Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

• Autor

Otvoreno se popišao na sve koji su mu poslali i najmanju negativnu poruku tipa 'želim ti u igračkoj karijeri sve najgore'.

Da budemo tačniji, popišao se i po Wiseyu koji ga, takoreći, podržava.

Da li će sada Wisey malo okrenuti ploču, ostaje da se vidi :D

Nadam se samo da nas ovo nece progoniti u narednim godinama.

Petru zelim puno srece u zivotu, a u Arsenalu sto se igracke karijere tice sve najgore. Hvala na svemu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kakve ste vi majmuncine sto pljujte Ceha,a ono govno Lampard sto u 37 godina ode u Siti da uzme Celziju titulu to vam je Okej...

Šta je OK, ološi i izdajnici i jedan i drugi..

Ovaj Cech glumi neku pamet, kao oni koji osuđuju njegov prelazak u Arsenal nisu pravi navijači, a šta treba da ga svi ližu, što on sebi ne postavi pitanje koliko je on uopšte fer u cijeloj priči.

Objavio je kao neko patetično pismo puno apsurda i to kao za "sve navijače Chelseaja" a sada priča kako oni koji su protiv njegovog prelaska u Arsenal nisu navijači Chelseaja, pa zašto onda u pismu nije napisao da pismo posvećuje samo onim navijačima koji podržavaju sve što on radi, znači dno dna, bruka i sramota. Kao on poštuje navijače Chelseaja ali želi da ostane u Londonu pa zašto onda nije prešao u West Ham ili Crystal Palace, ako je ta njegova ljubav prema Chelseaju toliko velika, ne podnosim ljude koji misle da ako danas urade nešto dobro da im se sutra mora opravdati sve loše.

Nešto što me najviše nervira to je kada pogrešna osoba priča o pravim vrijednostima i moralu.

Isprovocirali su ga likovi kao sto je relo. Ta njegova recenica je samo odgovor vama koji ste ga kritikovali i vredjali bez potrebe (bilo je i nekih pretnji). Sacica ljudi, kao sto relo rece (samo je pogresio stranu kojoj je namenio izraz).

Toj sacici je i upuceno ovo da nisu pravi navijaci. Ti sto prete i nisu pravi navijaci.

Ja licno ne bih rekao da nisu pravi navijaci, rekao bih da su zaboravni i nezahvalni. Ali ja nisam toliko bitan pa da se pitam i sudim.

On je za mene i dalje legenda i ja ostajem pri svom stavu. Necu zbog tamo neke twitter izjave, prepucavanja (i slicnih internet sranja) da menjam misljenje o nekome kao sto je Petr Ceh.

Tako je apsolutno si u pravu. Legenda je i to se nece promijeniti, jedino je problem sto ce donijeti Arsenalu kvalitet na golu koji do sad nisu imali.

Legenda ostaje legenda. Vas nekolicina (kao što Uzice kaže, reLo upotrijebio izraz šaćica, samo za pogrešnu stranu ;) ) slinavaca možete tu srati što hoćete, ali to ništa ne mijenja.

Legenda ostaje legenda. Vas nekolicina (kao što Uzice kaže, reLo upotrijebio izraz šaćica, samo za pogrešnu stranu ;) ) slinavaca možete tu srati što hoćete, ali to ništa ne mijenja.

Upravu si apsolutno, to što ga mi kritikujemo ne mijenja činjenicu da je on prvi golman Arsenala i da će tako biti još bar 4-5 godina slažem se.

A ovo "slinavaca" neću ni komentarisat jer je previše glupo, ako braniš Cecha ne znači da imaš pravo vrijeđati forumaše.

Odjednom prelazak u gradskog rivala nije omrazen cin, jer eto velika je to ljubav jebiga to je petr jeboteee i opravdava se nekom preslabom pricom. Dabogda ti na bridgu svinjsku glavu bacili na kacigu. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Samo se pogrijava rasprava u ovoj temi, nije ovoliko bio popularan ni kad smo osvojili ligu prvaka.

