kao i Lamparda,kolko god uradio,uvek treba da progutam knedlu zbog toga prelaska u Siti preko USA

a Roman je do sad pojeo jedno govno,prvo Tores ,drugo govno sad Čeh 

nadam se da će bar Murinjo ostati svoj i na finjaka se  popišati po Čehu u nekoj izjavi 

gledaj pičke već dogovorio platu sa Arsnalom iako nije još cena definitivno ugovorena

o jebem ti sve

Chelsea's request to receive a home-grown player as part of the proposed transfer is no longer being considered. (Sky)But Sky Sources understand the two clubs are still not close to agreeing a fee and negotiations will continue for Cech this week.

Normalno izduvali smo ga za trampu kad je pičketina žurila da predje ko voajera

Mrš

Mozete li vrijedjati igrace bez psovki ? Totalno je degutantno psovat nase legende.

Palite se bez potrebe. Svaki dan izbacujete po nekoliko informacija koje su kontradiktorne jedna drugoj. Prvo jedna cijena, pa druga, pa treća, pa ova plata, pa ona plata, pa dobijamo igrača od njih, pa ne dobijamo.. Opušteno, igrači su na odmoru i sve će se riješiti za par sedmica a onda ćemo čuti i jednu i drugu stranu. Do tada, možete nastaviti vrijeđati.

nisu kontradiktorne,prvi put od kad pratim transfere vidim da je na sky sport izašlo da je igrač dogovorio sve a da cena još nije što ukazuje na to da je Čeh vuko dupe do Emirata

time nas je samo doveo u nepovoljan položaj za pregovore,da je ćutao dostojanstveno i čekao,mogli smo da im izmuzemo više para,možda čak i igrača ,ono i onako bi ga pustili da predje

ovako možemo samo da dobjemo jednu crnačku karinu u anus

interesantno da ti kao veliki murinjista  :D  braniš čeha dok ga i sam Otac pljuje,tj jedino i Otac pravi probleme oko ovog transfera :D

mozda jesam murinjista (pre bih rekao da sam samo realan :) ) ali zasto da ne branim legendu? nema nista gore nego nazvati izdajnikom nekoga ko nije izdao nikoga. ako neki ovo nazivaju izdajom, mozda bi trebalo da razmisle o tom izrazu i tezini istog. 

previse uspeha i srece nam je doneo da bih ga nazvao izdajnikom. previse nezaboravnih, vecnih stvari.

ne mogu da vredjam nekoga koga volim ko brata. to nije normalno

PS

Jedino, ali JEDINO sto mogu da mu zamerim je sto je naneo stetu klubu, sto ce se malo zaraditi njegovom prodajom. Ali cak ni to nije apsolutna istina, nego samo mediji prenose sistemom rekla-kazala.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Nego kako će praviti transfer chiba? Logično da prvo ispitaš da li igrač želi preći, dogovoriš s njim i onda ideš u pregovore vezano za obeštećenje drugom klubu.

normalno da će da kontaktira igrača prvo al može da ćuti dostojanstveno i ako klub njemu izlazi u susret onda treba i on da ispoštuje klub bar za toliko

evo sad čitam da će Roman izgleda iz njegovog dzepa da da Čehu novac,ej daje mu pare a ovaj prelazi u Arsenal,bože me sačuvaj 

a to ne bi bilo tolko bitno da nije FFP jer ako mu Roman daje kakve pare onda bi to značilo da mi ne samo što bi dobili manje para nego i to manje ne bi mogli da iskoristimo za kupovinu drugog igrača 

sad Cohen piše da se to neće ući u knjige a to je jedino moguće ako ga Roman sam čast na ruke

toliko je igrača zadužilo Čelzi,nije Čeh izuzetak,ovo je van svake pameti šta se radi i ajd i preko toga bi mogo da predjem samo da je Čeh ostao gospodin do kraja ali jbg usrao motku debelo sa ovakvim pristupom

Cehu da posvetim nesto

'Oce da nas izroka ekipa suparnicka
na ruke ih odvalismo poput Vlade Klicka
zato nemo' da mi glumis Nikolu Djuricka
po faci ti se izvaljiva, najveca si picka

https://www.youtube.com/watch?v=-9Th_sv34n0

Nego kako će praviti transfer chiba? Logično da prvo ispitaš da li igrač želi preći, dogovoriš s njim i onda ideš u pregovore vezano za obeštećenje drugom klubu.

Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. 

Tako smo mi radili sa kakutom, pa smo zamalo dobili embargo. To je radila Barca sa vise igraca i dobila je vise sezona embargo.

• Autor

Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. 

Tako smo mi radili sa kakutom, pa smo zamalo dobili embargo. To je radila Barca sa vise igraca i dobila je vise sezona embargo.

Jeste, ali postoji opcija da klub dozvoli igraču da pregovara s drugima prije nego dođe do realizacije transfera.

U ovom slučaju Chelsea=Abramovič. Jebiga sad u ovom slučaju na djelu možemo vidjeti i lošu stranu diktature.

Ode li u Čmarsenal za mene je mrtav. Pogotovo jer javno pokazuje želju za odlaskom u Čmar a ne u neki drugi klub a dobro znamo da može gdje poželi.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ma kakav embargo, to se radi gotovo u svakom transferu. Sa igračem se načelno dogovoriš usmenim putem, a onda ide se u pregovore sa klubom. Hajd ti dokaži da se neko dogovorio s igračem prije kluba, nemoguće je to osim ako igrač sam ili neko tvoj iz pregovora ne 'otkuca', ili ako si glup toliko da potpisuješ nešto napismeno sa njim prije transfera. 

Eh poslije kad dogovoriš obeštećenje onda ide rješavanje sitnih detalja i postavljanje ugovora.

Pa nije niko budala da dogovora transfer sa klubom a onda ga igrač odjebe kad je već sve završeno.

jel kužiš koliko ti ovo nema smisla? igrača se smije pitat je li voljan preć ali ne smije se pričat o plaći, iako plaća ima direktan utjecaj na to je li neki igrač voljan proć? tebi to ima smisla? pa kako će ovaj znat je li voljan preć kad ne zna koliku su mu plaću spremni dat?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.