1. juli 2015.11 god. Autor comment_222500 Otvoreno se popiÅ¡ao na sve koji su mu poslali i najmanju negativnu poruku tipa 'želim ti u igraÄkoj karijeri sve najgore'. Da budemo taÄniji, popiÅ¡ao se i po Wiseyu koji ga, takoreći, podržava. Da li će sada Wisey malo okrenuti ploÄu, ostaje da se vidi :D Nadam se samo da nas ovo nece progoniti u narednim godinama. Petru zelim puno srece u zivotu, a u Arsenalu sto se igracke karijere tice sve najgore. Hvala na svemu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222502 Kakva picketina mater mu jebem u pickuPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222503 Kakve ste vi majmuncine sto pljujte Ceha,a ono govno Lampard sto u 37 godina ode u Siti da uzme Celziju titulu to vam je Okej... Prijavi
1. juli 2015.11 god. Autor comment_222504 Kakve ste vi majmuncine sto pljujte Ceha,a ono govno Lampard sto u 37 godina ode u Siti da uzme Celziju titulu to vam je Okej... A ovaj je otišo u Arsenal da hladi muda? Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222508 Kakve ste vi majmuncine sto pljujte Ceha,a ono govno Lampard sto u 37 godina ode u Siti da uzme Celziju titulu to vam je Okej... Å ta je OK, oloÅ¡i i izdajnici i jedan i drugi.. Ovaj Cech glumi neku pamet, kao oni koji osuÄ‘uju njegov prelazak u Arsenal nisu pravi navijaÄi, a Å¡ta treba da ga svi ližu, Å¡to on sebi ne postavi pitanje koliko je on uopÅ¡te fer u cijeloj priÄi. Objavio je kao neko patetiÄno pismo puno apsurda i to kao za "sve navijaÄe Chelseaja" a sada priÄa kako oni koji su protiv njegovog prelaska u Arsenal nisu navijaÄi Chelseaja, pa zaÅ¡to onda u pismu nije napisao da pismo posvećuje samo onim navijaÄima koji podržavaju sve Å¡to on radi, znaÄi dno dna, bruka i sramota. Kao on poÅ¡tuje navijaÄe Chelseaja ali želi da ostane u Londonu pa zaÅ¡to onda nije preÅ¡ao u West Ham ili Crystal Palace, ako je ta njegova ljubav prema Chelseaju toliko velika, ne podnosim ljude koji misle da ako danas urade neÅ¡to dobro da im se sutra mora opravdati sve loÅ¡e. NeÅ¡to Å¡to me najviÅ¡e nervira to je kada pogreÅ¡na osoba priÄa o pravim vrijednostima i moralu. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222517 Isprovocirali su ga likovi kao sto je relo. Ta njegova recenica je samo odgovor vama koji ste ga kritikovali i vredjali bez potrebe (bilo je i nekih pretnji). Sacica ljudi, kao sto relo rece (samo je pogresio stranu kojoj je namenio izraz). Toj sacici je i upuceno ovo da nisu pravi navijaci. Ti sto prete i nisu pravi navijaci. Ja licno ne bih rekao da nisu pravi navijaci, rekao bih da su zaboravni i nezahvalni. Ali ja nisam toliko bitan pa da se pitam i sudim. On je za mene i dalje legenda i ja ostajem pri svom stavu. Necu zbog tamo neke twitter izjave, prepucavanja (i slicnih internet sranja) da menjam misljenje o nekome kao sto je Petr Ceh. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222522 Tako je apsolutno si u pravu. Legenda je i to se nece promijeniti, jedino je problem sto ce donijeti Arsenalu kvalitet na golu koji do sad nisu imali. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222527 Legenda ostaje legenda. Vas nekolicina (kao što Uzice kaže, reLo upotrijebio izraz šaćica, samo za pogrešnu stranu ;) ) slinavaca možete tu srati što hoćete, ali to ništa ne mijenja. Prijavi
1. juli 2015.11 god. Autor comment_222528 Vidjećemo mijenja li kad naredne sezone titula ode na Emirate :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222530 Vidjećemo mijenja li kad naredne sezone titula ode na Emirate :D Å to se Cechovog statusa legende tiÄe, apsolutno ne. ;) Prijavi
1. juli 2015.11 god. Autor comment_222534 Razumijem, jebga bilo je i onih koji su branili Torresa. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222536 Ma sta ce Wenger, treba mu pola sezone da uigra momcad sa Cechom waahahah Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222545 Legenda ostaje legenda. Vas nekolicina (kao Å¡to Uzice kaže, reLo upotrijebio izraz Å¡aćica, samo za pogreÅ¡nu stranu ;) ) slinavaca možete tu srati Å¡to hoćete, ali to niÅ¡ta ne mijenja. Upravu si apsolutno, to Å¡to ga mi kritikujemo ne mijenja Äinjenicu da je on prvi golman Arsenala i da će tako biti joÅ¡ bar 4-5 godina slažem se. A ovo "slinavaca" neću ni komentarisat jer je previÅ¡e glupo, ako braniÅ¡ Cecha ne znaÄi da imaÅ¡ pravo vrijeÄ‘ati forumaÅ¡e. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222546 Odjednom prelazak u gradskog rivala nije omrazen cin, jer eto velika je to ljubav jebiga to je petr jeboteee i opravdava se nekom preslabom pricom. Dabogda ti na bridgu svinjsku glavu bacili na kacigu. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222547 Samo se pogrijava rasprava u ovoj temi, nije ovoliko bio popularan ni kad smo osvojili ligu prvaka. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222582 Samo se pogrijava rasprava u ovoj temi, nije ovoliko bio popularan ni kad smo osvojili ligu prvaka. U pravu si. Neki ga brane, neki ne. Vrtimo se u krug i postaje dosadno. Ajde neka netko zapoÄne diskusiju u nekoj drugoj temi. ;) Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222615 Nista dok jedan drugom ne pocnemo da psujemo najblize clanove porodice. :D To ti je Balkan bajo moj... Prijavi
