Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

It’s certainly football, not the city. The Premier League is in my eyes the best league in the world. When Mr. Abramovich allowed me to stay here, albeit not in a team, there was no problem. An added bonus is that I remain in the city where I live with my family for eleven years. I believe I can have five or six years to compete with the best – and they are in the English league.”
Read more at http://dailycannon.com/2015/07/cech-chelsea-fans-understand-arsenal-move/#BYy12Q0cQ5msgqmL.99

Pišaj po sirotinji.

Upravo je izjavio da nije bilo do Londona, već do kluba, a to što je Arsenal iz Londona samo je dodatni plus.

Opa, izgleda da je istina počela izlaziti na vidjelo.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Ovaj sve zivo brani.. odigram woflsburg arsenal gg3+ ali konj zaboravio da ovde Cech brani... jbt ne mogu mu gola dati.

Piše Mirror da je s Arsenalom već osvojio trofeja koliko s Chelseajem u zadnje 2 godine, i meću slike njega sa trofejima Paprika kupa i bajramskog turnira 2015.

Kakvi idioti mater im jebem.

Nije to ništa, navijači Arsenala pišu da će osvojiti tripletu ako nas pobede u CS-u.

Doziveo je sada, ali znam kada nece ;)

Samo da uspem nekako da gledam utakmicu, bicu na moru u pm.. ako se nadje prenos valjda cu gledati.

Bolje vam je da se posvetite Mourinhu i nekim igračima koje zaboli ćuna (tipa Hazard danas koji se više sunčao nego igrao), nego što Čecha morite. Pustite čovjeka, nije više naš igrač. Ono što nam je ponudio u 11 godina, mi smo uzeli i iskoristili i to dobro. Treba biti malo zahvalan. Najlakše sad balkanski psovati po njemu, a vamo nam igra ne sliči ni našto, a o kvaliteti u ekipi da i ne govorim.

Već je osvojio tripletu prema navijačima Arsenala lolo

Znam za danasnji trofej i na tome mu cestitam a ostale pijacarske trofeje ne priznajem.

Pa ne mora da znači,nek sačekaju kraj sezone ,osvoje prem,lš šta god pa nek se hvale kolko god

prvi drugi put kad sam video to njihovo sprdanje sa tripletom bilo mi je zabavno al sad već postaje jadno i što je najgore,pojedinci se još uvrede kad im posle 34 okačene slike sa ovim trofejima  to kažeš

i što je najgore nemam ništa protiv Arsića al nikad ne bih mogo sebe da zamislim da ih podjebavam na ovaj način 

pa sam Čeh je izjavio da je došo u klub sa velikim ambicijama,sigurno nije mislio na emirates kup i onaj treći,ne znam ni kako se zove

btw trola nas malo MO11  :D  nego ajde

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.