21. juni 2015.11 god. comment_221244 Daj Vengeru još jedno 20 mili, još mu trampi Solankea i RLC-a, u znak zahvalnosti što će se od sledeće sezone velika crnačka kita osjetiti u našem anusu, a njihovi skrotumi zajedno sa testisima unutra će se odbijati od naš pakaš raspali Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221261 pre dva meseca da me neko pita da navedem nekog od omiljenih igrača iz Čelzija bilo bi ko iz topa Teri....Čeh.... sad ide samo Teri........ tolko o tome jbg kao i Lamparda,kolko god uradio,uvek treba da progutam knedlu zbog toga prelaska u Siti preko USA a Roman je do sad pojeo jedno govno,prvo Tores ,drugo govno sad Čeh nadam se da će bar Murinjo ostati svoj i na finjaka se popišati po Čehu u nekoj izjavi Prijavi
21. juni 2015.11 god. Autor comment_221262 U to ne sumnjaj, jer se lagano pišao i po Lampardu govoreći da je sam želio otići iako to nije bilo 100% sigurno, a šta će sad govoriti kad svi znamo da Čech želi otići ima da se vidi. Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221307 gledaj pičke već dogovorio platu sa Arsnalom iako nije još cena definitivno ugovorena o jebem ti sve Chelsea's request to receive a home-grown player as part of the proposed transfer is no longer being considered. (Sky)But Sky Sources understand the two clubs are still not close to agreeing a fee and negotiations will continue for Cech this week. Normalno izduvali smo ga za trampu kad je pičketina žurila da predje ko voajera Mrš Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221308 Mozete li vrijedjati igrace bez psovki ? Totalno je degutantno psovat nase legende. Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221309 Ja se sve nekako još nadam da će njih Mou ispaliti nekako Prijavi
21. juni 2015.11 god. Autor comment_221314 Jebo mater ako neću napisat neku kolumnu o Čechu zbog koje ću postat most wanted man na Balkanu. Razjareni navijači će plaćat za moju glavu :D Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221316 transfer blama dok citam postove na ovoj temi interesantno da ti kao veliki murinjista :D braniš čeha dok ga i sam Otac pljuje,tj jedino i Otac pravi probleme oko ovog transfera :D Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221317 Palite se bez potrebe. Svaki dan izbacujete po nekoliko informacija koje su kontradiktorne jedna drugoj. Prvo jedna cijena, pa druga, pa treća, pa ova plata, pa ona plata, pa dobijamo igrača od njih, pa ne dobijamo.. Opušteno, igrači su na odmoru i sve će se riješiti za par sedmica a onda ćemo čuti i jednu i drugu stranu. Do tada, možete nastaviti vrijeđati. Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221319 nisu kontradiktorne,prvi put od kad pratim transfere vidim da je na sky sport izašlo da je igrač dogovorio sve a da cena još nije što ukazuje na to da je Čeh vuko dupe do Emirata time nas je samo doveo u nepovoljan položaj za pregovore,da je ćutao dostojanstveno i čekao,mogli smo da im izmuzemo više para,možda čak i igrača ,ono i onako bi ga pustili da predje ovako možemo samo da dobjemo jednu crnačku karinu u anus Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221323 interesantno da ti kao veliki murinjista :D braniš čeha dok ga i sam Otac pljuje,tj jedino i Otac pravi probleme oko ovog transfera :D mozda jesam murinjista (pre bih rekao da sam samo realan :) ) ali zasto da ne branim legendu? nema nista gore nego nazvati izdajnikom nekoga ko nije izdao nikoga. ako neki ovo nazivaju izdajom, mozda bi trebalo da razmisle o tom izrazu i tezini istog. previse uspeha i srece nam je doneo da bih ga nazvao izdajnikom. previse nezaboravnih, vecnih stvari. ne mogu da vredjam nekoga koga volim ko brata. to nije normalno PS Jedino, ali JEDINO sto mogu da mu zamerim je sto je naneo stetu klubu, sto ce se malo zaraditi njegovom prodajom. Ali cak ni to nije apsolutna istina, nego samo mediji prenose sistemom rekla-kazala. Uređeno 21. juni 2015.11 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221324 Nego kako će praviti transfer chiba? Logično da prvo ispitaš da li igrač želi preći, dogovoriš s njim i onda ideš u pregovore vezano za obeštećenje drugom klubu. Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221327 normalno da će da kontaktira igrača prvo al može da ćuti dostojanstveno i ako klub njemu izlazi u susret onda treba i on da ispoštuje klub bar za toliko evo sad čitam da će Roman izgleda iz njegovog dzepa da da Čehu novac,ej daje mu pare a ovaj prelazi u Arsenal,bože me sačuvaj a to ne bi bilo tolko bitno da nije FFP jer ako mu Roman daje kakve pare onda bi to značilo da mi ne samo što bi dobili manje para nego i to manje ne bi mogli da iskoristimo za kupovinu drugog igrača sad Cohen piše da se to neće ući u knjige a to je jedino moguće ako ga Roman sam čast na ruke toliko je igrača zadužilo Čelzi,nije Čeh izuzetak,ovo je van svake pameti šta se radi i ajd i preko toga bi mogo da predjem samo da je Čeh ostao gospodin do kraja ali jbg usrao motku debelo sa ovakvim pristupom Prijavi
21. juni 2015.11 god. Autor comment_221334 Jedino logično objašnjenje je da su Čech i Abramovič prikriveni pederi i da su se karali u bulju pa od tuda ovolika ljubav između njih :) Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221336 Cehu da posvetim nesto 'Oce da nas izroka ekipa suparnicka na ruke ih odvalismo poput Vlade Klicka zato nemo' da mi glumis Nikolu Djuricka po faci ti se izvaljiva, najveca si picka https://www.youtube.com/watch?v=-9Th_sv34n0 Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221340 Nego kako će praviti transfer chiba? Logično da prvo ispitaš da li igrač želi preći, dogovoriš s njim i onda ideš u pregovore vezano za obeštećenje drugom klubu. Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. Tako smo mi radili sa kakutom, pa smo zamalo dobili embargo. To je radila Barca sa vise igraca i dobila je vise sezona embargo. Prijavi
21. juni 2015.11 god. Autor comment_221342 Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. Tako smo mi radili sa kakutom, pa smo zamalo dobili embargo. To je radila Barca sa vise igraca i dobila je vise sezona embargo. Jeste, ali postoji opcija da klub dozvoli igraču da pregovara s drugima prije nego dođe do realizacije transfera. U ovom slučaju Chelsea=Abramovič. Jebiga sad u ovom slučaju na djelu možemo vidjeti i lošu stranu diktature. Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221344 Ode li u Čmarsenal za mene je mrtav. Pogotovo jer javno pokazuje želju za odlaskom u Čmar a ne u neki drugi klub a dobro znamo da može gdje poželi. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221350 Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. Tako smo mi radili sa kakutom, pa smo zamalo dobili embargo. To je radila Barca sa vise igraca i dobila je vise sezona embargo. Ma kakav embargo, to se radi gotovo u svakom transferu. Sa igračem se načelno dogovoriš usmenim putem, a onda ide se u pregovore sa klubom. Hajd ti dokaži da se neko dogovorio s igračem prije kluba, nemoguće je to osim ako igrač sam ili neko tvoj iz pregovora ne 'otkuca', ili ako si glup toliko da potpisuješ nešto napismeno sa njim prije transfera. Eh poslije kad dogovoriš obeštećenje onda ide rješavanje sitnih detalja i postavljanje ugovora. Pa nije niko budala da dogovora transfer sa klubom a onda ga igrač odjebe kad je već sve završeno. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221353 Pa moze igrac slobodno reci da zeli preci u klub, ali ne smije dogovarati platu uopste. Sto da ne, prodje sve, plata ne prodje i transfer ce biti otkazan. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221356 Onda transfer embargo ide. Prvo se sa klubom mora dogovoriti, pa onda sa igracem! Nema dogovaranja plata niti icega, mozes pitati igraca bili bio voljan preci, ali mu ne smijes govoriti oko plate nista. Tek kada klub odobri, onda se moze pricati sa igracem oko plate i svega drugog. jel kužiš koliko ti ovo nema smisla? igrača se smije pitat je li voljan preć ali ne smije se pričat o plaći, iako plaća ima direktan utjecaj na to je li neki igrač voljan proć? tebi to ima smisla? pa kako će ovaj znat je li voljan preć kad ne zna koliku su mu plaću spremni dat? Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221359 http://talksport.com/football/exclusive-petr-cech-worth-15-points-arsenal-claims-chelsea-captain-john-terry-150622151629 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.