U pravu si. Neki ga brane, neki ne. Vrtimo se u krug i postaje dosadno. Ajde neka netko započne diskusiju u nekoj drugoj temi. ;)

I na to sve skontas da im je beton pojacanje, u dobrim godinama. Postace i njihova legenda jebiga

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Arsenalu treba još jedan ili dva igrača da budu kompletni.
Ja vam samo kažem, nemojte se iznenaditi ako Cech bude jedan od ključnih igrača (baš kao što je bio i u Chelseau nekada) u osvajanju titule i ostalih trofeja.

Baš bi me zanimale reakcije navijača kada bi u utakmici sa Chelseam Cech donio prevagu i pobjedu svome novom klubu a pogotovo da nam npr uzme titulu u ključnom dijelu sezone ili npr mi i Arsenal u finalu FA kupa gdje Cech sjajnim odbrama donosi titulu svome voljenom Arsenalu.
Ovo nije nemoguće. Ovo su mogući scenariji a ja bih volio da se ovako nešto desi pa da Roman vidi kakvu je grešku napravio.

Bez obzira kakav je status i ulogu imao kod nas, Cech je sada naš neprijatelj koji će rado otkriti Murinjove zamke svome novom voljenom treneru kada to bude potrebno.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ne smije covjek ni odmoriti od foruma, transfer spekulacija i generalno fudbala. Odmah me prozivaju ovdje.

Ko se nasao uvrijedjenim u Cechovoj izjavi taj je sam kriv. Jasno je da je covjek govorio za one "navijace" koji su mu prijetili smrcu, pozeljeli mu visestruke prelome noge i slicno. Jasno je isto tako i samom Cechu da nijedan navijac Chelseaja mu nece pozeljeti srecu i dobre igre u novom klubu, jer bi to znacilo uspjeh Arsenala i neuspjeh nas. Opet bukvalisete i tumacite rijeci neispravno.

Moj stav se nije promijenio kao ni avatar. Rekao sam da se nadam samo da se nece ova odluka vratiti Mourinhu, a Cech ima kvalitetu i odlucnost da se upravo to ostvari i to u najgorem mogucem rivalu. Daj Boze da je Mourinho donio pravu odluku.
Sto se njegovog statusa tice, objasnio sam da ostaje medju legendama ali da ga je ovaj potez srozao puno nize nego sto je u poretku stvari moglo biti. Ispred njega su po meni i Ashley Cole i Essien, o Drogbi da ne pricam. Lampard je iza njega jer je ono bio hinjski i sramotan potez, okolnosti su bile potpuno drugacije.

Dalje nemam namjeru vise sta diskutovati, misljenja ce ostati podijeljena i to je to. Ako pocne srati po klubu onda mu jebat nane.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kada uporedim situaciju sa Lampardom i Cechom, Cech je veći ljigavac, Lampard je takođe loše postupio i nema opravdanja, ali je on pokušao to malo ublažiti pričom oko New York Citya, pa pozajmice za pola sezone itd. A ovaj ološ direkt u Arsenal, ovi što ga toliko opravdavaju će tek kada počne sezona vidjeti šta je on zapravo napravio, kada ga vidite već za mjesec dana na Wembleyu protiv nas, mislim da će tek tada početi dolaziti u glavu težina njegovog poteza. Ja nikada ali nikada nisam očekivao ovo od njega, činio se kao pametan i inteligentan čovjek koji zna šta radi, a on nam zabada nož u leđa prvom prilikom kada je on dobio priliku da odlučuje, i onda još objavljuje neko patetično pismo, a ovde se vidim spominje stav "koje se pronašao u tome", znači ako osudim njegov prelazak u Arsenal onda nisam navijač i treba da se pronalazim u apsurdima koje je napisao poznati pjesnik Cech. Od pisma, pismenih sastava, referata, emotivnih izjava, nemaš ništa to je sve jedna velika NULA, tako se ne pokazuje poštovanje prema navijačima Chelseaja i Chelseaja kao kluba, već se to isto poštovanje pokazuje dijelima.

Kažem opet svaka mu čast što nas je ovako popišao, stvarno je to odradio sa guštom, za Arsenal će on biti ogromno pojačanje, jer je Arsenal zbog golmana u prošlim sezonama gubio direktno 10-ak bodova, a sada će tih 10- ako bodova direktno doći na njihov konto, pa kada kojim slučajem dignu titulu što nije nerelano neki će se zapitati šta i kako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.