1. juli 2015.11 god. Autor comment_222616 Otkako je ÄŒech izjavio da niko ko mu je poželio bilo kakvu negativnu stvar u vezi s karijerom u Arsenalu nije pravi navijaÄ, od Wiseya ni traga ni glasa :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222619 I na to sve skontas da im je beton pojacanje, u dobrim godinama. Postace i njihova legenda jebigaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222621 Arsenalu treba joÅ¡ jedan ili dva igraÄa da budu kompletni. Ja vam samo kažem, nemojte se iznenaditi ako Cech bude jedan od kljuÄnih igraÄa (baÅ¡ kao Å¡to je bio i u Chelseau nekada) u osvajanju titule i ostalih trofeja.BaÅ¡ bi me zanimale reakcije navijaÄa kada bi u utakmici sa Chelseam Cech donio prevagu i pobjedu svome novom klubu a pogotovo da nam npr uzme titulu u kljuÄnom dijelu sezone ili npr mi i Arsenal u finalu FA kupa gdje Cech sjajnim odbrama donosi titulu svome voljenom Arsenalu. Ovo nije nemoguće. Ovo su mogući scenariji a ja bih volio da se ovako neÅ¡to desi pa da Roman vidi kakvu je greÅ¡ku napravio. Bez obzira kakav je status i ulogu imao kod nas, Cech je sada naÅ¡ neprijatelj koji će rado otkriti Murinjove zamke svome novom voljenom treneru kada to bude potrebno. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222623 Ne smije covjek ni odmoriti od foruma, transfer spekulacija i generalno fudbala. Odmah me prozivaju ovdje.Ko se nasao uvrijedjenim u Cechovoj izjavi taj je sam kriv. Jasno je da je covjek govorio za one "navijace" koji su mu prijetili smrcu, pozeljeli mu visestruke prelome noge i slicno. Jasno je isto tako i samom Cechu da nijedan navijac Chelseaja mu nece pozeljeti srecu i dobre igre u novom klubu, jer bi to znacilo uspjeh Arsenala i neuspjeh nas. Opet bukvalisete i tumacite rijeci neispravno. Moj stav se nije promijenio kao ni avatar. Rekao sam da se nadam samo da se nece ova odluka vratiti Mourinhu, a Cech ima kvalitetu i odlucnost da se upravo to ostvari i to u najgorem mogucem rivalu. Daj Boze da je Mourinho donio pravu odluku.Sto se njegovog statusa tice, objasnio sam da ostaje medju legendama ali da ga je ovaj potez srozao puno nize nego sto je u poretku stvari moglo biti. Ispred njega su po meni i Ashley Cole i Essien, o Drogbi da ne pricam. Lampard je iza njega jer je ono bio hinjski i sramotan potez, okolnosti su bile potpuno drugacije.Dalje nemam namjeru vise sta diskutovati, misljenja ce ostati podijeljena i to je to. Ako pocne srati po klubu onda mu jebat nane.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222640 Kada uporedim situaciju sa Lampardom i Cechom, Cech je veći ljigavac, Lampard je takoÄ‘e loÅ¡e postupio i nema opravdanja, ali je on pokuÅ¡ao to malo ublažiti priÄom oko New York Citya, pa pozajmice za pola sezone itd. A ovaj oloÅ¡ direkt u Arsenal, ovi Å¡to ga toliko opravdavaju će tek kada poÄne sezona vidjeti Å¡ta je on zapravo napravio, kada ga vidite već za mjesec dana na Wembleyu protiv nas, mislim da će tek tada poÄeti dolaziti u glavu težina njegovog poteza. Ja nikada ali nikada nisam oÄekivao ovo od njega, Äinio se kao pametan i inteligentan Äovjek koji zna Å¡ta radi, a on nam zabada nož u leÄ‘a prvom prilikom kada je on dobio priliku da odluÄuje, i onda joÅ¡ objavljuje neko patetiÄno pismo, a ovde se vidim spominje stav "koje se pronaÅ¡ao u tome", znaÄi ako osudim njegov prelazak u Arsenal onda nisam navijaÄ i treba da se pronalazim u apsurdima koje je napisao poznati pjesnik Cech. Od pisma, pismenih sastava, referata, emotivnih izjava, nemaÅ¡ niÅ¡ta to je sve jedna velika NULA, tako se ne pokazuje poÅ¡tovanje prema navijaÄima Chelseaja i Chelseaja kao kluba, već se to isto poÅ¡tovanje pokazuje dijelima. Kažem opet svaka mu Äast Å¡to nas je ovako popiÅ¡ao, stvarno je to odradio sa guÅ¡tom, za Arsenal će on biti ogromno pojaÄanje, jer je Arsenal zbog golmana u proÅ¡lim sezonama gubio direktno 10-ak bodova, a sada će tih 10- ako bodova direktno doći na njihov konto, pa kada kojim sluÄajem dignu titulu Å¡to nije nerelano neki će se zapitati Å¡ta i kako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.